Патриотите въвеждат наборна служба

Патриотите въвеждат наборна служба | StandartNews.com

София. "В нашата програма са залегнали възстановяването на наборната служба, военното обучение в средното училище, възстановяването на ракетните бази в Южна България". Това заяви съпредседателят на "Патриотичен фронт НФСБ-ВМРО" Валери Симеонов по време на честването на 106-ата годишнина от обявяването на Независимостта на България. Патриотите поднесоха венци и цветя на Паметника на Независимостта в столицата.

"Това е празник на българската независима дипломация", подчерта Симеонов. Той посочи, че страната ни има нужда и от адекватна външна политика, която да съблюдава националните интереси и да балансира между великите сили. "България трябва да продължи традицията на неутралитет по отношение на конфликтите в Близкия изток и Украйна", заяви Симеонов.

"Когато България е обединена и националният интерес е поставен над всичко, се извършват велики дела", заяви зам.-председателят на ВМРО-БНД и евродепутат Ангел Джамбазки. "Ние показахме как се застава срещу диктатура с похода на независимостта преди две години. Учим се от историята, но и сме готови да действаме. Ние ще играем честно и открито, защото няма нищо по-хубаво от заслужената победа", заяви Слави Бинев, водач на листата на Патриотите в Хасково.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай