ХОРОСКОП ЗА ДЕНЯ

Овен

14.02.2016

Овладейте нервността
Овните винаги са били водачи, а неделя акцентира именно върху това им качество, като едновременно създава условия за градивната им изява в обществените среди. Онова, с което следва да се справите е да овладеете нервите си, които днес са многостранно атакувани и ще ви подведат.

Телец

14.02.2016

Проявете активност
Ползотворен ден, който ще радва Телците с реализацията на програмирана цел.В момента става въпрос за една от целите, които за мнозина от зодията са общо четири за настоящия етап. Разчитайте на изразителната си пробивност и не намалявайте темпото в действията си, за да успеете.

Близнаци

14.02.2016

Действайте усилено
Действието на две тенденции е характерно през този ден за Близнаците. Едната говори за повишена нервност, а другата ясно подчертава, че мнозина от родените в знака ще действат с неуловима дяволска хитрост. Увеличете усилията си за да реализирате очакваните резултати.

Рак

14.02.2016

Разсеяност
Неделя се оказва доста нервна за представителите на Рак поради психическото схващане за засилено неудобство. Възниква поради недостатъчна готовност за реализация в материалната сфера. След намесата на човек, готов да ви помогне, ще се концентрирате и ще успеете в целите си.

Лъв

14.02.2016

Нерви
И при Лъвовете нервността е засилена поради сблъсък с проблеми от делови тип, които едва ли ще отстраните ако не се мобилизирате. При някои от родените в зодията става дума за неочаквано възникнали неприятности, свързани с предприето предначертано продължително пътуване.

Дева

14.02.2016

Сполука
Поради липса на готовност за действия в деловите среди, голяма част от Девите първоначално ще се откажат от такава изява, но по-късно ще решат да опитат и няма да сгрешат, защото ще постигнат изненадващо добри резултати. Не се водете по съветите на заобикалящите ви личности.

Везни

14.02.2016

Действайте почтено
Ако представителите на Везни действат открито и почтено, денят ви ще бъде доста ползотворен и успешен. Онези, които са свикнали да хитруват и често пренебрегват правилата на почтената игра също ще успеят в намеренията си, но рискуват да влязат в остра конфронтация с някого.

Скорпион

14.02.2016

Неудобства
Денят не е особено благоприятен за Скорпионите, защото ще е нервен. Действията на повечето от родените в знака ще са успешни, но личи че онова което правите не ви удовлетворява. Ще отмине период от около месец и условията определено ще се променят във ваша полза.

Стрелец

14.02.2016

Бъдете по-скептични
Вашата готовност за успешни действия в личен и делови план е изразително, а неделя може да се определи като силно успешен ден. За мнозина е наложително да коригират представите си относно заобикалящите ги. Ще допуснете голяма грешка ако вярвате безрезервно на всеки.

Козирог

14.02.2016

Запазете спокойствие
Козирозите долавят по интуитивен път готовността на околните да действат хитро и нечестно и ще се опитат по същия начин да контрират изразността им. Ефектът от такъв опит ще е нищожен, защото на практика няма да докажете нищо. Ще е по-добре да запазите впечатленията си.

Водолей

14.02.2016

Не поемайте обща работа
Този ден е ненадежден за работа на партньорски начала, защото това означава доверие в другата страна, а ако гласувате такова, може да се окажете измамени. Обратното също не е изключено, поради което е най-приемливо да останете настрана от споразумение с някой за обща работа.

Риби

14.02.2016

Действайте честно
Сполучлив ден за работа по целите, за които имате вече готово стратегическо решение. За онази представители от зодията, които възнамеряват да действат чрез лъжа и измами, неделя ще се окаже доста неизгодна, защото ще последват проблеми и дори прекратяване на взаимоотношения.
Новините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент