ХОРОСКОП ЗА ДЕНЯ

Овен

20.04.2017

Много добър шанс
Четвъртък е един от много добрите дни, притежаващ завидни характеристики за реализиране на лични или делови цели. Разполагате със значителен шанс за практическото осъществяване на много важен въпрос, засягащ предимно личните или социални позиции и намерения.

Телец

20.04.2017

Мотивирайте се за целите си
Шансът на Телците да реализират целите и стремежите си не е малък, а пътят за въпросното осъществяване е чрез активни действия, каквито за съжаление съвсем малка част от родените в знака ще демонстрират. Мотивирайте се както умеете и ще преодолеете пречките. Ще успеете.

Близнаци

20.04.2017

Пречки и проблеми
Ако сте достатъчно спокойни и овладени в желанията си, ще е възможно да намерите верния път за реализацията на целите си. В противен случай няма гаранция за успех. За мнозина от Близнаците е характерно безпокойството относно реализацията ви. Породено е от реално пречещи фактори.

Рак

20.04.2017

Действайте правомерно
Преобладаващата част от представителите на Рак ще действа за осъществяване на целите си чрез хитрост и измами. Шансът ви за сполука не е малък, но вероятността неправомерните действия да ви причинят лавина от вреди и неприятности в личния живот от друго естество е огромна.

Лъв

20.04.2017

Ярък късмет
Вашите позиции са изключително стабилни в настоящия момент и гарантирано ще постигнете забележителен успех в реализирането на целите, по които сте решили да действате. Четвъртък определено ви носи значителен късмет при осъществяването им в широк периметър.

Дева

20.04.2017

Избягвайте противоречията
Четвъртък предоставя добри условия за реализация на личните и деловите ви ангажименти, но препоръчва да сте последователни и да не прибързвате. В обкръжението ви ще възникнат препирни и остри противоречия с растяща интензивност. Не участвайте във въпросните разногласия.

Везни

20.04.2017

Силни обществени контакти
През този ден е препоръчително да не влизате в полемики по въпроси от делово или друго важно естество с околните, защото ваши недоброжелатели ще действат против интересите ви и усилено ще пречат за постигането на разбирателство. Ярък успех при осъществяване на контакти.

Скорпион

20.04.2017

Съдбовна намеса
За представителите на Скорпион започва чудесен продължителен етап, през който ще успеят да отстранят натрупалите се проблеми и да стабилизират деловите, обществените и личните си позиции в обществените среди и деловото пространство. За вас Съдбовните показатели ще действат мощно!

Стрелец

20.04.2017

Кавги
Острите противоречия на Стрелците с човек от близкото обкръжение, което ще се случи днес, ще предизвика началото на промени за мнозина от представителите на знака, които ще се разгърнат през следващите четири седмици. Деловите ви позиции са стабилни и добре укрепени.

Козирог

20.04.2017

Хубави възможности
Ден с много добри възможности за реализация на лични и делови цели. В разговор с колеги от службата ще останете изненадани от новина, а тя в много случаи се отнася до предстоящи промени. На някои едва ли ще им допадне, въпреки че измененията ще са достатъчно благоприятни.

Водолей

20.04.2017

Много добри постижения
За всички Водолеи, които са решили да реализират някаква материална цел или да посветят достатъчно време на контакти в обществото, четвъртък е твърде благоприятен за желани постижения. Бизнесмените ще достигнат стабилен успех. Част от вас ще се конценрират върху други събития.

Риби

20.04.2017

Пълна сполука
Хубав ден с изключително добри показатели за действия и контакти в деловата сфера, чрез които ще си осигурите не само предстоящ успех, но и стабилна реализация за продължителен период. Инициативни сте и това предоставя шанс при срещи с вашите делови партньори от бизнеса.
Новините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент