ХОРОСКОП ЗА ДЕНЯ

Овен

30.09.2014

Напредък
Успех и напрежение е кратката формулировка за вторник. Ситуацията не предоставя добри възможности за реализация на цели чрез административни структури, въпреки че повечето Овни ще са активни в обществените среди. В службата кавги. Сполука в бизнеса и за делово преговарящите от знака.

Телец

30.09.2014

Кавги
Вторник ще е успешен за Телците, но спокойствието ще е далеч от мнозина. При осъществяване на ангажиментите си е наложително да сте внимателни, защото ще възникнат остри спорове, които ще прераснат в кавги. Враговете ви са твърде амбициозни хора, и ще направят всичко възможно да ви навредят.

Близнаци

30.09.2014

Промени
Доста труден и напрегнат ден, който не ви лишава от сполука в личен и делови план, на ще е много нервен, и определено подчертава, че предстоят промени. Развитието на последните ще зависи предимно от нивото на взаимоотношенията с околните. Овладявайте нервите си по-ефективно.

Рак

30.09.2014

Пазете се
Сигурно е, че в служебен план вашите конкуренти, или по-точно - врагове, ще се опитат чрез злодейство да ви навредят, но потенциалът ви да се справите с тях е твърде мощен. Ще ги отстраните от пътя си и ще осъществите намеренията си в пълнота. Късметът ви през този ден е ярък.

Лъв

30.09.2014

Бъдете активни
Най-значителната препоръка за вашия успех е да действате активно по целите си. Възникват влияния, които предразполагат към разсейване и загуба на време, а това ще се отрази негативно върху успеха ви. Чрез изразителна конкуренция ще привлечете влиянията, които ще ви осигурят сполуката.

Дева

30.09.2014

Трудности
Явно е, че разногласията не отминават и представителите на Дева през този ден. За разлика от родените в останалите знаци, вашите възможности да овладеете и ограничите набиращите скорост кавги, са доста големи. Сполуката в бизнеса ще е затруднена, но при повече активност е достижима.

Везни

30.09.2014

Не преговаряйте
Вторник е от много добрите дни за реализация на делови и лични цели. Не би бил ползотворен за провеждане на преговори. Другото неприятно влияние се свързва с противоречията. Не се подавайте на провокации, които ви тласкат към кавги. Ще са много остри и са абсолютно противопоказани.

Скорпион

30.09.2014

Шанс
Много добър ден със значими показатели за превъзходен личен успех. Постиженията може да обхващат и въпроси от делово естество, но не в пряк смисъл на осъществена професионална продукция, а по отношение на разговори за цели, които ще реализирате в близко бъдеще. Късметът ви днес е много силен.

Стрелец

30.09.2014

Овладейте емоциите
Този ден разкрива добри възможности пред Стрелците относно реализацията на целите, но е съмнително, че преобладаващата част от зодията ще се възползват от шанса си. Нервността ви е твърде висока, а в такива случаи диктуват емоциите. Владейте се, не разрушавайте основата на която сте стъпили.

Козирог

30.09.2014

Напрегнат ден
При Козирозите също се очертават много напрегнати моменти, които лесно биха предизвикали спорове и кавги, защото преобладаващата част от родените в зодия-та са емоционално нестабилни. Просто не участвайте в такива, а насочете енергията си в деловия сектор, в преговорите и контактите.

Водолей

30.09.2014

Успех
Просперитетът на Водолеите във вторник е ясно подчертан. Обхваща личния план, осъществяването на деловите задачи и относно реализацията на парични печалби. Невъзможно е да осъществят намеренията си онези от зодията, които ще разчитат на помощта на влиятелен човек. Ще ви лъже.

Риби

30.09.2014

Действайте енергично
За вашата делова, финансова и лична реализация във вторник, не е необходимо да спазвате някакви предварителни условия. Разчитайте на собствени възможности и действайте енергично. Вяло и незадоволително ще преминат обществените контакти и тези с влиятелни личности. С тях не си губете времето.
Новините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент