ХОРОСКОП ЗА ДЕНЯ

Овен

06.07.2015

Започва добър етап
Благоприятен и успешен ден, който поставя началото на хубав четири седмичен етап за пълноценна реализация на деловите задачи и личните цели. Някои от родените в знака ще потърсят подкрепата на измамите и лъжата за да реализират деловите си цели. Не е препоръчително!

Телец

06.07.2015

Към осезателна промяна
Чувствителността на Телците към обкръжението е силно изострена и почти всички от зодията долавят враждебността или добронамереността на околните към тях. Не влизайте в разправии с никого, а действайте само по целите си. Стъпили сте на прага на промените и уверено вървите напред.

Близнаци

06.07.2015

Действайте в съюз
През този ден ярък успех ще постигнат Близнаците, които ще действат за реализацията на целите си в съдружие с някого. Не организирате ли работата си в такъв модел, сполуката ще бъде далеч от вас, защото ще бъдете атакувани от измамници, които съзнателно ще ви отдалечат от успеха.

Рак

06.07.2015

Отстранете пречките
Ако представителите на Рак отстранят заложените на пътя им пречки, ще реализират значителен успех в сферата на материалните си цели. Не го ли сторите рискувате да последва период на нестабилност, през които сполуката ще е доста ограничена и ще пропуснете нови възможности.

Лъв

06.07.2015

Реализирани цели
Понеделник ще зарадва Лъвовете с успех в делата и задачите, с които ще се заемете, но и сега войнствеността, желанието за надмощие и готовността за доказване са авангардът на вашия израз. От гледна точка на защитен авторитет, имате право да реагирате така, но в момента не е необходимо.

Дева

06.07.2015

Положително развитие
Готовността за реализация в деловата сфера е ярко подчертана у преобладаващата част от Девите, а шансът ви за успешни действия е значителен. Някои поемат на път за да осъществят задачи, за които не са намерили време досега, а други ще действат в сферите на финансовите дела.

Везни

06.07.2015

Материален успех
Голяма част от Везните са насочили вниманието и действията си в деловата сфера, което безспорно ще ви донесе желаните постижения. В някои случаи става въпрос за съвсем нови ангажименти, които ще осъществите в екип и с подобаващ ентусиазъм. Започва много хубав период.

Скорпион

06.07.2015

Начало на важни промени
Днес Скорпионите са бодри и в кондиция за реализиране на проектите си. Говорим за деловите, защото личните у мнозина не са напълно избистрени и всеки ще ги решава според обстоятелствата. За мнозина деловият успех и печалбите са сигурни. Започват делови и домашни промени.

Стрелец

06.07.2015

Успешни контакти
За голяма част от Стрелците се откриват благоприятни възможности за материална реализация чрез контакти в обществените среди. В едни случаи става въпрос за делово предложение относно трайно поемане на професионално ангажименти, а в други за еднократни действия, носещи печалби.

Козирог

06.07.2015

Благодатни възможности
Практическите ви възможности съвсем не са малки, ако решите да реализирате делова цел или да се заемете с професионални задачи. Денят е благодатен и ще ви зарадва с успех и печалби. У някои желанието за подобни ангажименти едва ли е налице, тъй като са емоционално изчерпани.

Водолей

06.07.2015

Ярко благоприятен ден
Днес Водолеите са в чудесно настроение и във видимо повишена жизненост. Денят е доста благоприятен за решаване на материални въпроси и за контакти с партньори или хора от обществените среди, с които ви свързват делови отговорности. Другата тенденция засяга личния ви живот.,

Риби

06.07.2015

Успешни постижения
Липсата на достатъчно яснота по интересуващ ви въпрос не е причина да се отказвате да действате в съответното направление. Този ден е особено благоприятен за контакти по дела и въпроси, които са от изключителен интерес в момента за вас. Шансът за решаването им е извън съмнение.
Новините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент