ХОРОСКОП ЗА ДЕНЯ

Овен

19.09.2014

Шансът е с вас
Показателно с добрите си възможности, новото седемдневие ще ви радва с добри постижения в личен и делови аспект. Повече внимание е необходимо да отделите на професионалната си стабилност. Укрепете позициите си. Любовният ви шанс е доста силен и нищо чудно мнозина да поставят началото на нова любов. Петък и почивните събота и неделя са чудесни. Повече нерви има в понеделник и вторник. Напрежение е валидно и за следващите два дни.

Телец

19.09.2014

Печалби
Седмицата ще е доста благоприятна и продуктивна за Телците от гледна точка на печалби и за реализация на цели в обществените среди. От особена важност е да стабилизирате личните си позиции. В това отношение етапът е твърде ползотворен и ще ви предостави хубави възможности да се укрепите. Започват бързи промени. Петък е успешен, но и напрегнат. Тежка ще е съботата. Следващите три дни са успешни, а сряда и четвъртък ще бъдат напрегнати.

Близнаци

19.09.2014

Без нерви
Ярката характеристика на седемдневието е, че ще е изключително раздвижено, а в такива случаи е задължително вниманието ви да е "на четири", защото ситуациите са бързо преходни и опасността от пропускане на момента е съвсем реална. Необходимо е постоянно да държите сметка за стабилността на позициите си и при нужда да ги коригирате. Петък е добър, а уикендът е по-труден. През делниците внимавайте и не давайте предимство на нервността си.

Рак

19.09.2014

Лошо настроение
Етапът ще е благоприятен и делово успешен за Раците, но мнозина от зодията се чувстват потиснати от нещо, което силно ги притеснява и ги държи в лошо настроение. В повечето случаи проблемите са лични. Ако са от здравословно естество не се притеснявайте - ще надделеете. Седемдневието е успешно за реализация на лични цели, за постигане на делови и социален успех. По-ярка нервност е характерна за вторник и четвъртък. Другите дни са добри.

Лъв

19.09.2014

Напрегнат уикенд
Предстоящият седемдневен етап е носител на много добри възможности за делови успехи и за реализация на лични цели. Предстоят промени, които ще ви засегнат предимно в личен план. Акцентират върху емоционалния ви живот. Социалният и материалният ви напредък също не остава на заден план и се движи чудесно през следващите четири месеца. Петък и уикендът са напрегнати и нервни. С изключение на вторник, делниците са по-спокойни.

Дева

19.09.2014

Бъдете праволинейни
Освен че Девите трябва час по-скоро да се освободят от двойните стандарти, с които често си служат, предстоящият период настойчиво ви приканя да укрепите позициите си в личен и делови аспект. Шансът ви за реализация на целите не е слаб, а и подкрепа не липсва. Благоприятният петък е следван от успешен уикенд, който обаче ще бъде заменен от много нервните понеделник и вторник. Сряда ще е по-добра, а в четвъртък шансът за успех е слаб.

Везни

19.09.2014

Доверете се на приятел
Ако ви се наложи да правите избор между две възможности, имащ пряко отношение към самите вас, помолете човек, на когото се доверявате, да ви помогне, защото направите ли го индивидуално, вероятността да сгрешите е огромна. Не пренебрегвайте тази препоръка и по отношение на деловите обвързаности в бизнеса. Петък, неделя и понеделник са хубави, благодатни и печеливши дни. Като много тежки се очертават събота, вторник и четвъртък.

Скорпион

19.09.2014

Тежка сряда
Твърдите и непроменими характеристики за периода дефинират решителността и активността на Скорпионите, които ще бъдат демонстрирани от представителите на зодията в условията на по-спокойна и надеждна обстановка. Раздвижването сега е осезателно при вас. Ще е интензивно до края на септември и ще е последвано от четири спокойни месеца. Петък и уикендът са надеждни и успешни. Тежкият делник е сряда. Останалите са благоприятни.

Стрелец

19.09.2014

Не на кавгите
Предстоящото седемдневие е носител на много силни възможности за Стрелците. Предстоят промени, които ще се развиват независимо от вашата положителна или отрицателна намеса в хода им. Онова, с което сте задължени да се заемете, е укрепването на позициите - лични и делови. Петък ще е напрегнат, а уикендът е успешен. Делниците са благоприятни с изключение на сряда. Този ден изисква по-изразителна активност и никакви кавги с околните.

Козирог

19.09.2014

Постигате цели
Добрият синхрон между обективните условия и наличните дадености, от една страна, и удивителната работоспособност на Козирозите - от друга, е истинската гаранция за пълноценната ви изява през периода. Демонстрацията на тази изява в дома, в работата и по лични цели е извън съмнение. Петък е успешен, а уикендът ще е спокоен. Ситуацията през делниците обаче ще е напрегната и провокативна. Не се поддавайте на нерви и избягвайте противоречията.

Водолей

19.09.2014

Не се раздвоявайте
Цялостното звездно влияние за Водолеите е положително и акцентира върху добрите възможности за пълноценна креативна изява в социален и делови план. Ако не се получи така, ще е поради раздвояване и липса на категоричност. Това предполага, че вината ще е единствено у вас. В службата стойте далеч от клюкарстването и интригите. В петък успех по лични цели. Събота е добра, а неделя е слаба. Делниците ви носят успех и много нерви и скандали.

Риби

19.09.2014

На педали
Социалните условия са твърде динамични и в много случаи не е възможно Рибите предварително да моделират развитието на интересуващите ги предстоящи събития, тъй че да останат доволни от крайния резултат. Сигурно е, че ще заложите на активността. Ще последва раздвижване и освобождаване от някои утежнени проблеми. В петък действате успешно. Лошите дни са събота, неделя и сряда. Останалите делници са носители на по-добри условия.
Новините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент