ХОРОСКОП ЗА ДЕНЯ

Овен

26.04.2015

Успех и кавги
Неделя ще е успешна за вашите делови ангажименти. На преден план изпъква липсата на честност във взаимоотношенията. В такава атмосфера често се стига до кавги, каквито явно ще избухнат при мнозина. При добро желание от ваша страна бихте парализирали подобно развитие.

Телец

26.04.2015

Без експерименти
Ако представителите на Телец са почтени в отношението си към онези, с които ще имат делови или лични ангажименти днес, реализацията на целите им е сигурна. Възникнат ли подозрения, че криете нещо и не сте достатъчно почтени, провалът на реализацията ви е от сигурен.

Близнаци

26.04.2015

Късмет
Благоприятен за реализация ден, въпреки че стабилността ви не е на високо ниво. Повечето Близнаци компенсират тази недостатъчност чрез силния си късмет, чиято роля за осъществяване на целите ще е съществена. Мнозина от родените ще проведат успешни преговори или пътуване.

Рак

26.04.2015

Бизнесът тръгва
Като носител на характеристики за предстоящ успех в бизнеса и професията, неделя е твърде благоприятна за представителите на Рак. Ще има известно забавяне - максимум до три седмици. Да не ви притеснява! Не се опитвайте да го избегнете, за да не предизвикате негативен ефект.

Лъв

26.04.2015

На полюсите
Днес Лъвовете са разделени на две групи, заемащи противоположни позиции. За едната група е характерен успехът в ангажиментите и вътрешната пълнота от благоприятното разгръщане на събитията. Другите се сблъскват с ядове. Не се конфронтирайте! Така ще засилите проблемите.

Дева

26.04.2015

Нервност
Нервността у Девите е засилена днес, което не е плод на неочаквано възникнали проблеми, а на старо събитие,продължаващо да поддържа недоволство у мнозина. Друг вид проблеми не възникват, и денят с основание може да се определи като обикновен. Ще ви изненада обществена новост.

Везни

26.04.2015

Пълен релакс
Днес не е препоръчително Везните да се заемат с ангажименти в личен или делови план. Мнозина от зодията са доста нервни и с подчертан агресивен подход към всичко. Решите ли, че непременно трябва да осъществите нещо, първата крачка е да овладеете вътрешното си състояние.

Скорпион

26.04.2015

Напрежение
По различни причини вътрешното напрежение у Скорпионите е повишено и трудно се владеят. Агресивният стил на поведение лесно може да вземе връх и да превърне деня ви в низ от остри противоречия и скандали. Една от най-уязвимите сфери е партньорството - интимно или делово.

Стрелец

26.04.2015

Неделя е благодатна
Пълен и хубав ден, който събужда нови усещания, ражда надежди и предизвиква у мнозина чувство на възторг. Тази вътрешна нагласа се диктува от външните фактори. Мнозина от зодията чудесно схващат, че е налице голямо раздвижване, което ще предизвика очаквани промени.

Козирог

26.04.2015

Ползотворен ден
Това е един от спокойните и ползотворни дни за повечето от представителите на Козирог. Мнозина ще се насочат към контакти с хора от деловото им обкръжение. Тези срещи ще разкрият нови възможности, които не след дълго ще се превърнат в ярка тенденция за положителни промени.

Водолей

26.04.2015

Реализация
Вашите възможности за успешен завършек на започнатото са изразителни и няма никакво съмнение, че ще постигнете целите си. За мнозина от зодията се очертават засилени контакти с хора от средите на бизнеса. Някои се готвят за мащабна изява в ново делово направление. Други поемат на път по делата си.

Риби

26.04.2015

Караници
Днес мнозина от Рибите ще водят ожесточени спорове, или по-точно ще излеят гнева си върху някого. Не може да бъде оспорено правото ви да изразите позициите си, но не прекрачвайте границата на допустимото, защото ситуацията несъмнено ще се превърне в неуправляема.
Новините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент