ХОРОСКОП ЗА ДЕНЯ

Овен

31.10.2014

Сблъсъци
Периодът ще е напрегнат и подчертава, че ще имате сблъсъци с хора, които постоянно се занимават със сплетни и плетат интриги. Ще се освободите от близостта с тях. За деловите ви цели етапът ще е успешен за всички Овни, които действат честно. Хитрувате ли, ще последват проблеми и ще се окажете под ударите на измамените. Петък ще е напълно успешен, а уикендът е труден. Понеделник е много успешен, а за следващите дни влиянието е смесено.

Телец

31.10.2014

Добър период
Телците стъпват в началото на благоприятен за реализацията на целите им период, чиято продължителност ще е три и половина месеца. Още днес ще ви се наложи да обмислите задълбочено перспективите и да коригирате стила си на действия. Не го ли сторите, трудно ще устоите на новите условия, които вече се формират. Петък е нервен, но и плодотворен, а уикендът ще е успешен. Напрегнатите делници са понеделник и вторник, а сряда и четвъртък са хубави.

Близнаци

31.10.2014

Проблеми
Не е приятно да се повтаря за необходимостта от почтеност във взаимоотношенията, но се оказва, че представителите на почти всички зодиакални знаци често ще си служат с лъжи и ще действат нечестно, а това не е печелившият стил. За Близнаците е абсолютно забранено, защото наистина ще последва тежък провал. Петък не ви лишава от успех, но е тежък. Много напрегнат ще е и уикендът. Делниците ще са много тежки, включително по-добрият четвъртък.

Рак

31.10.2014

Трудности
Подчертано положителни във взаимоотношенията си с околните, Раците ще останат разочаровани от лъжи и измами, което много бързо може да формира у тях острота и недружелюбност. Добре ще е да преодолеете желанието да постъпвате по същия начин, защото това не помага за успеха. Петък разкрива шанс за успех, но е изключително нервен. Събота също, но е по-благоприятна. В неделя напрежение. Делниците също са тежки. Сряда ви носи промени.

Лъв

31.10.2014

Делови успехи
Сравнително благоприятен период, предоставящ шанс за постигане на делови успех, но за бизнеса това определение следва да се приеме със значителни ограничения. Ще е добре да засилите контактите от делово естество в обществените среди. Това ще ви предостави възможност за допълнителна ориентация или поемане на нови ангажименти. Петък ще е печеливш. Следващите дни ви носят доста напрежение, но внимателно действащите ще успеят.

Дева

31.10.2014

Не хитрувайте
Когато човек разполага с мощен умствен потенциал, често пъти е съблазнен от идеята да си послужи с хитрост, за да постигне целите си. Такъв стремеж е ясно фиксиран в звездните влияния и за настоящата седмица. Не е препоръчително да се възползвате от "привилегията", защото ще последват големи неприятности. Петък ви носи изразителен късмет и печалби. Това обаче не може да се каже за следващите дни, които ще са доста нервни и силно напрегнати.

Везни

31.10.2014

Шанс
Везните разполагат със силен шанс за личен успех, защото вече се намира в следващия зодиакален знак и създава условия за напредък. В делово отношение ситуацията не е така оптимистична, но това не е така само за вас. В професионален план трябва да сте изключително внимателни. Деловата ситуация ще е изключително напрегната и утежнена. Петък гарантира успех и добър късмет. През всички останали дни обаче, трудностите и проблемите са много.

Скорпион

31.10.2014

Не рискувайте
Преобладаващата част от Скорпионите са любители на риска, но за предстоящата седмица звездите предупреждават, че подобни експерименти са крайно неуместни поради голямата вероятност от разгръщане на непредсказуеми събития. Хубаво е да съсредоточите вниманието и усилията си върху интересуващите ви цели. Много силен късмет за реализация на лични цели в петък. Този е благоприятният ден. През уикенда и делниците напрежението е високо.

Стрелец

31.10.2014

Нерви у дома
За разлика от предишни седмични периоди, предстоящото седемдневие не е особено благоприятно за Стрелците. Това определение е валидно предимно за отношенията в дома, които за преобладаващото мнозинство се оказват ярко напрегнати. В делово отношение ситуацията е малко по-добра от гледна точка на професионални успехи. В петък сполуката е съмнителна, а събота е добра. Неделя и понеделник ще са тежки. Следващите дни също ще ви затрудняват.

Козирог

31.10.2014

Напрежение
И вашите възможности ще са силно ограничени през новото седемдневие. Трудно е един Козирог да се съгласи с такава категорична оценка за ситуацията, но ще е добре да не опитвате да надхитрявате Съдбата, защото подобни опити обикновено завършват неуспешно и с пропуснат шанс в друго направление. Петък носи ядове във взаимоотношенията с партньори. Уикендът и всички останали делнични дни ще са доста напрегнати, нервни и много неприятни.

Водолей

31.10.2014

Пазете се
В сравнение с условията характерни за останалите зодиакални знаци, вашите са най-добри. Определението ви засяга в личен план и професионално. Концентрирайте вниманието си върху нервите и не ги изпускайте, защото ще е пагубно. Внимавайте за парите си. Може да станете жертва на хитри, вероломни измамници. Петък е добър и успешен. В известна степен това важи и за събота, но напрежението се засилва и проблемите нарастват. Делниците са тежки.

Риби

31.10.2014

Бъдете внимателни
Рибите трябва да бъдат много внимателни през новото седемдневие. Предупреждението е във връзка с наранявания, травми и злополуки, но не става дума за пътнотранспортни. Вероятността от свади е огромна, а възникнат ли такива, нервното напрежение се засилва и често се достига до неовладени реакции. Именно за такива говорим. Внимавайте. Петък е твърде хубав и успешен. Хубави също са вторник и сряда. Останалите са нерви и много ядовити.
Новините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент