ХОРОСКОП ЗА ДЕНЯ

Овен

25.06.2016

Добри възможности
Събота предоставя добри възможности за реализация на финансови цели, но предупреждава всички от зодията, че опасността от остри кавги, а при някои и сблъсъци е реална. За да последват успехи в тази сфера, следва да не достигате до такова развитие, защото ще блокира добрия шанс.

Телец

25.06.2016

Действайте внимателно
Проблемите при вас не са малко и ако не се съобразите с изискването за плавно и безконфликтно развитие на деловите контакти и общуването в социалните среди, събота ще е доста трудна и ще прекърши опитите ви за стабилизиране на личните позиции в интересуващите ви сфери.

Близнаци

25.06.2016

Овладейте негативното влияние
Силно напрегнат ден, който се характеризира с остри кавги и много ядове за преобладаващата част от Близнаците. Ще е добре да преодолеете външните дразнители и да погледнете конструктивно на действащите обстоятелства. Този е начинът, който ще ви позволи пълноценна изразност.

Рак

25.06.2016

Не давайте предимство на гнева се
Раците ще са много гневни и напрегнати през този ден, а ако не положите достатъчно усилия да овладеете негативната си изразност, ще последват разногласия и кавги с хората около вас. Късметът ви е много силен и ако сте достатъчно благоразумни, не е трудно да се възползвате от него.

Лъв

25.06.2016

Нерви
В условията на повишена нервност представителите на Лъв ще са твърде недоволни през този ден. На мнозина ще се наложи да слушат с явно възмущение и недоволство нечии очевидни лъжи, които ще вбесят доста от представителите на знака. Истина е, че трудно се владеете, но е по-добре да запазите спокойствие.

Дева

25.06.2016

Действайте честно
Събота може да се определи като благоприятна за целите ви, но предупреждава, че всеки който лъже и умишлено крие истини, за да реализира печалби, ще се сблъска с куп проблеми през следващите дни. Бизнесмените ще се ползват от много силен шанс за успех по целите и делата.

Везни

25.06.2016

Ярко успешен ден
Силно благоприятен ден, подчертаващ, че ще постигнете пълен успех в реализацията на планирани делови ангажименти и в работа по цели, свързани с обществените среди. За някои Везни е сигурно, че днес ще положат надеждна стабилна основа за нова реализация в деловия сектор.

Скорпион

25.06.2016

Значителен успех
Много силен ден, ясно подчертаващ, че Скорпионите, заели се с реализацията на материални цели или с пътуване, чиито цели са делови, ще реализират очаквания успех. В момента деловите ви позиции укрепват, въпреки че доста от родените в зодията са обект на лоши удари от някой.

Стрелец

25.06.2016

Успех в личен план
Позитивната нагласа на Стрелците винаги е действала отпускащо и успокоително върху психиката на околните, а събота ще е ярък пример за това, защото ще бъде замразено избухването на скандал. Успехът ви през този ден ще бъде в личен план, но не е изключен и напредък в делови аспект.

Козирог

25.06.2016

Семейни недоразумения
Успехът е характерен и за Козирозите днес, но мнозина от зодията не успяват да се освободят от комплекса си за величие, който често си прави шеги с иначе вечно сериозните представители на зодията. Денят е успешен за целите, но не сте застраховани срещу избухването на домашен конфликт.

Водолей

25.06.2016

Владейте се!
Налице са всички компоненти за успешното развитие на тази прекрасна събота. У мнозина от зодията е завишено нивото на нервна превъзбуда. Владейте се, защото освободите ли нервите си, ще последват проблеми във взаимоотношенията, а денят е благоприятен за делова реализация.

Риби

25.06.2016

Действайте по целите си
Ако представителите на Риби се ориентират към цели, засягащи бъдещето, ще имат възможността видимо да напреднат в избраното направление. Около вас обаче ще се появят различни дразнители, които може да отклонят вниманието ви и да ви тласнат към кавги. Не се отпускайте!
Новините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент