ХОРОСКОП ЗА ДЕНЯ

Овен

26.07.2016

Преодолявате трудностите
Въпреки че днес сблъсъкът на Овните с трудностите и проблемите ще е по-изразителен, вторник ви предоставя като помощник късмета, за който следва да сте убедени, че ще работи настойчиво във ваша полза.Не намалявайте усилията си! Шансът да постигнете целите си е много силен.

Телец

26.07.2016

Засилено напрежение
Напрежението за Телците не е отминало, а днес дори при мнозина ще се засили, като в не малко случаи ще излезе от рамките на нормалните човешки взаимоотношения. Ще последват промени и съответните процедури по възстановяване на равновесието, които често са болезнени.
пен да се възползва от вас и да ви измами. Разчитайте на собствени възможности, действайте почтено и успехите няма да закъснеят.

Близнаци

26.07.2016

Обнадеждаващо раздвижване
Ситуацията около вас се раздвижва със значителни темпове, което най-често се дължи на протекция от доста мощна и влиятелна личност. Намесата на въпросния човек в деловия ви живот ще стабилизира позициите ви. Вероятно е да ви предостави повече от един шанс за израстване в деловите среди и кариерата.

Рак

26.07.2016

Сигурни постъпления
Благоприятен ден за делови постижения, който гарантира сигурни придобивки на Раците, както и нови възможности за разрастване на професионалния обхват. В къщи, а за мнозина и в службата, се очертават ядове и напрежение, но в рамките на нормалното. Основава се на повишената ви нервност.

Лъв

26.07.2016

Избягвайте споровете
Днес е добре да се владеете, за да успеете да се възползвате в максимална степен от благоприятните условия за делова и лична реализация. Последните са изразителни и ако сте уравновесени, вторник ще ви зарадва с добри постижения при провеждане на преговори, а също така и за реализация във финансов аспект.

Дева

26.07.2016

Напрежение и трудности
Вторник ще е труден. В службата възникват силни противоречия, които в много случаи прерастват до мощни скандали. Денят ще е много напрегнат. Очертават се загуби включително неочаквани. Особено внимателни следва да бъдете при осъществяване на сделки и търговски операции.

Везни

26.07.2016

Начало на важен етап
Вторник е забележителен, защото бележи началото на важен етап за делови растеж и напредък в кариерата. Това е чудесно време за фиксиране на целите и определяне на пътя, по който ще ги достигнете. Днес творческата ви мощ е изразителна и ще отхвърлите много от деловите си отговорности.

Скорпион

26.07.2016

Значително натоварен ден
В служебно отношение вторник е много ангажиран и напрегнат ден. Избягвайте противоречията с колеги и началници, защото обстоятелствата може да се превърнат в неуправляеми. Не поемайте рискове! Не се ангажирайте със съмнителни сделки или с обещавани ви възможности за лесни печалби.

Стрелец

26.07.2016

Действайте много внимателно
Много напрегнат ден! Претоварен е със задачи, освен че се очертават постоянно възникващи проблеми. Действайте много внимателно, за да се предпазите от връхлитащите ви ситуации, които носят неминуеми загуби. Не се насочвайте към търговска дейност с недвижими имоти.

Козирог

26.07.2016

Напрежение в службата
За преобладаващата част от Козирозите напрежението във вторник се свърза с деловите ангажименти и служебната дейност. Тук не става въпрос за загуби, неразрешими проблеми или трудно справяне с деловите задачи. По-скоро говорим за атмосфера, наситена с негативна енергия.

Водолей

26.07.2016

Реорганизацията е задължителна
Много напрегнат ден, наситен с тежки и неприятни мисли, водещи до силно отчаяние и загуба на идеали. В такава ситуация има само един ориентир. Нарича се кардинална реорганизация и колкото по-скоро ? толкова по-добре. Разделете се с миналото и започнете живота си наново.

Риби

26.07.2016

Разчитайте на себе си
Вторник ще е безполезен за онези Риби, които разчитат друг да извърши работата, а те да се възползват от труда му. По същия начин някой би могъл в същата степен да се възползва от вас и да ви измами. Разчитайте на собствени възможности, действайте почтено и успехите няма да закъснеят.
Новините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент