Хороскоп - Стандарт Нюз

ХОРОСКОП ЗА ДЕНЯ

Овен

29.04.2016

Благоприятна седмица
Звездните влияния през великденската седмица подчертават, че представителите на Овен ще реализират в пълнота деловите и финансовите си цели, независимо от факта, че здравословното състояние на мнозина не е цветущо. Седмичният етап ще е много добър за преговарящите и пътуващите за реализацията на целите си. Петък, събота, неделя и понеделник са плодотворни и успешни. По-напрегнати са вторник и сряда, а четвъртък е чудесен.

Телец

29.04.2016

Твърде плодотворен етап
Тази седмица носи много и разнообразна информация, а за доста от Телците се очертава и като време за пътуване по служебни дела. Ще действате точно, усърдно и със задълбочена преценка за обстоятелствата в различните ситуации, без да пропускате детайлите. Това е напълно достатъчно, за да достигнете до сполука. Петък ще е неприятен, а уикендът ще е успешен. Следващите три дни ще са успешни, но и напрегнати. Четвъртък е напълно сполучлив.

Близнаци

29.04.2016

Внимателно подбирайте ходовете си
Решителността често пъти е от съществено значение, но когато ситуацията е неясна или всичко е поставено на блюдата на везната, следва внимателно да избирате ходовете си. Така изглеждат обстоятелствата за много Близнаци през новата седмица. Най-добрият вариант е да сте балансирани. В петък действате хитро, събота ще е напрегната, а неделя е положителна. Понеделник е неблагоприятен, а вторник е по-добър. Сряда и четвъртък са успешни.

Рак

29.04.2016

Пред нови възможности
Новият седмичен период ще е значителен за мнозина от представителите на Рак. За всички от зодията се разкриват много нови възможности. Това раздвижване ще продължи около месец, а как ще се възползвате от шанса, зависи от категоричността в действията ви. Най-често става въпрос за материалната ви стабилизация. Петък е изпълнен с противоречия, а събота е слаба. Неделя, понеделник и вторник ще са по-добри, а в четвъртък - силен късмет.

Лъв

29.04.2016

Скучен етап
Представителите на Лъв преминават през обикновен и дори малко скучен по своето развитие период. В личен план сте стабилни, справяте се с делата си и се радвате на хармонични отношения в семейството, но почти всички са крайно разочаровани от околните, с които им се налага да контактуват всеки ден. Петък е спокоен, но събота и неделя ще са напрегнати. Спокоен е и понеделник. Вторник, сряда и четвъртък ще ви радват с хубави постижения.

Дева

29.04.2016

Ангажименти с решаване на проблеми
Девите ще насочат вниманието си през новата седмица върху някои проблеми или неизяснени ситуации и ще се стремят да достигнат до разрешаването им. Това обикновено са въпроси от делови тип, а в определени случаи засягат само финанси. За постигането на целите ще ви помогне човек от обкръжението. Петък и неделя ще са доста нервни, а събота е надеждна. Понеделник ви носи успех, а вторник е неуютен. Следващите два дни са напълно успешни.

Везни

29.04.2016

Трудно балансиране
Представителите на Везни ще положат големи усилия през новата седмица да поддържат равновесието у себе си, а и това с околните ненарушимо. Ще успеете, но с цената на значително психическо претоварване. Очертава се доста служебна работа, количеството на която ще изненада мнозина. Петък, уикендът и понеделник ще са успешни за целите ви. Вторник ще е много нервен и неприятен. Сряда ви носи сполука, а четвъртък ще бъде силно печеливш.

Скорпион

29.04.2016

Претоварени и уморени
Скорпионите ще са доста претоварени през тази седмица и често ще копнеят за отдих. В делови план настъпва раздвижване, което най-често означава увеличение на ангажиментите. Психическата ви потиснатост се комбинира с усещането за изчерпаност, което наистина създава атмосфера на ярко изразителен дискомфорт. Петък носи промени, събота ще е успешна, а в неделя се нуждаете от отдих. С изключение на вторник, делниците ще са успешни.

Стрелец

29.04.2016

Душевна тегоба
Ярката делова изразност на Стрелците ще доведе до чудесна реализация в материалната сфера, което неминуемо ще се отрази благоприятно върху финансовите ви постъпления. За мнозина се очертават делови пътувания през периода. По отношение на задачите всичко се движи безупречно, а тежестите, на които сте подложени, са душевни. Трудни са петък и неделя, а събота е благоприятна. Понеделник, сряда и четвъртък са успешни, а вторник е тежък.

Козирог

29.04.2016

Период за мощни действия
Това е време за вътрешна стабилизация на Козирозите. Мобилизирайте потенциала си и се устремете напред, за да навлезете в новия път, който се разкрива пред вас. Всеки е длъжен да изпита идеите си в реалните условия на живота, а за вас това предизвикателство вече се превръща в действащ факт. Петък е нервен и напрегнат, а уикендът е хубав и успешен. Благодатен е и понеделник, а вторник ще бъде тежък. Трудни ще са и следващите дни.

Водолей

29.04.2016

Чудесни възможности
Водолеите се намират в добра кондиция, а предстоящия период е благотворен за делова и лична реализация. В личен план ще разрешите притеснителни въпроси и възникнали проблеми. Задачите, с които следва да се справите през периода, не са малко и ще ви натоварят подобаващо, но това не ви пречи да очаквате възход. Петък ще ви затрудни, а събота е по-добра. Неделя е напрегната, но успешна. Делничните дни носят доста напрежение и остри кавги.

Риби

29.04.2016

Подобаващ успех
Представителите на Риби следва да се активизират за реализиране на материалните и деловите си проекти през новата седмица. Не бива да се съмнявате в предстоящия успех по всички въпроси, които в една или друга степен засягат материалната сфера, професионална изява и личната ви стабилизация. Петък, уикендът и понеделник се характеризират със засилено напрежение, а следващите делници ще ви радват с подобаващ личен и делови успех.
Новините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент