ХОРОСКОП ЗА ДЕНЯ

Овен

22.08.2014

Върви ви
Представителите на Овен следва сериозно да се мобилизират за реализацията на целите си и да действат с удвоена енергия. Периодът ще е ярко плодотворен за целите ви. В бизнеса и професионалната реализация ще достигнете значителен успех. Такъв всъщност ще осъществите във всички направления на активността си. Петък носи успех и силен късмет. Уикендът е слаб за делова дейност. Делниците ще са успешни, но и изключително нервни за мнозина.

Телец

22.08.2014

Пълни джобове
Активността на Телците в деловите среди и в сферите, които предоставят възможности за печалби, ще е изразителна през периода, което на настоящия етап явно ще е достатъчно, за да удовлетворите материалните си потребности. Сполуката ще се дължи на партньорства, съдружия и административна подкрепа. В петък действате стабилно и успешно. Уикендът е по-нестабилен. Делниците се разгръщат благополучно. Повече напрежение в сряда и четвъртък.

Близнаци

22.08.2014

По-кротко
Целеустремени за реализацията на целите си, Близнаците ще действат решително, като за част от представителите на знака е видимо, че едва ли ще им е чуждо да демонстрират привързаността си към агресивността. Последната обаче не носи облаги. На такива биха се зарадвали онези от зодията, които твърдо са решили да водят преговори по интересуващи ги цели. Най-тежкият и напрегнат ден се оказва понеделник. Другите - макар нервни, са благополучни.

Рак

22.08.2014

Хубав уикенд
Предимството на Раците е характерно през предстоящото седемдневие. Дефиницията е валидна в личен и делови план, като за реализацията на практическите си цели определено следва да сте по-значително раздвижени в съответните сфери. Сполуката в обществените среди и при осъществяване на финансови цели ще е изразителна. Като изключим силно нервните понеделник и вторник, другите делници и почивните дни са напълно благополучни.

Лъв

22.08.2014

Бъдете активни
Изключително благоприятен и ползотворен период за реализация на личните цели. Трябва да се допълни, че и шансът ви за осъществяване на делови намерения чрез административна подкрепа никак не е слаб. Сега е време за укрепване и стабилизация в битов план и в бизнеса. Необходимостта от ярка активност е заложена като принципно изискване към всички. Петък носи късмет и надеждност. Всички следващи дни ще са достатъчно напрегнати. Внимавайте.

Дева

22.08.2014

Ще ви завиждат
Добрите външни възможности, които периодът предоставя на Девите, ще бъдат съвършено оползотворени от родените в знака само при наличието на изразителна активност. Осезателна наивност се долавя в опитите на някои да надхитрят съдбата. Няма да се получи и затова просто не си губете времето. Напрегнат, но успешен ще е петък.
Уикендът е доста нервен и тежък. Много напрегнати, макар и със сполука, се оказват и следващите делници от периода.

Везни

22.08.2014

Владейте емоциите
При вас не може да се говори за по-особено развитие през седмицата, но е факт, че мнозина ще действат успешно по целите си чрез подкрепата на силна административна единица. Реализацията на финансови цели и решаването на въпроси, зависещи от обществените ви възможности, са теми, върху които коментарът просто е излишен. Владейте емоциите. Силно напрегнати са уикендът и понеделник. Проблеми има и през останалите, но са отстраними.

Скорпион

22.08.2014

Капани
Предстоящото седемдневие е особено продуктивна в делови аспект. Уеднаквени са възможностите на онези, които възнамеряват да сменят работата си, да се прехвърлят на по-високо платено място или просто след дълга безработица да започнат работа. Периодът е силен за парични печалби, за провеждане на сделки, преговори и за успешно полагане на изпити. Пазете се от измами. Трудните дни са неделя и понеделник. Останалите са напрегнати, но успешни.

Стрелец

22.08.2014

Оптимизъм
Новият седмичен период определено може да се нарече слънчев за Стрелците, защото разкрива много добри възможности за реализация на лични, делови или финансови цели. Околните обстоятелства не са особено благоприятни, защото са доста нестабилни и изпълнени с лицемерие, но разчитайте на собствените си възможности. Петък е напрегнат, но не е лош. Събота е успешна, а неделя и понеделник ще са трудни. През следващите дни влиянието е смесено.

Козирог

22.08.2014

Правите кариера
Все още има останало напрежение от последните две седмици, а и не малко недоволство у Козирозите от околните, но налягането намалява, а предстоящото седемдневие блести с чудесни възможности за финансова реализация в службата и бизнеса, за сполука чрез администрация и в обществените среди. Петък е чудесен. Събота е напрегната, а неделя е добра. През делниците действайте внимателно. Предоставят добри възможности, но ще са много напрегнати.

Водолей

22.08.2014

Не на кавгите
Този седмичен период може да се определи като положителен за реализацията ви. Ще действате мощно и конкурентно, но владейте емоциите си. Периодът е чудесен за реализация на цели, за които сте решили, че е настъпило времето за конкретни дела. Много изразителен ще е успехът ви в обществените среди, без да се подценява постигнатото и в други сфери. По принцип обаче дните от периода ще са много напрегнати. Избягвайте кавгите и се владейте.

Риби

22.08.2014

Интриги
Настроението на мнозина от Рибите ще е по-негативно през периода поради множеството клюки, които ще чуят за себе си. Тези неприятни ситуации едва ли ще потиснат енергията ви за реализация на деловите задачи, която през тези дни ще е ярко позитивна и ще формира осезателно успеха ви. Повече напрежение се очертава в петък и особено в понеделник. Останалите дни ще ви радват със сполука, но не бива да намалявате темпа на деловата си изява.
Новините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент