ХОРОСКОП ЗА ДЕНЯ

Овен

19.12.2014

Към промени
За вас тази седмица може да се определи като начало на период за решителни действия, които ще предизвикат необходими промени в делови аспект. Сигурно е, че ще укрепите позициите си, въпреки, че този процес ще се разгръща в условията на остри кавги, придружени с лоши удари от вашите противници. Петък ще е доста не-приятен. Събота и неделя ще са по-добри. Понеделник ще е успешен а вторник е пе-челивш. В сряда кавги, а четвъртък е нервен.

Телец

19.12.2014

Изберете позиция
Наличието на категоричност относно избора на позиция и предприемането на определени и належащи действия, ще е основен фактор за вашия настоящ и бъдещ напредък, или съответно застой. Редно е да сторите всичко необходимо, за да стабилизирате позициите си. Заредете се с търпение. Процесът няма да е лек. Петък е изпълнен с лъжи и проблеми. Напрегнат е и уикендът. Понеделник и вторник са добри, а следващите ще са много нервни.

Близнаци

19.12.2014

Бъдете настойчиви
Седмичният етап предоставя благоприятни условия за реализация, като ясно подчертава, че настойчивостта следва да е предпочитаният стил на изява. Невъздържаните ще имат проблеми в обществените среди, с делови партньори и административни власти. Препоръчително е да се владеете. Петък ще е доста неприятен, а такъв ще се окаже и уикендът. С изключение на по-положителния понеделник, делниците се оказват доста напрегнати и трудни.

Рак

19.12.2014

Повече активност
Препоръката за настойчиви действия отправена към представителите на предния знак, е напълно валидна и за вас. Навлизате в етап, характерен със стабилност и последователно увеличаване на ангажиментите от делови тип.Интензивно ще се раз-гърне и личната ви сполука. Повишена е дразнимостта ви. Необходимо е да се владеете. Петък ще е напрегнат и неприятен,а успешната събота ще е последвана от нервна неделя. Понеделник е успешен, а другите са трудни.

Лъв

19.12.2014

Владейте се
Ако се раздвоявате в намеренията си и позволявате на странични фактори да формират мнението ви, защото вероятността да допуснете грешки, и да намалите обема на успеха си, е много голяма. Не влизайте в противоречия и се пазете да не ви нападне гневът, овладяването му обикновено ви е трудно. Просто не му предоставяйте възможността да диктува, защото ще си навредите. Дните от периодът ще са доста напрегнати. Успехът зависи от себевладеенето.

Дева

19.12.2014

Раздвижване
Предстоящото седемдневие е значимо време за Девите, защото се оказва етап, през който ще имате шанса да се освободите от проблеми и негативно обкръжение, от служебни и лични затруднения, както и да се ориентирате към нови делови възможности в бизнеса и професията. Петък не е особено сполучлив, но уикендът ще е доста ползотворен. Понеделник ще е успешен, но вторник носи проблеми. В сряда внимавайте - тежка е. Четвъртък е успешен.

Везни

19.12.2014

Избягвайте кавгите
Приближаващият край на календарната година изглежда действа като допинг върху голяма част от Везните, които така са се активизирали за изявата си в деловите среди, че преживяват много тежко всяка загубена минута. Успокойте се, и действайте логично, за да се предпазите от грешки. Петък ще е доста напрегнат, но уикендът е благодатен. С изключение на по-напрегнатия вторник, останалите дни са хубави. Най-важно е да се разграничавате от кавги.

Скорпион

19.12.2014

Скок напред
Седмичният период се характеризира с позитивно развитие, което ще ви доне-се делови промени. По отношение на последните следна да сте категорични. Направите ли веднъж избора си - не бива да го променяте. Очертават се спорове и кавги по финансови въпроси. Предимството ви е видимо, но не забравяйте - не променяйте позициите си, защото ще сгрешите. Дните от периода са благоприятни и успешни. Изключение прави само и единствено вторник.

Стрелец

19.12.2014

Стабилизация
Стрелците разполагат с чудесни възможности за укрепване и стабилизация на деловите си позиции през настоящата седмица, и безусловно ще се възползват от този шанс. Ще е хубаво да владеете нервите си по-качествено, защото ще последват остри кавги с хора от обкръжението, а това развитие винаги е рисковано. Печелившите петък и събота са много благоприятни и успешни, но неделя е трудна и мъчителна. Делниците са напрегнати. Избягвайте кавги.

Козирог

19.12.2014

Кавги и лъжи
Стабилността на личните и деловите позиции на Козирозите са гаранция за напредъка им, но този факт едва ли ще им предостави предимство в спорове и кавги по въпроси от финансово естество. Сега е ползотворно да засилвате сътрудничеството в приятелските и деловите среди. Периодът обаче подчертава, че кавгите ще вземат връх. Внимавайте. За петък кавги и лъжи. Събота е успешна, но неделя е проблематична. Понеделник е тежък, а следващите са успешни.

Водолей

19.12.2014

Необходимо е внимание
Този етап е тежък и мъчителен за реализацията на лични или делови цели, осъществяването на които е зависимо от нечия влиятелна подкрепа. Голяма е вероятността от провал поради избухване на кавги. Всички от зодията са застрашени от възникването на проблеми с приятели и следва да са внимателни. В петък не е сигурно разрешаването на проблем. Уикендът ще е много нервен. През делниците влиянието е смесено и се налага да сте много внимателни.

Риби

19.12.2014

Подли удари
Седемдневният период е надежден за реализацията на целите ви, но ще е много нервен в службата и деловите среди, където ще се сблъскате с нечии подли удари. Благоприятният вариант за всички родени в зодията е да укрепят връзките си и най-вече тези с влиятелни личности от обществените среди. Петък ще е силно напрегнат и неприятен. Добър шанс разкрива събота, а неделя е проблемна. През делниците се владейте, за да избегнете проблеми в службата.
Новините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент