ХОРОСКОП ЗА ДЕНЯ

Овен

29.07.2014

Повече задачи
Процесът на промени се засилва и обхваща все повече и повече хора от различни зодиакални знаци, като при вас това разгръщане се отнася до деловия сектор, където в едни случаи се очертава разширяване границите на реализация в сегашната ви дейност, а други преминават в нова сфера.

Телец

29.07.2014

Реализация на цели
Две са опорните точки, на които следва са опрете, за се реализирате успешно във вторник - активни действия по целите, и никакви кавги. Действайки по споменатия начин,ще разполагате с чудесни възможности за значителна реализация на материални цели и професионални проекти.

Близнаци

29.07.2014

Бъдете търпеливи
Във вторник са характерни две противоположни влияния, а денят ви ще бъде оформен от това, към което се прилепите. Положително ще е развитието на търпеливите и стратегически действащите. Агресивност, хитруване и несъобразяване с обстоятелства ще провалят реализацията ви.

Рак

29.07.2014

Нова работа
Много силен и положителен ден от гледна точка на значителни възможности за реализация на делови цели. В случая става въпрос не само за сполука в професионалните задачи, но и успеха на онези представители на Рак, които ще се насочат към смяна на работата. Проблеми в любовта.

Лъв

29.07.2014

Избягвайте кавгите
Денят не е от най-удобните, защото ражда остри противоречия, а последните ще прераснат в скандали, които със сигурност ще са предвестник за промени. Личи, че мнозинството от зодията ще реализират парични печалби чрез измами, а това неминуемо ще ви създаде проблеми за бъдеще.

Дева

29.07.2014

Неочаквано предложение
Умели действия в делови и финансов план разкриват на Девите чудесни възможности за печалби. По значими за мнозина ще са контактите в обществените среди, където ще останете доста изненадани от предложение. Най-вероятно е делово, и без съмнение ще се окаже трамплин за вас.

Везни

29.07.2014

Владейте се
Онова, което трябва да знаете в началото на дневната прогноза е, че вторник ще е успешен, но много нервен и ще провокира търпимостта ви. Добрата препоръка е владейте се. Ще има причини за недоволство, както и трудности, но и много добри възможности за делови успех. Предстоят промени.

Скорпион

29.07.2014

Сполука
Сполучлив за реализацията ви, вторник е характерен с печалби. За едни от зодията последните определено са финансови, а в други случаи става въпрос за стабилизация в личен и домашен план. В делово отношение предстоят промени, но във всички случаи става въпрос и за нов тип ангажименти.

Стрелец

29.07.2014

Делова стабилизация
Разполагате с добри възможности за реализиране на делови цели, за успешно партньорство и за водене на преговори, чрез които ще се оформят условия за ярка делова стабилизация, която в някои случаи означава успешно партньорство в разклонение от бизнеса. За някои любовни проблеми.

Козирог

29.07.2014

Чудесен ден
Вторник не само, че не ви сблъсква с проблеми, а се оказва и изключително продуктивен в делови план. Това е валидно за всички от знака, но ще е от особено значение за онези от зодията, които ще действат на партньорски начала. Вторник е ярко плодотворен за преговори и договориране.

Водолей

29.07.2014

Търсете консенсус
Твърде стабилни в личен план, Водолеите се изправят пред нов едномесечен период, който ясно говори за делови промени с направлението на които не е конкретизирано като положително или отрицателно развитие. Ще зависи изцяло от хармоничността във взаимоотношенията с околните.

Риби

29.07.2014

Желано устройване
Много положителен ден, който разкрива ярки възможности за устройване на желано делово място. Не е изключено пред някои да възникнат неочаквани прегради. Не го приемайте трагично. Те ще са плод на нечие враждебно отношение към вас. Не след дълго ще изчезнат както са се и появили.
Новините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент