ХОРОСКОП ЗА ДЕНЯ

Овен

27.08.2016

Промяна на намеренията
Въпреки пречещите фактори, които няма да позволят на мнозина от зодията да осъществят целите, към които са се насочили, събота ще ви зарадва със сполука, ако се ориентирате към друг вид лични или делови интереси. Сега не бива да поставяте начало в ново делово или финансово направление.

Телец

27.08.2016

Реализация на планираното
Събота е сполучлив ден за осъществяване на запланувани цели. Ще реализирате намеренията си в пълнота. Някои от представителите на Телец са решили на всяка цена да постигнат успех, дори ако се наложи да действат нечестно - чрез лъжа. Такива прийоми са вредни и не са препоръчителни.

Близнаци

27.08.2016

Хубав ден за значими цели
Неделя ще зарадва с успех онези представители на Близнаци, които са се насочили към по-значими делови цели, засягащи перспективното развитие. Това може да е нова работа, допълнителен професионален ангажимент или вид заетост, предоставяща чудесни нови възможности.

Рак

27.08.2016

Владейте импулсите си
Раците малко прибързват при изпълнението на задачите си, което няма да навреди на реализацията им или на печалбите им, но силно ще ги изнерви. По-трудно владеещите се от знака може да прекратят преждевременно работата си, преди да са достигнали до незадоволителен резултат.

Лъв

27.08.2016

Владейте емоциите
Денят е много хубав за онези, които ще насочат вниманието си към професионалните дела, бизнес, финансови ангажименти или към разрешаване на материални въпроси. Преобладаващото мнозинство от знака са доста емоционални. Ще е добре да се владеете, за да се реализирате.

Дева

27.08.2016

Реализация, но и ядове
Девите наистина са пламенни и неуморни за реализацията на целите си, независимо дали става въпрос за отстраняване на проблеми, за пътувания от делово естество или за провеждането на преговори. Силни ядове се очертават за всички ангажирани с реализация на деловите си цели днес.

Везни

27.08.2016

Благоприятен ден
Въпроси от материално естество ще ангажират представителите на зодията през този ден. В едни случаи заетостта със задачите е пряка, а в други ще се водят разговори с партньорите или с други хора за реализиране на делови проект или идея. Бъдете внимателни! Опасност от измами.

Скорпион

27.08.2016

Делови затруднения
В личен план възникват проблеми, които ще създадат трудности във взаимоотношенията. С повече търпение ще имате шанса да ги отстраните. Във връзка с деловите задачи ситуацията е усложнена поради финансови противоречия, липса на честност и опити за некоректно надмощие.

Стрелец

27.08.2016

Нерви
Стрелците са ярко нервни днес поради сблъсък с непреодолими пречки, спиращи реализацията им. Повишената ви дразнимост силно ще пречи за психическата ви стабилизация и действително може да навреди на успеха ви в желаното направление. Себевладеенето е ефективният ход.

Козирог

27.08.2016

Напрегнат и неприятен ден
Макар и свободна от гледна точка на служебни задачи, събота се оказва един от напрегнатите дни за Козирозите. За някои въпросното напрежение се свързва с контактите. В разговорите и дебатите по интересуващите ви теми неочаквана новина ще стане причина за разногласия и остри кавги.

Водолей

27.08.2016

Много напрежение
Доста напрегната, събота ще е крайно неудобна за мнозина от Водолеите. Най-голям дял за лошото настроение на мнозина имат домашните конфликти, които в много случаи възникват поради неточни обвинения. За друга група от зодията този ден е свързан с работни контакти и планиране.

Риби

27.08.2016

Предстоят промени
Вашият шанс за добра реализация е сведен до минимум въпреки наличието на обещаващи фактори за успешно разгръщане. За момента най-важната предстояща задача за Рибите е да се стабилизират в личен и обществен план. Започва важен етап с твърде мощни и изразителни промени.
Новините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент