ХОРОСКОП ЗА ДЕНЯ

Овен

20.10.2016

Удовлетворителна реализация
Четвъртък е плодотворен и сполучлив за Овните. Малка част от родените в зодията ще бъдат притиснати от доста задачи в службата и не е изключено това да се отрази в известна степен неблагоприятно върху качеството на работата им. За останалите е сигурно, че ще действат успешно.

Телец

20.10.2016

Делови постижения
Четвъртък ще зарадва Телците с удовлетворителни делови постижения. Този ден е сполучлив за контакти в деловите среди, където пред мнозина ще се разкрият нови възможности. Налице е обаче и друга тенденция, която недвусмислено дава яснота за сблъсък с административни пречки.

Близнаци

20.10.2016

Реализирани цели
Много контакти, новини, успех при реализирането на дела от различно естество и категоричност в действията са характерни днес за представителите на Близнаци. С известни административни проблеми ще се сблъскат бизнесмените от зодията, но отстраняването им едва ли ще е трудно.

Рак

20.10.2016

Не пропускайте възможностите си
Благоприятните възможности за осъществяването на дневните дела, а и не само на тях, но и на изоставени задачи са налице през този ден за всички представители на Рак. Стига да сте последователни и упорити в действията си ще успеете. Предстои етап на благоприятни промени от делово естество.

Лъв

20.10.2016

Материални постижения
Днес представителите на знака ще посветят деня на ангажименти в материалната сфера. В служебната реализация, бизнеса и сферите на вашата активност ще демонстрирате мощна изява. Постигате целите си относно очакваните придобивки. Реализираните печалби ще са удовлетворителни.

Дева

20.10.2016

Добри постижения
Без много усилия Девите ще се реализират чудесно в деловата сфера през този ден, независимо от факта, че една голяма част от вас в известна степен са разтревожени за постиженията си, а други са доста нервни и психически претоварени, което в определени моменти ги тласка към рискови действия.

Везни

20.10.2016

Удовлетворителни постижения
Ползотворен ден с добри възможности за успешни пътувания, осъществяване на полезни контакти, партньорски среди, консултации по предстояща дейност и пр. делови ангажименти. Особено перспективни се оказват онези срещи, които някои от вас ще проведат с високостоящи личности.

Скорпион

20.10.2016

Очертават се неприятности
За голяма част от представителите на зодията този ден ще е доста напрегнат. Причините са две. Едни от Скорпионите ще действат за решаването на дела, които следва да се осъществят чрез администрация. Ще се появят пречки. За други възниква напрежение в партньорските отношения.

Стрелец

20.10.2016

Успешна реализация
Денят е доста хубав и много ползотворен за Стрелците. Ще действате с подходяща активност, което естествено ще ви доведе до успех. За мнозина се очертават известни неудобства на работното място, както и в отношенията с партньорите от бизнеса, но ще ги превъзмогнете с упоритостта си.

Козирог

20.10.2016

Успешно справяне
Днес не е изключено партньор да се противопостави на делови план, който сте съгласували неотдавна със същата личност. Изумлението ще е значително, но е по-добре да се овладеете и да въведете ред в съвместните взаимоотношения. Ако упорството е голямо, следва да действате твърдо.

Водолей

20.10.2016

Реализация на целите
Новини, делови успех, освобождаване от проблеми и осъществяване на запланувани цели са събитията за Водоеите днес. Контактите в обществените среди ще преминат при пълна сполука. За някои от знака се очертава продължително пътуване, което най-често ще се осъществи извън страната.

Риби

20.10.2016

Действайте хладнокръвно
Много активни и кокурентоспособни, Рибите ще демонстрират по безспорен начин завидните си делови качества през този ден, справяйки се бързо с възникнал проблем. Притежавате силен шанс да осъществите целите си, но макар и неотстъпчиви следва да действате с повишено внимание.
Новините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент