ХОРОСКОП ЗА ДЕНЯ

Овен

01.09.2014

Повишете вниманието
През този ден е необходимо максимално да засилите вниманието си към заобикалящите ви обстоятелства, с цел предпазване от нежелани събития. Пазете се и от грешки. Онези, които са се насочили към реализация в нова сфера, разполагат с добър шанс и наистина ще успеят, но не днес.

Телец

01.09.2014

Гняв
Много напрегнат и тежък ден, характерен най-вече с лош късмет. Не бива да се подавате на негативните влияния, защото ще събудят гнева ви, който мнозина няма няма да овладеят, а той естествено ще ви създаде проблеми. Денят е благоприятен за преговори. Не бива да си служете с лъжи?

Близнаци

01.09.2014

Нова ориентация
Близнаците следва да се ориентират към нещо ново в деловите си ангажименти. Може би, не точно нова работа - но нов стил със сигурност Понеделник настойчиво подчертава, че промените са задължителни. Ако не направите такава крачка, рискувате да останете в сферата на интригите.

Рак

01.09.2014

Не прибързвайте
Надежден и многообещаващ ден, предоставящ на Раците чудесни възможности за напредък и ползотворни действия за бъдещето. Проявете последователност и търпение? Всеки опит за прибързване обрича усилията и стремежите ви на неуспех. Възможен е сблъсък поради финансов проблем.

Лъв

01.09.2014

Планирайте
Много благоприятен ден за осъществяване на лични и делови цели. Важно условие е да се владеете и да не изправяте хората с които ще имате работа пред свършен факт, който ги ограничава. Предварително планираните действия за осъществяване на целите ще ви зарадват с успех.

Дева

01.09.2014

Напрежение
Този ден ще е напрегнат, а енергичната, изразителна и настойчива изява в службата, и деловите цели, с които сте ангажирани, ще ви зарадва с успех. Другият, много важен момент за бъдещи удовлетворителни постижения, е ориентирането към съдружна работа. Такъв ход е надежден.

Везни

01.09.2014

Преодолейте негативизма
Лошото настроение, поражда нежелание за активност, е в състояние да превърне този ден в слаб. Действащите упорито по целите си ще демонстрират организираност, и въпреки някои външни пречки, ще проявят воля за осъществяване на намеренията си. Понеделник изисква усилия.

Скорпион

01.09.2014

Проявете решителност
Налице са някои външни пречки, които следва да преодолеете с решителен отпор. Предприемете ли хитри действия и заблуди, вероятността да провалите този благоприятен ден е огромна. Днес е много рисковано да комбинирате усилията си с някого, за да спечелите. Ще получите удар?

Стрелец

01.09.2014

Активизирайте се
Понеделник е твърде благоприятен за постижения, но се забелязва, че преобладаващата част от Стрелците не са достатъчно мобилизирани за успеха си. За някои едва ли ще е възможно да направят усилия в тази посока, защото не се чувстват здрави. За останалите обаче мобилизацията е задължителна.

Козирог

01.09.2014

Реализация
За сполуката ви в деловите сфери, следва умело да съчетаете с точните преценки за отстраняване на ситуации, които е възможно да породят проблеми. Въпреки че напрежението през деня ще е завишено, няма съмнения, че разполагате с шанс за реализация на намеренията в пълнота.

Водолей

01.09.2014

Ярък успех
Сполуката на Водолеите е ярко подчертана днес. Предстоят ви няколко последователни победи. Разностранни са и включват реализация на делови и лични намерения, като преговори и ползотворни контакти в обществените среди. Устремилите се към делова промяна успяват в намеренията си

Риби

01.09.2014

Отличен ден
Представителите на Риби разполагат със значителен шанс за успешно провеждане на преговори или за реализация на важни задачи свързани с обществените среди. Денят е доста надежден за напредъка ви.Ще бъдете облагодетелствани от подкрепата на мощна влиятелна личност.
Новините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент