ХОРОСКОП ЗА ДЕНЯ

Овен

29.01.2015

Не на гнева
Прибързването, гневът и кавгите, са плод на алогични действия и взаймоотношения. Лесно ще ви отдалечат от успеха. Шансът ви за сполука е в разбирателството с околните, което на свой ред ще бъде последвано от съвместни продуктивни усилия. Само така ще прекъснете негативността.

Телец

29.01.2015

Важни срещи
Повишеното нервно напрежение продължава да оказва силно въздействие върху преобладаващата част от Телците, и води до гневни реакции, липса на концентрация, и невъзможност за овладяване на ситуацията. Денят обаче ще е плодотворен за контакти в обществото и за преговори.

Близнаци

29.01.2015

Нужна е промяна
За да ви тръгне така както искате, и делата ви да се движат успешно, са необходими качествени промени, и прекъсване на взаимоотношенията с някои от хората в близкото обкръжение. Този е ефективният подход. Нервността и агресията безусловно ограничават възможностите за успех.

Рак

29.01.2015

Нова работа
Устойчивостта е основен показател за успеха на Раците в четвъртък, а сега малцина от зодията биха могли да се похвалят с такава. Доста от знака вече са се насочили към нови делови ангажименти или към смяна на работата. Имате шанс за успех, но трябва да се съобразявате с обстоятелствата.

Лъв

29.01.2015

Постигате цели
От гледна точка на гневливост, прибързване и острота, Лъвовете не се отличават съществено от представителите на много от останалите знаци, а точно този стил не е особено подходящ сега. Личните си цели ще успеете да осъществите през деня, но за деловите успехът е твърде съмнителен.

Дева

29.01.2015

Напрежение в службата
Макар и по-трудно завоюван, успехът на Девите ангажирани с бизнес ще е на-лице пред този ден. Четвъртък ще е труден за ангажираните с подчинен изпълнителски труд. Очертават се остри конфронтации с колеги в службата, които в много случаи ще прераснат в тежко единоборство.

Везни

29.01.2015

Шансът е с вас
През този ден ще е добре да не се конфронтирате с никого, и да се пазите от ударите на вашите врагове. Мнозина от Везните усилено действат за реализацията на своя цел, чрез постигането на която значително ще укрепят позициите си. Шансът ви за успех е значителен, но има и пречки.

Скорпион

29.01.2015

Не прибързвайте
Успешно разгръщащият се професионален ритъм и реализацията на личните цели са характерни днес за Скорпионите. Денят е благоприятен и печеливш, въпреки че настроението на мнозина от зодията не е добро. Предстоят ви трансформации. Изчакайте търпеливо разгръщането им.

Стрелец

29.01.2015

Успехи
Един от чудесните дни в края на настоящето седемдневие, позволяваш постигането на желани цели. Насочите ли вниманието и енергията си към нещо, успехът е сигурен. Може да има известно забавяне, но това не е фатално. Бъдете предпазливи? Враговете ще действат хитро и коварно.

Козирог

29.01.2015

Избягвайте конфликти
Налице е негативно влияние, свързано с деловите обстоятелства което подсказва, че вероятността за конфликт в службата е голяма. Не се подавайте на изкушението да се конфронтирате. Ще последват остри реакции, които ще породят скандал, а вие ще пропуснете шанса си за успех.

Водолей

29.01.2015

Пари
Успешни контакти, делова и финансова сполука, но трудна, а за някои и невъзможна реализация на личните цели. Четвъртък се оказва начало за чудесни промени, чиито срок не е продължителен. Ако днес потърсите нечия влиятелна помощ за реализация на нещо - ще я получите.

Риби

29.01.2015

Силен късмет
Успех, постигнат поради случайното подреждане на обстоятелствата, е нетраен, а днес Рибите разполагат с чудесни възможности за реализация на планирани цели които ще постигнете чрез енергична изява. Късметът ви е много силен! Не ви липсва и навременна подкрепа от някого.
Новините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент