ХОРОСКОП ЗА ДЕНЯ

Овен

23.04.2014

Чудесен ден
Чудесен ден, през който трябва да се възползвате от наличните условия по най-добрия възможен начин. За да успеете в реализацията си, е задължително да се владеете. Избухне ли скандал, ще последват проблеми, което за вас означава отдалечаване на целите за неопределен период.

Телец

23.04.2014

Силен късмет
За Телците ситуацията през този ден съвсем не е лоша, защото е видимо, че шансът ви е много добър. Разполагате с доста силен късмет, който ще ви помага. Най-важното за успеха ви е да не прибързвате и да не намалявате бдителността си. В противен случай ще останете разочаровани.

Близнаци

23.04.2014

Подценявате врага
Изразително активни в деловите среди и бизнеса, голяма част от Близнаците ще подценят противниците си, което ще е първата крачка към проблеми за реализиране на целите. Допуснете ли тази грешка, е сигурно, че денят ви ще премине в противоборство за победа над противника.

Рак

23.04.2014

Остри кавги
Поради остри кавги, причинени от неразрешими противоречия, сряда ще се окаже много напрегната за Раците. Преценете много точно възможностите си. Ако сте в състояние да преодолеете противоречията с опонентите си, може да последва добър резултат. В противен случай ще е трудно.

Лъв

23.04.2014

Шанс
Шансът на Лъвовете за реализиране на лични цели е силен, но това определение не може да се приложи към осъществяването на деловите задачи. Ще влезете в кавги с вашите колеги от службата или с външни делови партньори, което за някои от зодията носи и неочаквани парични загуби.

Дева

23.04.2014

Пари
За вашата служебна и делова реализация сряда е благоприятна защото при необходимост от помощ или подкрепа за нещо, няма да останете без такава. Чрез такава от администрация, за някои се очертават чудесни финансови постъпления. Като самочувствие обаче сряда ще е неприятна.

Везни

23.04.2014

Подкрепа
Сам по себе си денят е благоприятен за Везните, но във връзка със скоро случили се събития, ситуацията се променя много рязко. При мнозина от зодията не е изключено възникването на кавги с околните. Близък човек, в някои случаи от чужбина, ще ви подкрепи морално и материално.

Скорпион

23.04.2014

Контакти
Може би на мнозина от Скорпионите ще им е трудно да удържат гнева си към онези от околните, които съзнателно разгарят раздори и ще влязат в остър конфликт с тях. Все пак внимавайте, защото лесно може да достигнете до крайности. Ориентирайте към контакти, за каквито денят е подходящ.

Стрелец

23.04.2014

Пазете се от измами
Доста активен ден за Стрелците, който освен това е носител на достатъчно възможности за сполука.
Очертава се и една негативна ситуация,
Тя се свързва с привлекателно, но измамно предложение. Внимавайте!

Козирог

23.04.2014

Пред добри промени
За сряда може да се каже, че ще е напълно сполучлива за Козирозите, макар че някои едва ли ще са на това мнение, защото денят носи конфликти. Последните със сигурност ще разместят фактори и авторитети в бизнес средите и ще последват промени, които ще са добри за Козирозите.

Водолей

23.04.2014

Владейте се
Водолеите ще са активни и сполучливи през деня, което можем да определим като плюс за сряда, но има и един равен по сила минус, който ще формира в негативна светлина взаимоотношенията на мнозина. Става въпрос за значителната ви нервност. Овладейте я, за да не ви навреди.

Риби

23.04.2014

Без нерви
Съдбовното влияние през този ден е благоприятно за Рибите и ще съдейства за добрите ви постижения, но и вие следва с по-голямо усърдие да овладеете повишената си нервност, преди да е станало прекалено късно и да са възникнали вреди в реализацията на преследваните цели.
Новините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент