ХОРОСКОП ЗА ДЕНЯ

Овен

30.05.2016

Остри кавги
Главната характеристика за понеделник е нервен ден, изпълнен с кавги и спорове, които за мнозина са следствие от противоречия с началник. Препоръчително е да преустановите словесните сблъсъци, защото не е възможно да промените във ваша полза развоя на въпросните събития.

Телец

30.05.2016

Проблеми
От гледна точка на шанс за успешни действия в интересуващите ви делови или обществени сфери, понеделник е чудесен, но възниква неразбирателство с влиятелна личност, която ще ви лиши от възможността да осъществите намеренията си. В този спор личат лъжи и измами.

Близнаци

30.05.2016

Мъчителни влияния
Реализацията на някои от Близнаците наистина ще е добра днес, но за повечето от представителите на знака понеделник ще е много нервен и изпълнен с ярки кавги. В основата на неприятностите заляга нечестността. Някои от зодията ще са притиснати от здравословен проблем.

Рак

30.05.2016

Не влизайте в противоречия
Границата между сполуката и провала е почти незабележима и може лесно да я прескочите ако не сте достатъчно сдържани. Понеделник е носител на хубав шанс за успех и ако не влизате в противоречия със заобикалящите ви ще имате възможността да реализирате стремежите си.

Лъв

30.05.2016

Сполука и предстоящи промени
Успешен ден, през който въпреки острите противоречия с хора от деловото ви обкръжение ще реализирате професионалните си задачи в пълнота.В настоящия момент позициите ви в деловите среди са непоклатими. Предстои ви чудесно ново развитие, което обещава положителна промяна.

Дева

30.05.2016

Добро справяне с делата
Понеделник ясно подчертава, че няма вероятност да възникнат неудобства, които биха провалили осъществяването на намеренията ви. Има известна недостатъчност в интензивността не действията ви, която не е валидна за всички Деви, защото е плод на здравословно неразположение.

Везни

30.05.2016

Успех
Добрите възможности за реализацията на целите ви са налице, но същото може да се каже за неудобствата, с които ще се сблъскате. Този факт обаче едва ли следва да ви притеснява, защото количеството на положителните показатели несъмнено ги превъзхожда и гарантира сполуката ви.

Скорпион

30.05.2016

Силен късмет и успех
Истина е, че в момента има три ретроградни планети, които затрудняват успешното движение напред, а в определени случаи дори го блокират, но за Скорпионите все още не е точно така. Днес въпреки че ще възникне по-високо напрежение във взаимоотношенията, успявате. Късметът ви е силен!

Стрелец

30.05.2016

Силно напрегнат ден
Напрегнат ден, характерен за преобладаващата част от Стрелците, ангажирани в бизнеса с остри кавги. Почти невъзможно е без солидни доказателства да склоните човек от гилдията да признае непочтеността си към вас. Ако действията му са ви навредили сериозно, ще се наложи да се съдите.

Козирог

30.05.2016

Конфликти и нерви
Нервен и ядовит ден, свързан с остро конфронтиране в деловите и обществените среди, предизвикано от материални задължения или от нечии спекулации. Опитайте да разрешите проблемите без излишната в случая драматизация. Този стил ще е достатъчно надежден за бъдещата ви стабилност.

Водолей

30.05.2016

Неприятен и напрегнат ден
Неприятен ден, характерен за мнозина с усещане за стабилност, но това схващане не е точно, защото има отношение към повърхността на събитията, а всъщност ситуацията е изпълнена с лъжи и коварство. Избягвайте словесните сблъсъци! Възникнат ли веднъж, ще прераснат в остри кавги.

Риби

30.05.2016

Избягвайте разправиите
За Рибите днес не е задължително да мълчат като истинските обитатели на водните пространства, но едва ли ще сгрешат, ако старателно отбягват разправиите от каквото и да било естество. Няма съмнение, че денят ще ви зарадва с добри лични, професионални и финансови постижения.
Новините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент