ХОРОСКОП ЗА ДЕНЯ

Овен

29.08.2015

Изразителен успех
Позициите на Овните са стабилни и гарантират изразителен успех в социалните среди на представителите на знака, както и чудесни материални завоевания в професионалната изява и бизнеса. Някои от зодията ще реализират съкровена мечта, а други успешно преодоляват проблеми.

Телец

30.08.2015

Затруднения
Проблемите при Телците напоследък обхващат деловия живот и предизвикват доста усложнения, включително и съвсем неочаквани, често засягащи странични ситуации. В момента е много важно да действате честно и да не хитрувате, за да не издигате допълнителни препятствия на пътя си.

Близнаци

30.08.2015

Избягвайте противоречията!
Неделя ще зарадва с хубави резултати делово ангажираните от зодията. Налице са всички условия за един прекрасен ден, но част от Близнаците явно възнамеряват да достигнат до яснота по дадени въпроси с партньорите си, което ще предизвика бурни разговори и остри разпри.

Рак

30.08.2015

Чудесни възможности за напредък
Този ден е впечатлителен с факта, че Раците стъпват на нов път и поемат дръзновено напред. Новите възможности, които съдбата ви предоставя, ще се превърнат в мощни фактори за бъдещия ви растеж. Промените бързо навлизат в живота ви, а тяхната посока е положителна.

Лъв

30.08.2015

Печеливши възможности
Значителен шанс за парични печалби е валиден за мнозина от представителите на Лъв през този ден. Друга част от вас се сблъскват с пречки при разрешаването на някакъв проблем, които вече се превръщат в непреодолими. Не прибързвайте! Човек от обкръжението ви е в състояние да помогне и ще го стори.

Дева

30.08.2015

Трудно се владеете
Предстои да навлезете в нов делови и социален цикъл. Такива моменти на преход от един към друг период винаги са променливи и съпроводени с трудности. Не търсете източника на неудобствата, защото няма да го намерите. Периодът е много ползотворен, но началото е напрегнато.

Везни

30.08.2015

Напрежение и нерви
Мрачна и неуютна се оказва неделя за голяма част от Везните. Причините явно са различни, но най-често може да се говори за добавена отговорност и ядове от любовно или финансово естество, както и за пречки при осъществяване на лични цели или делови ангажименти и задачи.

Скорпион

30.08.2015

Начало на ново устройване
Благодатен ден, свързан с предстоящо устройване в личен или професионален план за Скорпионите. Мнозина се чувстват психически претоварени, но същевременно и освободени от притеснителен фактор, който ги е тормозил дълго време. За вас започва силен и важен етап на устройване.

Стрелец

30.08.2015

Успявате чрез активност
Стрелците, които са си поставили някаква цел за деня, следва да действат с подчертана енергия за постигането й. Някои ще бъдат доста нервни поради невъзможността да осъществят разностранните си ангажименти през деня, а други ще демонстрират далеч по-значима и ярка изява.

Козирог

30.08.2015

Разочарования и неприятности
Разочароващото събитие за мнозина от Козирозите ще е неизпълнено обещание от страна на някой. Това събитие може дълго да ви държи в негативно настроение. Друга група от зодията ще проведат делови разговори, които ще ги екзалтират относно нови възможности за печалби.

Водолей

30.08.2015

Преодолейте негативното си настроение
Малко повече оптимизъм и вяра в бъдещето няма да ви се отрази зле през този доста напрегнат за мнозина Водолеи ден. Преобладаващата част от родените в знака ще се ориентират към контакти и пътуване от делови тип. Избягвайте противоречията с ваши партньори или с хората, с които ще контактувате днес.

Риби

30.08.2015

Потиснати и наранени
В момента голяма част от представителите на Риби са потиснати и не са в състояние да отскубнат мисленето си от реално действащите фактори. Сега е много важно да направите това усилие, за да достигнете до точни изводи относно появилите се проблемите и да ги отстраните.
Новините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент