ХОРОСКОП ЗА ДЕНЯ

Овен

01.04.2015

Проблеми
Сряда идва с проблеми и остри кавги в службата, бизнеса и партньорството. В основата на неприятностите заляга финансов въпрос, решаването на които е от изключителна важност за мнозина, защото ще ги стабилизира в настоящия тежък момент. Съмнително да осъществите намисленото.

Телец

01.04.2015

Не се налагайте
Вашият шанс за реализация на целите - особено финансовите, зависи от външни фактори. Това означава, че трябва да сте изключително внимателни във взаимоотношенията с другите, а възникнат ли неочаквани отклонения от надеждното развитие, бързо и ефективно ги отстранявате.

Близнаци

01.04.2015

Без скандали
Владейте се, избягвайте конфронтирането в деловите и обществените среди, и сряда наистина ще е ползотворна. Всички Близнаци са достатъчно активни за реализацията на целите си. Сряда ви гарантира пълен успех по целите и делата, с които ще се заемете през този ден.

Рак

01.04.2015

Скок в кариерата
Сряда е от успешните дни за вашата служебна реализация, бизнеса и относно материални придобивки. Финансовата сполука е сигурна за мнозина. Очертават се плодотворни контакти в обществените среди, множество ангажименти в деловите среди, и доста успешни сделки.

Лъв

01.04.2015

Пред ново начало
И за Лъвовете сряда е особено успешна от гледна точка на делова реализация и постижения. Някои от зодията са на прага на сключване професионален договор, който ще се окаже твърде изгоден, както като нова служебна позиция, така и във финансов аспект. Денят носи остри кавги.

Дева

01.04.2015

Добра реализация
Коректните взаимоотношения и компромисите при необходимост, са благоприятната линия за реализация на вашите намерения през този априлски ден. Някои от Дева ще останат особено доволни от получената висока оценка за труда си. Като развитие сряда е напрегната, то и успешна.

Везни

01.04.2015

Значителен успех
Контакти с влиятелни хора, финансова сполука, новини и успешни действия в сферите на вашите интереси. Това е характеристиката за сряда, която дава достатъчно яснота, че представителите на Везни ще регистрират един печеливш и твърде успешен ден от настоящата седмица.

Скорпион

01.04.2015

Активни действия
Печелившият ход за Скорпионите в сряда е ясно видим в активната изразност, настойчивите действия и твърдостта при реализиране на целите, и при необходимост от взимане на решения. Стабилизирайте емоциите си! Някои от зодията може да достигнат до ярка нервност.

Стрелец

01.04.2015

Делови шанс
Сряда разкрива прекрасна възможност за начална реализация в сферата, където считате, че е необходима корекция, за да достигнете до желаните резултати. Днес е хубаво да засилите контактите в обществените среди. Ще научите полезна информация, а някои ще бъдат изненадани от оферта.

Козирог

01.04.2015

Разочарования
Денят няма да е лек от гледна точка на делови ангажименти, а проблемите, с които ще се сблъскат мнозина, със сигурност ще предизвикат известни разочарования у някои.Това обаче не бива да ви смущава, защото сега сте в етап за напредък. Не се съмнявайте в реализацията си.

Водолей

01.04.2015

Владейте се
Като обстоятелства сряда се оказва малко трудна и напрегната. Ако успеете да овладеете ситуацията и да не изпускате нервите си, денят ще ви предостави чудесни възможности за многостранна реализация. Определението засяга преговори, сделки, търговска и посредническа дейност.

Риби

01.04.2015

Изразителна нервност
Този ден се характеризира със силни емоционални реакции, които са предизвикани от клевети и фалшиви обвинения за доста от Рибите. Те ще повишат напрежението, а ако ситуацията се развива в службата ви, не е изключено да се достигне до ярки кавги и остри сблъсъци.
Новините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент