ХОРОСКОП ЗА ДЕНЯ

Овен

26.11.2014

Нервен ден
Много нерви носи сряда. в личен план повишената нервност е характерна за почти всички от зодията, а тези от делово естество засягат предимно действащите в сферите на бизнеса. В делово отношение предстои положително раздвижване. Предстои до дни, но днес сте доста нервни.

Телец

26.11.2014

Проблем с партньори
Поради проблеми със съдружници или партньори от бизнеса, сряда се оказва много напрегната за Телците. Не е възможно сериозно да навредите на взаимоотношенията си, но въпреки това остротата ще е изразителна, и може да попречи за съвършената реализация в очакваната пълнота.

Близнаци

26.11.2014

Конфликти
Енергичните действия в деловите среди и въобще, в сферите на вашата изява, както и наличието на атмосфера лишена от конфликти, са компонентите, които ви предоставят необходимите условия за успех.Лошото днес е, че някои ситуации силно ще повишат адреналина на мнозина.

Рак

26.11.2014

Късмет
Благоприятен ден, подчертаващ професионалната стабилност на Раците, хубавите възможности за успешни преговори и за осъществяване на интересуващи ви цели чрез пътуване. Днес късметът ви е силен за реализация. По проблематични се оказват контактите в обществените среди.

Лъв

26.11.2014

Избягвайте кавгите
Сряда не е лоша за реализация на делови и лични цели, но и при вас напрежението никак няма да е малко. При бизнесмените започва етап на промени, които ще продължи до края на декември.Много важно и вие да избягвате противоречията. При наличието на такива успехът е непостижим.

Дева

26.11.2014

Разклатени позиции
Представителите на зодията ще се сблъскат с проблеми от делово естество. В службата позициите на мнозина от Девите не са достатъчно стабилни. Някои ще направят опит за поемане на нова работа или длъжност, което по принцип е възможно, но днес въпросът не може да бъде разрешен.

Везни

26.11.2014

Пазете баланса
Вашите добри възможности съвсем не са малко, но и количеството на деловите проблеми не отстъпва. В такива случаи прецизните действия изразени под формата на умереност и дипломатично отношение към другата страна. са единственият спасителен вариант, Кавгите ще донесат грижи.

Скорпион

26.11.2014

Делови напредък
Сряда е благоприятна за осъществяване на деловите задачи, но денят е по-характерен с факта, че бележи края на мъчителен период, и началото на нов благодатен етап. За мнозина от зодията се очертават делови и професионални новости, които в доста случаи означават смяна на работата.

Стрелец

26.11.2014

Промяна
След отминалото от предните дни напрежение, оставило все още неприятни впечатления у част от Стрелци, доста от зодията усилено мислят за неотложната необходимост от промяна. Ще осъществите такава, но точно днес едва ли ще е възможно. Сряда е много напрегната за мнозина.

Козирог

26.11.2014

Успешен ден
Сряда носи успех на Козирозите в реализацията на деловите задачи и при провеждане на преговори. Добрите събития днес не се изчерпват с тези постижения. Очертава се значително раздвижване, което е предзнаменование за начало на нов етап. Неговото развитие ще започне след дни.

Водолей

26.11.2014

Спор за пари
Водолеите следва да са много внимателни през този ден и да не влизат в никакви конфликти. В повечето случаи такива се очертават по финансови въпроси. Ще се окажете под ударите на по-могъщи личности. Ще е трудно да надделеете. Ще бъдете подкрепени по административен въпрос.

Риби

26.11.2014

Действайте честно
Много важно за Рибите през този ден да избягват противоречията и да не си служат с неправомерни методи и средства, за да реализират желани придобивки. Тези прийоми ще ви създадат доста неприятности в бъдеще. Денят е достатъчно благоприятен, за да реализирате целите си без риск.
Новините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент