ХОРОСКОП ЗА ДЕНЯ

Овен

25.10.2014

Постижения
Характерно явление при Овните в събота е пълната реализация на целите. За преобладаващата част от зодията това ще се получи в условията на активна конкурентна изява, а събитията през този ден ще се превърнат в основа за начало на нов стихиен напредък през следващите месеци през годината.

Телец

25.10.2014

Конфликти
Шансът на Телците да реализират целите си е достатъчно подчертан през този ден, но твърде релефно се откроява и повишената ви нервност, чиято интензивност е почти неукротима. За да достигнете до осъществяване на намеренията си, следва да избягвате конфликтите, които днес са вредни.

Близнаци

25.10.2014

Без емоции
Енергичността, с която действат Близнаците, често се схваща от околните като вид агресия, чрез която се опитват да моделират ситуацията в своя полза. Подобно впечатление ще оставите и днес в околните, особено като се има предвид, че родените в зодията са твърде нервни сега. Внимавайте!

Рак

25.10.2014

Напрежение
Събота ще е доста успешна за представителите на Рак. Има неудобства, които ще се причинени от ваши противници, но ще им дадете заслужен урок и ще реализирате целите си. По деловите си ангажименти следва да действате концентрирано. Ще разрешите спорове с партньори или съдружници.

Лъв

25.10.2014

Време за бизнес
Събота е благоприятна за осъществяване на делови цели и задължения, както и за ангажиране с изпълнението на нови професионални дела. Хубаво е да избягвате спорове и противоречия по финансови въпроси, за да не последват противникови злодейства. Късметът ви е силен, но действайте разумно.

Дева

25.10.2014

Постигате цели
При повечето Деви осъществяването на целите е факт през този ден, но докато настъпи този момент, ще има изразителна борба за материално предимство, подли удари и нечестни действия, които силно ще наелектризират обстановката, и нервното напрежение ще достигне до много високи нива.

Везни

25.10.2014

Действайте спокойно
Личните неудобства може да се окажат решаващи за разминаване с реализацията на целите през този ден за мнозина от Везните. Другият негативен фактор за постигане на успех е прибързването. Овладейте се и действайте спокойно по делата си. Този е сигурният път към успеха ви.

Скорпион

25.10.2014

Владейте се
Енергичните действия в комбинация с вътрешното спокойствие са гарант за удовлетворителни постижения през този ден. Не подхождайте агресивно и не прибързвайте! Ще допуснете груба грешки, поради което ще последват пречки, които може да ви лишат от възможността за успех.

Стрелец

25.10.2014

Шансът е ваш
Добър ден за делови и финансови успехи, но и вие - или голяма част от представителите на знака, трудно овладявате напрежението, на което сте подложени. Не се подавайте на емоционален дисбаланс! Събота е изключително плодотворна, а доколко ще се възползвате от нея решавате вие.

Козирог

25.10.2014

Успешен ден
Събота предоставя на Козирозите значителни възможности за реализацията на делови и финансови цели. Всъщност, сполуката ви едва ли може да се ограничи само в тази рамка, защото късметът ви през този ден е изключително силен, и реализацията на всякакъв вид намерения, е повече от сигурна.

Водолей

25.10.2014

Важно решение
Няма спор, че събота ще е благоприятна за реализация на целите от личен или делови тип, но мнозина от Водолеите са изправени пред необходимостта да вземат важно решение, засягащо стабилността им. Правилното решение е да наблегнете на укрепването на взривоопасната се емоционалност.

Риби

25.10.2014

Не на кавгите
Събота е благоприятна за Рибите и обещава успех във всичко. Разчитайте на шанса си, който днес е силен. Избягвайте кавгите, не обръщайте внимание на клюките, които се разпространяват за вас и не си служете с хитрост и измами. Успехът ви - финансов и материален, ще е удовлетворителен.
Новините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент