ХОРОСКОП ЗА ДЕНЯ

Овен

04.08.2015

Стабилитетът ви нараства
Контакти с влиятелни хора, финансова сполука, новини и успешни действия в сферите на вашите интереси. Тази характеристика за вторник дава достатъчно яснота, че представителите на Овен ще регистрират един активен и твърде успешен ден в професионален и личен план за настоящата седмица.

Телец

04.08.2015

Трудности и изпитания
Напоследък Телците се сблъскаха с неприятности и социални катаклизми, които за едни от зодията се явиха вследствие на закономерни процеси, а други бяха връхлетени от проблемите съвсем неочаквано. В такива моменти се реагира по един начин - съпротивление чрез вътрешна сила.

Близнаци

04.08.2015

Трудности и проблеми
Потребността от емоционална сигурност и хармония е водеща за представителите на зодията, а тази цел все някак си остава настрани и поражда смътни душевни усещания за липсата на надежди. Тази е същинската причина мнозина Близнаци от време навреме да демонстрират мрачност и затвореност.

Рак

04.08.2015

Точността в мисъл и действия, е печелившият ход на Лъвовете във вторник, който ще е особено успешен в комбинация с компромиса, когато такъв се налага. Настроението е променливо - в едни моменти сте силно отегчени а в други твърде нервни. Вторник обаче определено ще е благодатен за целите ви.

Лъв

04.08.2015

Стабилност и пълнота
Безспорен факт е, че представителите на Лъв навлизат във фаза на стабилност най-вече в личен план. При едни става въпрос за психическо укрепване, други се чувстват по-бодри и с по-добри физически показатели, а трета група от зодията прибавят към тези реалности и ярката си волева изразност.

Дева

04.08.2015

Финансова и делова сполука
Много енергични в изявата си, Девите ще завоюват желания успех в деловата сфера. За мнозина от зодията се очертава повече движение по въпроси от финансово естество, а някои дори ще пътуват с тази цел. Предимствени се оказват съвместните ангажименти с хора от приятелския кръг,

Везни

04.08.2015

Днес Везните се делят на две големи групи според настъпващите съдбовни ситуации. Част от вас окончателно се разделят с негативен период, за да преминат към цикъл на стабилност, а за другата група от зодията настъпва етап за значителен материален напредък и за реализация на набелязани цели.

Скорпион

04.08.2015

Твърде активни
Днес доста Скорпиони разчитат на възможността да постигнат споразумение с някого по даден въпрос, което всъщност никак не е далеч от реалността. Вторник е показателен с успехи в различни направления. Включват делова дейност, ангажиментите в обществените и финансовите среди.

Стрелец

04.08.2015

Избягвайте крайностите
Вторник се отличава със значителна активност в делата, и дава яснота за готовността на Стрелците да действат решително в начинанията си, дори ако се наложи да стигнат до крайности. Последното като стил не е похвално, особено от гледна точка на преговори от делови или друг тип.

Козирог

04.08.2015

Променливи и нестабилни
Ситуациите, в които ще попаднат Козирозите през този ден, са твърде противоречиви и нееднозначни. Денят е променлив, а нападателният стил, предпочитан от мнозина от зодията, категорично ще пречи на разбирателството с околните в настоящия момент Няма съмнение - едва ли ще ви ползва.

Водолей

04.08.2015

Възстановете стабилността си
За Водолеите се очертава труден служебен ден. Преобладаващото мнозинство от зодията са нестабилни и променливи. С повече усилия обаче дневните задачи ще бъдат осъществени. Проблеми и в много случаи доста сериозни, може да възникнат във взаимоотношенията ви с делови партньор.

Риби

04.08.2015

Насочете се към контакти
Вместо да връщате мисълта си назад в миналото и да отчитате негативните ситуации, в които сте били измамени или някой е пресякъл пътя ви, и на практика е "замразил" движението ви, ще е по-добре да се разделите навеки с тези събития, и никога да не ги връщате в съзнанието си.
Новините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент