ХОРОСКОП ЗА ДЕНЯ

Овен

25.05.2015

Мобилизирайте се
Ако представителите на Овен се впечатлят от желанието си за успех и повярват, че биха могли да го постигнат дори и чрез измами, е сигурно, че грешат. Надеждата ви за сполука не е фалшива. Сигурно е, че ако се мобилизирате и действате правомерно, някой ще ви помогне да успеете.

Телец

25.05.2015

Търсете партньор
И Телците имат известни проблеми с мобилизацията, които при мнозина се утежняват от противникови удари, целящи дезорганизацията ви. Потенциалът ви за самостоятелна изява е значителен, но въпреки това категоричната препоръка за понеделник е работа по целите в партньорство.

Близнаци

25.05.2015

Внимавайте
Много тежък и нервен ден, през който е наложително да действате много внимателно и да не си позволявате нечестност във взаимоотношенията с другите. Достигате до успех, ако се опрете на хитростта. Това за момента ви устройва, но победата е пирова и предвещава много близък разгром.

Рак

25.05.2015

Без спорове
За Раците са характерни добри възможности за сполука през този ден, но за реализацията им е необходимо да се подчините на две предварителни условия. Първото е да сте категорични и да не се раздвоявате, а второто е да се владеете и да не влизате в спорове, особено с администратори.

Лъв

25.05.2015

Пълни джобове
Понеделник е благоприятен за реализация на лични цели и е печеливш. И при вас необходимостта от повече делова активност е задължителна, защото ситуацията в делови и социален план е твърде нестабилна. Това е особено валидно за различните сфери на бизнеса, където кавгите са неспираеми.

Дева

25.05.2015

Атакуват ви
Днес едва ли ще е трудно да постигнете успех в набелязаните сфери, но има по-важен въпрос, върху който следва да съсредоточите вниманието си. Става дума за партньорството - лично и делово, и за взаимоотношенията в обществото. Внимавайте. Ще бъдете атакувани по някакъв начин.

Везни

25.05.2015

Трудна победа
И при Везните напрежението днес ще е силно, а в деловия сектор ще бъде особено изразително. Освен ярка нервност, причинена от безскрупулни лъжи и подли, но безуспешни опити за дестабилизация, други негативи не се очертават. Мобилизирайте се. Ще спрете удара с по-силен удар.

Скорпион

25.05.2015

Успехи
При реализирането на финансови цели, уговорени контакти и ангажименти в обществените среди Скорпионите ще действат успешно. Проблеми ще възникнат от административни служители в работата ви, които ще проявят коварство спрямо вас. Самочувствието на мнозина е силно занижено.

Стрелец

25.05.2015

Проблеми вкъщи
За успешната ви реализация понеделник не е лош, но за мнозина от знака ще е утежнен поради проблеми, свързани с дома или с бизнеса. Материален успех постигате, но няма да е възможно да се срещнете с някого във връзка с уговорка относно поемането на нови делови ангажименти.

Козирог

25.05.2015

Напрежение
Труден ден за реализация на делови цели, за контакти с хора от близките или по-далечните среди и сблъсък с проблеми при осъществяване на личните цели. Има напрежение, но при по-добра мобилизация затрудненията са преодолими, защото не са фатални. Такива ще са само за служещите си с лъжи.

Водолей

25.05.2015

Кротувайте
Добрият вариант за Водолеите днес е да изпълнят препоръката - "бъдете по-ниски от тревата и по-тихи от водата". Едва ли ще е възможно за преобладаващата част от родените в знака, но знайте, че възникнат ли конфликти, мощта им много бързо ще нарасне, ще излязат от контрол.

Риби

25.05.2015

Силен късмет
Характеристиките за Рибите в понеделник са: силен късмет, ярка нервност и недостатъчна емоционална стабилност. Минусите са поправими, стига да не влизате в кавги, които са силно противопоказни за сполуката ви - а и не само за нея през този ден, явяващ се начало на етап за промени.
Новините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент