ХОРОСКОП ЗА ДЕНЯ

Овен

27.11.2015

Успешен етап
Първото седемдневие от последния месец на настоящата година започва в условията на много добри професионални и финансови дадености, които са здравата основа, върху която сте стъпили. За мнозина от знака се очертават ядове поради случайно доловен разговор, в който сте обект на охулване. Петък е изключително успешен във всичко. Сполучлив е също уикендът, но е по-нервен. Понеделник и сряда са успешни, а вторник и четвъртък затрудняват.

Телец

27.11.2015

Проявете настойчивост
Онези Телци, които са достатъчно борбени и настойчиви през периода, ще реализират цел, която отдавна представлява интерес за тях. Ако обаче се отпуснете, ще изтървете шанса, което може да се случи и на крайно амбициозните, които предпочитат принудата и различните форми на заблуда и насилие. Петък и събота са ярко успешни и печеливши. Неделя, понеделник и вторник ще бъдат трудни и напрегнати. Сряда и четвъртък ще са по-добри.

Близнаци

27.11.2015

Етап на успехи
Благоприятен етап за реализация на плановете, чиито отличителни черти са личният успех и доброто изпълнение на планираното. Поради неочаквани промени в деловите обстоятелства някои Близнаци ще се разминат с шанса за реализация на желана цел. Петък носи напрежение, но е силно успешен, а в събота се пазете от недоброжелатели. Неделя не е лоша, но е нервна. Всички делнични дни са благодатни за реализация на делови и лични цели.

Рак

27.11.2015

Предстоят хубави промени
Предстоящата седмица носи промени от делово естество за Раците. Твърде вероятно е някои от знака да сменят работата си. Каквито и да са ангажиментите ви - лични, делови или обществени, изпълнението им трябва предварително да е точно и подробно планирано, а стриктното изпълнение на плановете ще ви донесе успех. Благодатен петък, успешна събота и хубава неделя. Всичките делници са благоприятни и надеждни за реализация на целите ви.

Лъв

27.11.2015

Ярка сполука
Силният късмет ще е изразителна характеристика във всекидневието на Лъвовете през предстоящия седмичен етап и със сигурност може де се каже, че онези, които са се насочили към значителна, кардинална цел в личен или делови план, несъмнено ще я реализират. Към казаното трябва да се прибави, че започват и хубави лични промени. Всички дни от периода са изключително сполучливи за реализиране на целите и за удовлетворителни печалби.

Дева

27.11.2015

Изразителна активност
Девите мощно ще "полетят" напред в яростно преследване на целите си, а мнозина от родените в зодията вече са пред завършване на промените, с които са се заели преди известно време. Целите, по осъществяването на които работите, ще успеете да реализирате в пълнота. Петък ви носи многопосочен успех. По-напрегната, но също успешна е събота, каквато ще е и неделя. Делниците ще са успешни и плодотворни. Здравословно неразположение в понеделник.

Везни

27.11.2015

Успех и реализация
Тъй като Везните се управляват от планетата Венера, силните и продуктивните им постижения винаги следва да са продукт на хармонични взаимодействия в обществените среди и бизнеса. За съжаление настоящата седмица не блести с такива. По-ярко изпъква заповедническата ви природа, която ражда наелектризирани ситуации и проблеми. Ще осъществите намеренията си. Тежкият ви ден ще е събота. Другите ще преминат в условията на задоволство и материален успех.

Скорпион

27.11.2015

Успешно изпълнение на планираното
Тази седмица е много добра за планиране на делови цели и за уговаряне на условията за съответното изпълнение. Разполагате с много добри възможности за успешна реализация. Задължително е обаче да владеете импулсивността си, защото в противен случай ще се провалите. Много силен и успешен ще е петък, а уикендът ще е напрегнат, а за някой и проблемен. Делниците ще са много добри за постигане на целите ви - лични, делови и домашни.

Стрелец

27.11.2015

Време за успешно ново начало
Настоящият период бележи началото на промени, които чудесно съвпадат с времето, през което вашият слънчев знак господства в зодиака. По тази причина и по някои допълнителни астрологични фактори може официално да се заяви, че ви предстои да стъпите в силен период, който ще продължи почти цяла календарна година. Особено важно е да се мобилизирате! Петък е хубав, но уикендът ще ви затрудни. Следващите дни са благоприятни и сполучливи за делата ви.

Козирог

27.11.2015

Осъществяване на лични цели
Реализацията на лични цели е завладяла мисленето на голям процент от представителите на Козирог, което означава, че предимството на въпросните дела е повече от сигурно. И деловите ви ангажименти не изостават, но те ще са на втора линия. Агресивността у мнозина е нараснала и много от контактите ви ще преминат неудовлетворително. Петък и уикенда преминават в трудности. Проблеми носи и понеделник. Следващите дни са успешни.

Водолей

27.11.2015

Проблеми във взаимоотношенията
Представителите на Водолей ще бъдат силно раздразнени от клеветите, които някой разпространява за тях сред колеги или в обществото. Ще разкриете човека и ще прекъснете взаимоотношенията си. Активизирайте се за реализацията си, за да не останете само с перфектно планиране без реално осъществяване. Петък е добър, а събота, неделя, понеделник и вторник ще са много напрегнати. Сряда и четвъртък са по-добри и ще ви радват с успех и реализация.

Риби

27.11.2015

Не прибързвайте и овладявайте импулсивността си!
Рибите ще са много активни през периода, а голяма част от родените са застрашени от прибързване, което може да предизвика проблеми. Не се притеснявайте от неуспех. Предстоят промени, които ще задоволят очакванията ви за бъдещето, а на мнозина нарастват и деловите задачи. Петък е доста успешен, но почивнвите дни ще затруднят мнозина. Неприятни делници са понеделник и вторник. Успешни делници ще бъдат сряда и четвъртък.
Новините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент