ХОРОСКОП ЗА ДЕНЯ

Овен

26.09.2016

Ярък напредък
Твърде благоприятен ден, характерен със силен късмет и с неочаквани възможности за осъществяване на материални и лични цели. За мнозина настъпват промени в деловата сфера. Те предоставят много добри възможности за изразителна стабилност и решителен напредък в службата.

Телец

26.09.2016

Съобразявайте се
Телците са изправени пред промени! В повечето случаи ще са благоприятни, но ще има и негативни ситуации ако не сте достатъчно съобразителни с условията и наличните възможности. На този етап е напълно достатъчно да действате почтено и да се съобразявате с интересите на другите.

Близнаци

26.09.2016

Напрегнат и труден ден
За Близнаците общата ситуация в понеделник се определя като трудна. Шансът за сполука не липсва напълно, но почти всички от знака ще се сблъскат с доста трудности, чието отстраняване не е гарантирано. Най-ефективната крачка е да се предпазите от ударите на враговете си.

Рак

26.09.2016

Ядове и напрежение
Голяма част от Раците прибързват с действията си и по този начин губят стабилността на позициите си, което обикновено води до лоши резултати за делата, с които сте се заели. Възникват и допълнителни трудности, които най-често засягат взаимоотношенията с околните. Не ги нарушавайте!

Лъв

26.09.2016

Най-сигурен е стратегическият подход
Представителите на Лъв имат основание да се надяват на успешен и сполучлив ден, тъй като са в състояние енергично да преследват намеренията си, но ситуацията е усложнена, противоречива и нестабилна. Ако разполагате с добра стратегия, успехът няма да се отдалечи от вас.

Дева

26.09.2016

Значителни възможности
В настоящия момент никак не е пресилено да се говори за безусловен подем при Девите. Вие сте в началото на етап, през който ще стъпите на твърде солидна основа и стабилизацията ви ще нараства със значително темпо, което, разбира се, е валидно и за финансовото ви състояние.

Везни

26.09.2016

Необходима е по-голяма настоятелност
Късметът е безспорният показател за сполуката на Везните в понеделник, но в случая по никакъв начин не бива да се пропуска и необходимостта от активност. За проблеми може да се говори в партньорските взаимоотношения. Възникват противоречия, които своевременно трябва да отстраните.

Скорпион

26.09.2016

Денят ще е труден
Мнозина от Скорпионите ще действат активно и изразително за реализацията на целите си, но условията за осъществяването им трудно може да се определят като благоприятни. При наличните обстоятелства на мнозина ще се наложи да действат хитро, за да реализират намеренията си.

Стрелец

26.09.2016

Силно напрегнат ден
Напрегнат ден, през който проблемите за повечето Стрелци ще се дължат на партньорска неадекватност. При някои възникват лични неприятности, които ще се окажат голяма пречка за нормалното протичане на деня. За част от вас въпросните неприятности се свързват с интимното партньорство.

Козирог

26.09.2016

Не се отпускайте
В понеделник условията за реализация са благоприятни. За активно действащите Козирози няма съмнение, че ще постигнат успех. Много важно е да проявите отговорност и устойчивост, защото не са изключени неблагоприятни влияния, които може да променят действащата ситуация.

Водолей

26.09.2016

Внимавайте! Денят е напрегнат
Не давайте поводи на никого да враждува срещу вас и избягвайте противоречията в деловите среди. Тези са основните негативни акценти за деня, които биха могли да ви създадат доста неприятности, ако не се съобразите. Умело и находчиво ще се освободите от проблеми, ако не се конфронтирате.

Риби

26.09.2016

Действайте находчиво и упорито
На мнозина от Рибите ще се наложи да действат упорито, за да преодолеят пречките, предизвикващи доста затруднения при осъществяването на целите им, а за някои от зодията е наложително да превъзмогнат ярко засилената им напоследък инертност, която е особено вредна сега.
Новините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент