ХОРОСКОП ЗА ДЕНЯ

Овен

04.05.2016

Реализация на целите
Сряда е характерна с изразителен делови успех, който ще се окаже начало за положителни промени, а последните ще разкриват нови възможности за реализацията на целите ви и за стабилизацията ви. Звездното разположение подчертава, че успехът на мнозина ще е свързан с чужбина.

Телец

04.05.2016

Успех
Телците ще реализират личните си цели през този ден. До голяма степен определението засяга и деловите, но тук интересите при повечето от вас са множествени и в различни направления, което не е възможно да стане едновременно. Необходимо е да действате бавно и последователно.

Близнаци

04.05.2016

Пречки, но и успехи
Огромна активност за реализация на намеренията, но и сблъсък с пречки, които някои от знака няма да успеят да отстранят, но денят е плодотворен и сполучлив в делови план. За делата, свързани с чужбина или зависещи от задгранични източници, сполуката за момента не е гарантирана.

Рак

04.05.2016

Повишена нервност
Сряда се характеризира с повишено напрежение при Раците, но по принцип е ползотворна във всички направления. Насочете се към целите си и действате с присъщата си енергичност. Възможностите ви за финансов успех, плодоносни пътувания, преговори и сполука - лична и любовна, са подчертани.

Лъв

04.05.2016

Сполучлив благодатен ден
Благодатен и успешен ден за Лъвовете, през който мнозина ще постигнат значителен успех в дела и задачи, свързани с отговорностите им. Възможностите ви за финансова реализация също са изразителни, но днес не е изключено за някои да възникнат загуби поради партньорски неуредици.

Дева

04.05.2016

Финансов успех
Денят е благоприятен и ще ви зарадва с благодатни възможности, от които няма да е трудно да се възползвате, но не са изключени и пропуски. Насочвате се към задачите и делата си и действайте с голяма енергия, каквато за съжаление не всички от знака ще демонстрират днес.

Везни

04.05.2016

Значителен успех
Денят е блестящ! Разкрива чудесни възможности, но е и силно провокативен относно заблуждения и грешки. Ще създаде условия за конфликти и нелоялни партньорски действия. Редно е да се съобразявате с обстоятелствата. Овладявате напрежението в контактите и при провеждане на преговори.

Скорпион

04.05.2016

Хубави възможности
Притежавате изразителни възможности за осъществяване на целите, шанс за реализация в нова делова сфера. Ще се радвате на предстоящи благоприятни промени. Денят ще премине в активност по задачите. Не бива да се насочвате към решаване на парични взаимоотношения с някого.

Стрелец

04.05.2016

Гарантирани постижения
Сряда е безспорен гарант за успешни делови постижения в службата и бизнеса, но това не може да се каже за осъществяването на финансовите ви цели за деня. Тук възникват пречещи фактори, които ще предизвикат проблеми, а последните ще причинят разочарования у някои Стрелци.

Козирог

04.05.2016

Избягвайте противоречията
Този ден ще е доста напрегнат в служебно отношение за мнозина. Очертават се остри проблеми във взаимоотношенията с колеги. Ситуацията в определени случаи може да излезе от контрол и да достигне до острота и сблъсъци, а това означава тягостна и непредсказуема развръзка. Внимавайте!

Водолей

04.05.2016

Напрежение и проблеми
От различни гледни точки сряда се оказва доста напрегната за Водолеите. Личните проблеми на голяма част от зодията излизат от рамката на възможностите ви за овладяването им. В едни случаи те са домашни, а при други се свързват със сърдечни изпитания и разпад на интимни отношения.

Риби

04.05.2016

Владейте емоционалността си
Повишената емоционалност при Рибите е видима, а в случаите на възникнали негативни вълнения тя може да се превърне в основа за мощен конфликт с приятели или с делови партньори. Добрият вариант е да се владеете и да избягвате противоречията в деловите и обществените среди.
Новините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент