ХОРОСКОП ЗА ДЕНЯ

Овен

18.04.2014

Успехи и нерви
Всяка година Овните се зареждат с достатъчно енергия в началото на пролетта, когато е рожденото им време. Така е и сега. Във физически план сте много бодри и жизнени, а в емоционален - бойно-нервни. Владейте се по-качествено. Предстои ви етап на промени, засягащи предимно деловата ангажираност. Успешен, но силно напрегнат е петък. Уикендът е нервен и неприятен. Успехите и повишената нервност през седмицата ще са на едно ниво.

Телец

18.04.2014

Напрежение
Телците ще са ярко активни при осъществяването на личните си дела, което не може да се каже и за деловите ви отговорности. В професионалния сектор ще е много напрегнато, а постоянните кавги ще я утежнят още повече. Необходимо е да се владеете по-ефективно. Ще последва ярък антагонизъм. Труден, но общо взето, положителен е петък. Уикендът е незадоволителен. Силно напрегнати са понеделник и четвъртък. Вторник и сряда са по-добри.

Близнаци

18.04.2014

Не на кавгите
С цел самозащита, голяма част от Близнаците ще извадят на преден план агресивността си, защото ще се почувстват засегнати от нападките на околните. Най-добрата защита е да не влизате в противоречия и да сте готови да защитите с факти правилността на действията си. Петък ще е успешен, но уикендът и понеделник ще са силно напрегнати. С хубав успех ще ви радва вторник. В сряда надделявате над противниците си. Въпреки кавгите, четвъртък е успешен.

Рак

18.04.2014

Шансът е с вас
Както и да се погледне на предстоящите през седемдневието събития, определено може да се каже, че не ви липсва шанс за сполука, както не ви липсва и ярка - почти неовладяема нервност. Решите ли да демонстрирате емоционалната си нагласа пред онези, с които работите, е съмнително, че успехът ще ви навести. Петък е нервен по финансови причини. Тежък уикенд, напрегнати понеделник, вторник и сряда, докато четвъртък е благоприятен и успешен.

Лъв

18.04.2014

Владейте се
При действащите обстоятелства, предизвикващи високо напрежение и силна нервност, би било чудо Лъвовете да запазят спокойствие и да стоят настрани от разгръщащите се делови и социални събития. Естествено е, че имате право на реакция, но внимавайте и се владейте. Ще има много остри кавги и за мнозина ще последват делови промени. Петъкът, уикендът и понеделник, ще са доста тежки. Следващите дни ще са благоприятни, печеливши и успешни.

Дева

18.04.2014

Нащрек в офиса
Добро себеусещане, но повишена нервност. Последната е предизвикана от нежелани или ненужни контакти с хора от деловите и обществените кръгове. Този период е интересен с това, че по някакъв начин ще ви подтикне към промени в личен план. В службата и в обществените среди избягвайте конфронтирането, защото ще последват кавги. Първите четири дни от периода са доста неприятни, тежки и проблемни. Макар и напрегнати, следващите са по-добри.

Везни

18.04.2014

ОК след празниците
Много недоволни от развитието си до момента са представителите на Везни. Не бихте могли да упрекнете себе си или да отправите персонални обвинения към някого, защото не за грешки става въпрос, а за поредица от неблагоприятни натрупвания, оформили последните месеци. Предстоящото седемдневие ще ви радва с добър шанс. Петък, както и следващите дни, ще ви изненадат приятно с чудесни постижения, като най-силен се оказва четвъртък.

Скорпион

18.04.2014

Емоциите са в повече
За Скорпионите предстоящата седмица се характеризира със силни емоции, обхващащи както положителни, така и отрицателни ситуации. Най-странна е вашата ситуация в професионален план. Може да се опише по следния начин - символът на мира, поставен върху буре с барут. Но това сравнение не предвещава лоша седмица. Петък носи печалби и стабилност. По-напрегнати са събота и неделя. Делниците са чудесни, а понеделник носи промени.

Стрелец

18.04.2014

Бъдете предпазливи
Стрелците следва да увеличат предпазливостта си, което в едни ситуации се свързва с засилено внимание към околните, а в други визира поддържане на хармонични взаимоотношения в службата и външната среда. Деловата ви дейност ще е на високо ниво, което явно ще доведе до по-добри финансови постъпления. Петък е добър за постижения, но е и напрегнат. Трудните ви дни ще са неделя и сряда. Останалите са доста хубави, благоприятни и печеливши.

Козирог

18.04.2014

Нова работа
Във вашия хороскоп недвусмислено се подчертава необходимостта от нови делови опитности, което за мнозина може да означава смяна на работата. Някои от зодията ще направят такава крачка по финансови причини, докато в други случаи ще е плод на сблъсък с човек от службата, довел до конфликт.
Петък ще е много хубав и успешен. Събота е неприятна, я неделя е добра. Понеделник ще е много силен ден. Успешни за целите ви ще са и останалите дни.

Водолей

18.04.2014

Мислете за здравето
Психически претоварени, уморени или недоволни по други поводи, Водолеите ще са доста напрегнати през тези дни и често ще влизат в конфликти с хора от обкръжението. Някои от по-невъздържаните ще прескочат границата на позволеното и не е изключено да си създадат достатъчно нови неприятности. Внимавайте и се владейте.
Хубавият петък ще бъде последван от напрегнат уикенд. Делниците ще са хубави и успешни, но и достатъчно нервни.

Риби

18.04.2014

Добри печалби
Предстоящият седемдневен етап може да ви зарадва с чудесни контакти в обществените среди или с хора от по-близкото обкръжение, но може да премине в условията на сблъсъци и конфликти с околните. Всичко ще зависи от конкретното за деня настроение и не последно място от стремежа ви към хармония.
Всички дни от седемдневието са подходящи за материална реализация, като неделя, понеделник, вторник и сряда ще са твърде добри.
Новините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент