ХОРОСКОП ЗА ДЕНЯ

Овен

24.04.2014

Мобилизирайте се
Състоянието на напрегнатост продължава да е вътрешна характеристика за голяма част от представителите на знака. Сега горната му граница ще е много висока. Ще избухнат остри кавги. Въпреки това късметът и възможностите ви са значителни. Мобилизирайте се и не пропускайте шанса си.

Телец

24.04.2014

Напрегнат ден
Наситеното напрежение през този ден не отминава Телците. Eдва ли ще е възможно ситуацията да се укроти и да не се достигне до скандал, който ще се превърне в достатъчно солиден аргумент, за да нанесете тежък удар върху противника си. Ще проведете качествени обществени контакти.

Близнаци

24.04.2014

Не спорете
По своето разгръщане вашият ден е почти еднакъв с този на предишния знак, за вас обаче конфликтите ще са много вредни. Чрез тях няма да спечелите. Отбягвайте ги или ги туширате, защото може да се получи обратното - вие да загубите. Това се отнася до деловите и обществените цели.

Рак

24.04.2014

Играйте честно
Категоричната сполука през този ден е валидна за професионалния и финансовия сектор и ще зарадва онези Раци, които не си служат с подлости и измами. По две причини във ваш интерес е да действате честно. Първо, за да сте спокойни, че няма да има проблеми, и второ - за да спечелите.

Лъв

24.04.2014

Промени
Стабилните позиции, на които са стъпили Лъвовете, са гарант за успешната реализация на целите им. Четвъртък обаче носи и конфликти. Независимо че данните сочат - ако избухне конфликт, ще го спечелите, по-добре е такъв да не се разгръща, защото от днес започва етап на промени.

Дева

24.04.2014

Бъдете тактични
За Девите се разгръщат условия, които не е изключено да предизвикат временни здравословни разстройства, а другият лош момент за деня са кавгите с делови партньор, които може да причинят тежко скарване. Постарайте се да преодолеете напрежението си. Предстоят ви финансови печалби.

Везни

24.04.2014

Нов етап
Преодолейте негативните нотки в настроението си и не влизайте в конфликт с никого. Стъпвате в началото на четиримесечен плодотворен период, който ще е доста плодотворен, а първият месец - особено. Ще настъпи време за разчистване на пътя, а сега следва да заздравите позициите си.

Скорпион

24.04.2014

Печалби
Влизайки в Скорпион през октомври 2012 г., Сатурн ще остане до началото на януари 2015 г. в знака. Периодът ще е тежък, но ще наберете енергия и ще излетите нагоре като "тапа от шампанско". Проблемите не са малко, но се справяте. Дерзайте. Четвъртък е успешен, плодотворен и печеливш.

Стрелец

24.04.2014

Месец щастие
Кавги, свързани с финансови противоречия, може да помрачат настроението на Стрелците през този четвъртък. Владейте се. Вашето предимство е значително, а предстоящите тридесет дни ще ви радват с чудесни постижения. Те и днес няма да липсват, както и острите противоречия.

Козирог

24.04.2014

Не прибързвайте
Козирозите разполагат с достатъчно възможности за реализация на материалните си цели, но следва да сте внимателни, защото има и негативни влияния, изразяващи се под формата на прибързване, което сега е особено неприложимо. За някои не е изключено здравословно разстройство.

Водолей

24.04.2014

Без колебания
За всички от зодията е добре да са категорични през този ден. Всяко колебание ще се отрази неблагоприятно по отношение на крайните резултати за професионалната реализация, за успеха в партньорството или за този в обществените среди. Належащо е да направите крачка към промени.

Риби

24.04.2014

Действате със замах
С бързо решаване на проблемите си следва да се заемат и Рибите. Денят ще е успешен за вас, но се очертават кавги и дразнещи ситуации във връзка с финансов въпрос. Спорът ще бъде решен във ваша полза. Днес ще действате и по други въпроси, които следва да намерят разрешението си.
Новините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент