ХОРОСКОП ЗА ДЕНЯ

Овен

28.05.2016

Сполучливи действия
Събота е благоприятна за контакти с приятели и хора от деловите среди. Чрез осъществяването им ще се разкрие шанс за материална стабилизация и бъдещ напредък. В едни случаи става въпрос за ново надеждно партньорство. Други ще разширят обсега на професионалната си изява.

Телец

28.05.2016

Успешна реализация
За голяма част от Телците съботата ще премине интензивно. За едни от зодията се очертава пътуване, а други ще насочат вниманието си към контакти в обществените среди. Ще проведете полезни разговори по въпроси от финансово естество. Възникват добри условия за печалби.

Близнаци

28.05.2016

Реализация и печалби
Значителен шанс за парични печалби е валиден за мнозина от представителите на Близнаци през този ден. Част от вас се сблъскат с пречки при разрешаването на някакъв проблем и не е чудно, ако се окаже непреодолим. Не прибързвайте! Човек от обкръжението е в състояние да ви помогне.

Рак

28.05.2016

Пълна сполука в делата
Този ден е много добър за реализация на лични планове, за любовни контакти и за работа по домашни задачи. Твърде успешно ще преминат срещите с приятели, а за някои и тези от делови тип. Известни трудности възникват за пряката практическа дейност. Не изпускайте нервите си!

Лъв

28.05.2016

Много добри възможности
Съботата е изключително благоприятна за делова активност. Днес голяма част от Лъвовете ще се насочат към контакти с хора от средите на бизнеса. Последните ще преминат в условията на разбирателство, разкривайки множество допълнителни аспекти за съвместна дейност и печалби.

Дева

28.05.2016

Денят ще е напрегнат
Напрежението през този ден не е малко за Девите. Някои ще предприемат кратко пътуване, за да се разсеят, но за съжаление и това едва ли ще възстанови баланса им. При мнозина причината за състоянието е от делови тип и се свързва с партньорството. Тук ситуацията е силно изострена.

Везни

28.05.2016

Пълен успех
Този ден ще ви донесе безспорен успех при осъществяване на целите, а доста от Везните ще реализират и чудесни печалби. Много са сферите, за които може твърдо да се каже, че ще ви радват със сигурна сполуката. Тук се включват бизнесът, преговорите и намеренията в личен план.

Скорпион

28.05.2016

Ден с двойно влияние
Двойственото съдбовно влияние е характерно през този ден за преобладаващия процент от Скорпионите. За част от вас съботата е чудесна и изпълнена с разнообразни възможности за печалби. При други обаче определено възниква напрежение, затруднения и ярка нервност.

Стрелец

28.05.2016

Много напрежение
Засилената нервност и постоянните промени в настроението се оказват почти непреодолима преграда за стабилни действия при Стрелците. По тази причина се провалят и плановете ви, което води до допълнително утежняване на ситуацията. На този етап ще е най-полезно да овладеете нервността си.

Козирог

28.05.2016

Стабилизацията ви нараства
Шансът за материална сполука и за напредък в деловата сфера не отминават Козирозите днес. Шансът ви за печалби е засилен, но едновременно с това не може да се пренебрегне и факта, че мнозина ще проведат важни контакти в средите на бизнеса, които ще са в основа за бъдещи постижения.

Водолей

28.05.2016

Успех
Денят е много добър за материални постижения, пътувания, реализация на лични цели или за желани контакти в деловите среди. Последното е валидно и за наемане на работа в деловите среди, тъй че ако имате такава необходимост, не пропускайте възможността да я реализирате.

Риби

28.05.2016

Сполучлив ден
Финансови и материални дела ще ангажират вниманието на преобладаващата част от Рибите през съботния ден. Успехът ви в това отношение е гарантиран предварително. В сферата на партньорския бизнес възникват нови моменти. Очертават се разговори с някого за съвместна дейност.
Новините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент