ХОРОСКОП ЗА ДЕНЯ

Овен

22.12.2014

Пазете се
За да успеете в реализацията на деловите си цели - а постигнатото наистина може да бъде значително, не бива да демонстрирате лична мощ и да правите опити за надмощие над някого. Ще последват тежки удари от противната страна, които ще предизвикат непредсказуем конфликт.

Телец

22.12.2014

Внимавайте
Понеделник е добър и ви предоставя оптимални условия за реализация на целите. Задължително е обаче да не влизате в противоречия, защото може да ви лишат от постиженията, които преследвате. И без друго социалните обстоятелства в момента не са достатъчно балансирани и стабилни.

Близнаци

22.12.2014

Търсете разбирателство
Безспорен факт е, че Близнаците разполагат с добри възможности за реализация на намисленото, но въпреки това, не бива да се забравя, че основата, върху която сте стъпили, е крехка и подвеждаща. При възникване на спорове и несъгласия с партньорите приемете варианта на взаимното съгласие.

Рак

22.12.2014

Хубав етап
Този ден е доста благоприятен за Раците, защото бележи началото на успешната ви лична, делова и финансова реализация през следващите шест седмици. Днес или през някой от дните на цитирания период ще можете да започнете работа, ако сте безработни, или да се изкачите в кариерата.

Лъв

22.12.2014

Добър шанс
Благоприятен ден, носител на много добри възможности за успешна реализация в служебната сфера и на материални цели в обществените среди и бизнеса. За да достигнете до трайни резултати, е препоръчително да не си служите с измами. В противен случай скоро ще се разочаровате.

Дева

22.12.2014

Печелите
Силно успешен ден, особено за освобождаване от проблеми и негативни ситуации. Разполагате и с чудесни възможности за устройване в дадена сфера, за парични печалби и за ефективни контакти в бизнеса, деловите и обществените среди. В дома обаче се очертава напрежение и кавги.

Везни

22.12.2014

Върви ви
Личи, че Везните са притеснени от отминали ситуации, които обаче като конкретна и действаща проблематика не са престанали и няма да престанат да бъдат актуални. По тези теми ще вземете ефективно решение и ще го реализирате. Като изключим този факт, денят е благоприятен.

Скорпион

22.12.2014

Късмет, но и кавги
За Скорпионите понеделник е характерен със силен късмет, добър шанс за печалби, активна изява в бизнеса, укрепващи позициите контакти, но и остри кавги. За повечето от зодията последните засягат взаимоотношенията в службата. Пазете се от административни или партньорски удари.

Стрелец

22.12.2014

Напрежение
Лични и делови проблеми ще засилят напрежението при Стрелците през този ден, а преодоляването им ще е възможно само ако сте достатъчно спокойни и не се поддавате на негативни емоции. По никакъв начин не бива да позволявате избухването на конфликт, защото ще последват неприятности.

Козирог

22.12.2014

Трудности
Понеделник носи силно напрежение за Козирозите. Разполагате и с хубави възможности за успех, защото късметът ви не е слаб, но възникват доста неприятности от финансово естество, които за мнозина от знака са придружени от ситуации, носещи загуби. Денят е тежък - внимавайте.

Водолей

22.12.2014

Емоции
Денят на Водолеите почти не се различава от ситуациите, характерни за предните два знака. Наличие на късмет, остри словесни сблъсъци, много нерви и нестабилна емоционалност. Внимавайте и се пазете, защото в момента сте лабилни и лесно може да последва неочакван соматичен срив.

Риби

22.12.2014

Владейте се
Овладяването на нервната интензивност е задължение номер едно за Рибите днес. Мнозина са на прага на нова реалност и ангажиране с нови дела. Не е изключено днес да не реализирате намерението си или да се получи разминаване. Не се притеснявайте. Ще постигнете целите си до дни.
Новините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент