ХОРОСКОП ЗА ДЕНЯ

Овен

03.09.2014

Дискомфорт
Сряда ви предоставя добър късмет и е характерна с хубави възможности за парични печалби, но се очертават и проблеми, които подчертават силен емоционален дискомфорт и лични несгоди. В много случаи причините засягат взаимоотношенията с любовния - респективно семейния партньор.

Телец

03.09.2014

Печалба
Безспорно печеливша и предоставяща добри възможности за напредък и стабилизация, сряда ще е и много нервна за Телците, защото във взаимоотношенията ви с околните възникват противоречия. Добре е да се владеете, защото може да станат изключително остри и да причинят в бъдеще вреди.

Близнаци

03.09.2014

Проблеми
Сряда ще е напрегната за Близнаците. Преобладаващата част от представителите на знака са в състояние на повишена нервност, чието вредно въздействие върху психиката ви създава условия за възникване на конфликти. Владейте се. Нестабилността е голяма, а предстоят промени.

Рак

03.09.2014

Кавги
Вашият късмет през този ден е добър, и ако не влизате в кавги с околните, чрез които едва ли ще отстраните притискащите ви проблеми, сряда ще е положителна. Съмнително е обаче, че ще запазите вътрешно равновесие и денят явно ще е тежък. Демонстрирате ли спокойствие, ще успеете.

Лъв

03.09.2014

Труден успех
Въпреки че възможностите ви за удовлетворителни финансови печалби са подчертани, както и стабилността на личните ви позиции, денят сряда ще е доста напрегнат за преобладаващото мнозинство от знака. Трудностите и проблемите засягат предимно контактите в обществените среди.

Дева

03.09.2014

Промяна
Забелязва се известен отлив на благотворните влияния за Девите, който днес ще се изрази у вас под формата на повишена нервност. Положителните събития засягат уреждането на интересуващ ви делови въпрос по административен път. Мнозина ще се ориентират към промени. Ще ги реализирате.

Везни

03.09.2014

Равновесие
Нивото на апатия е повишено у мнозина от Везните, но за разлика от друг път вътрешното ви равновесие не е нарушено. Дори изглеждате далеч по-стабилни и готови за стратегически действия. Чрез последните ще реализирате целите си. През този ден е добре да избягвате противоречията.

Скорпион

03.09.2014

Провокации
Условията за реализация на целите са благоприятни, а почтеността във взаимоотношенията с околните ще е чудесен помощник за реализация на целите ви. Много важно е да не се поддавате на атаки, чрез които някой ще цели да ви извади от вътрешно равновесие, за да ви манипулира.

Стрелец

03.09.2014

Подкрепа
Сполуката на Стрелците през този ден се свързва с контактите в обществените среди. Огромна е вероятността да реализирате своя лична или делова цел чрез нечия влиятелна подкрепа. По-скоро трябва да се каже, че шансът ви е значим, и не съществуват пречки за осъществяването на целите.

Козирог

03.09.2014

Мобилизация
Добър ден за реализация на делови и лични цели, но няма да е лошо ако сте по-мобилизирани особено по отношение на професионалните задачи. Късметът ви е изразителен и предоставя необходимите условия за успешна изява. Контактите в обществените среди ще преминат успешно.

Водолей

03.09.2014

Владейте нервите си
Повишената нервност ще е проблем, с чието овладяване мнозина от Водолеите едва ли ще се справят днес, но ще разполагате с шанс за реализация на професионалните си цели и задачи. По-настойчиви, но и внимателни във взаимоотношенията си следва да са ангажираните в бизнеса.

Риби

03.09.2014

По течението
Днес Рибите разполагат с чудесни възможности за реализация на цели от делово естество. Определението засяга и онези от зодията, които възнамеряват да поемат нови делови функции, или за сменят работата си. Обществените среди ще разкрият много силен шанс за бъдещото ви устройване.
Новините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент