ХОРОСКОП ЗА ДЕНЯ

Овен

25.11.2015

Благоприятен и успешен ден
Хубави новини, засягащи различни сфери за представителите на знака ще повишат настроението ви в сряда. Въпросните съобщения обхващат както личната, така и деловата сфера и ви предоставят шанс за напредък. Главна характеристика за деня са успехите, които възвръщат увереността ви.

Телец

25.11.2015

Действайте активно
Този ден е свързан с много контакти в обществените среди, спешни пътувания във връзка с бизнеса или служебните задачи и повишено нервно напрежение. От последното е необходимо да се освободите, защото ще ви тласне към грешки,чрез които ще попаднете на измамници.

Близнаци

25.11.2015

Ползотворни и успешни
Сряда е от успешните дни за вашата реализация в службата и бизнеса. Финансовата сполука и материалните придобивки са сигурни за всички активно действащи по материалните си задачи. Очертават се плодотворни контакти в обществото, надеждни преговори и успешни сделки.

Рак

25.11.2015

Трудно извоюван успех
Неочаквани проблеми ще предизвикат напрежение у мнозина от Раците, а отстраняването им ще постигнете с бързи и решителни действия. За някои ще е непостижимо, защото няма да са в състояние на активност, тъй като ще бъдат блокирани от временно здравословно неразположение.

Лъв

25.11.2015

Възможности за сполука
Представителите на Лъв са изцяло подвластни на емоционалната си същност, която за съжаление сега е в състояние на мрачност, нервност и разочарования. Трудно ще потиснете настроението, което емоции от подобно естество събуждат, защото причините за наличието им са дълбоки.

Дева

25.11.2015

Силно напрежение
Днес представителите на зодията следва да избягват противоречията в службата, с партньорите от бизнеса и в обществените среди. Причината за това предупреждение се основава на факта, че някой от хората, с които работите или имате делови отношения ще се опитат да ви измамят.

Везни

25.11.2015

Напрегнат ден
Днес представителите на Везни трудно ще реализират целите си. В партньорските взаимоотношения при бизнесмените изпъква хитрост и недостатъчна почтеност, което е и предварителната гаранция, че са обречени на неуспех. Тази тенденция е валидна и за мнозина от останалите Везни.

Скорпион

25.11.2015

Трудностите са преодолими
Скорпионите навлизат в период, който ще разкрие мащабни възможности за деловата им стабилизация. Въпросните изменения ще се осъществят по различно време за родените в знака в рамките на два месеца. Като събития от всекидневието този ден не е еднозначно насочен.

Стрелец

25.11.2015

Успех, но и напрежение
Днес родените в зодията ще проявят голяма активност за осъществяването на целите си, но едновременно с това личат ярки противоречия, много нерви и променливи ситуации - особено в делово отношение, което не дава гаранции за пълен успех. Очертават се проблеми за преговарящите.

Козирог

25.11.2015

Като възможности и развитие сряда е благоприятна, но предупреждава че следва да повишите вниманието си при осъществяване на целите. Не поемайте дръзки рискове! Действайте находчиво в преговори и при съвместна работа в бизнеса, за да предотвратите евентуални недоразумения.

Водолей

25.11.2015

Изразително напрежение
Сряда се оказва доста напрегната за повечето от представителите на знака, но определението не означава непременно неуспех. Принципно сполука не липсва, но ще е следствие от много дипломатични усилия и не без помощта на компромис. Планирано делово пътуване ще е напразно.

Риби

25.11.2015

Успех и достижения
Сряда носи безспорен успех за Рибите. В случая става дума за вашата професионална сполука и ангажиментите, свързани с административни инстанции. Заетите в сферите на бизнеса имат шанса да достигнат до желано споразумение. Други ще поемат нови задачи през този ден.




Новините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент