ХОРОСКОП ЗА ДЕНЯ

Овен

23.10.2014

Труден ден
Четвъртък е характерен с добър късмет, но и с кавги, които силно ще утежнят деня на мнозина и може да предизвикат проблеми. За друга група от родените в зодията неприятностите са здравословни. Постигате и успех, но ще го извоювате трудно и в условията на ярко засилено недоволство.

Телец

23.10.2014

Сигурен успех
Вашият успех през този ден е сигурен. Ще реализирате съвършено деловите си цели, въпреки че някои ще достигнат до остри противоречия със съдружници или колеги. Напрежение ще има и във взаимоотношенията с хора от обществените среди. В делово отношение започва нов период.

Близнаци

23.10.2014

Не затъвайте в спорове
Постиженията от делово и финансово естество не липсват за Близнаците през този ден, но четвъртък е слабо ефективен. Очертават се много ненужни спорове, които определено ще негативизират деня, вместо да изяснят наличните проблеми. Давайте си сметка за загубата на време.

Рак

23.10.2014

Проблеми
Раците разполагат с добри възможности и ако успеят да се възползват от тях, ще реализират намеренията си. Не разчитайте на административна подкрепа, на уговорки и приятели. Ще последват само проблеми. Ако действате самостоятелно, вероятността за успешни постижения е по-голяма.

Лъв

23.10.2014

Пари
Четвъртък ще е благоприятен за реализация на финансови и на лични цели. В професионален аспект ще се сблъскате с трудности и с наглите лъжи на вашите шефове, които често са постъпвали така. Мнозина ще се разделят неочаквано с партньор или със съдружник от средите на бизнеса.

Дева

23.10.2014

Остри противоречия
Доста напрегнат ден, през който няма почти никаква гаранция, че представителите на Дева ще са в състояние да контролират обстоятелствата. Очертават се сблъсъци с делови противници, които ще дестабилизират обстановката, и няма да ви позволят да действате според стратегията си.

Везни

23.10.2014

Кипите от енергия
Ярко активни за осъществяване на целите си, представителите на Везни ще демонстрират висока интензивност в четвъртък. По-доволни от реализацията си ще останат действащите в личен план. Успех ще постигнете и в деловите среди, но тук се очертават и неприятности поради кавги.

Скорпион

23.10.2014

Чудесна реализация
Скорпионите има на какво да разчитат за реализацията на важните си цели. Четвъртък ще ви зарадва с голям успех, който ще придобиете чрез подкрепата на високостоящи личности. Става въпрос за вашите делови цели и стремления. Хубави възможности се очертават и в личен план.

Стрелец

23.10.2014

Пазете се от врагове
Този ден се оказва напрегнат за Стрелците. Бъдете нащрек и избягвайте пряк контакт с хората, с които сте в обтегнати отношения. Ще действат коварно срещу вас, за да навредят на реализацията ви. Преодолеете ли домогванията им, четвъртък ще ви зарадва с финансова и делова сполука.

Козирог

23.10.2014

Нерви, но и късмет
Четвъртък ще се разгърне почти без промяна от предните дни. Налице са фактори, които безспорно го определят като успешен, но ще осъществите постиженията си в условията на силна нервност и повишено вътрешно напрежение. Хубавото е, че късметът ви за реализация е доста силен.

Водолей

23.10.2014

Ядове
Четвъртък ще е неприятен поради засилени противоречия във взаимоотношенията, но като възможности за успехи в професионално отношение, за провеждане на контакти или преговори, денят ще ви радва със сполука. Ще бъдете разгневени от клюките, които някой разпространява за вас.

Риби

23.10.2014

Кавги и спънки
Трудно постижими цели, кавги в обществените среди и лоши удари от противници. Тези характеристики за деня засилват съществуващата нестабилност и въпреки някои положителни влияния постигането на успех е твърде съмнително. Пазете се най-вече от неприятелите в обществото.
Новините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент