ХОРОСКОП ЗА ДЕНЯ

Овен

01.08.2014

Шанс за напредък
Първото августовско седемдневие предоставя добри възможности за стабилизация на вашите позиции - лични и делови, за печалби и за освобождаване от финансови проблеми. Периодът е твърде благодатен за водене на преговори и за постигане на споразумения и подписване на договори. Петък носи проблеми, а през уикенда успявате в делата си. Понеделник ще е труден, а вторник ви носи печалби. Сряда ще е успешна, а четвъртък е много напрегнат.

Телец

01.08.2014

Решавате проблеми
Телците се изправят пред етап, в който ще имат възможността да се освободят от лични проблеми и неудобства, но това определение трудно може да се приложи към деловия ви живот, който се характеризира с двойственост и нестабилност. Необходимо е да сте по-категорични и да действате по-честно. Петък е успешен, но се пазете от противниците. Събота носи успех и кавги, а неделя е слаба. Понеделник и четвъртък са тежки, а вторник и сряда са успешни.

Близнаци

01.08.2014

Добра реализация
За реализацията на материални цели и за постигане на професионален напредък новата седмица е доста благоприятна. В служебен план обаче се очертават и неприятности, които за повечето Близнаци възникват поради сблъсък с личности от административните среди. Проблеми едва ли ще имате, защото късметът ви е силен. Петък ще е доста напрегнат, а уикендът носи кавги и борби. Понеделник и четвъртък са неприятни, а вторник и сряда - положителни.

Рак

01.08.2014

Сполука
Седмичният период предоставя доста благоприятни условия за делови успех, а личните ви усилия за напредък ще бъдат надеждно подкрепени от администратори и хора с влияние в деловите кръгове. Във финансовата сфера действайте внимателно - избягвайте конфликтите. Петък е тежък, а уикендът ще ви радва със сполука. Понеделник е конфликтен. Вторник е печеливш и успешен, а сряда носи новости и ярка сполука. Четвъртък идва с финансови трудности.

Лъв

01.08.2014

Полезни контакти
Добрият вариант за Лъвовете е да насочат вниманието и силата си към контакти в близките им среди, и чрез нечия подкрепа да се реализират в желана сфера, свързана с деловите или личните им интереси. Много важно е да избягвате конфликтите, преди да са достигнали фазата на сблъсъците. Петък носи кавги и неприятности, а събота и неделя са по-спокойни. В понеделник остри кавги. Вторник е печеливш. Сряда е благоприятна, а четвъртък е тежък.

Дева

01.08.2014

Без провокации
Вашите възможности за реализация на лични цели са добре подчертани, което може да се каже и за деловите, но условията при последните не са особено благоприятни, защото взаимоотношенията са утежнени и в много случаи предизвикват кавги. Пазете се от крайности, за да реализирате целите си в нормална среда, лишена от провокации. Петък и събота са печеливши, а неделя е по-нервна и напрегната. Делниците са спешни и печеливши. По-тежък е понеделник.

Везни

01.08.2014

Под напрежение
Много нерви са характерни за Везните през седмицата. Голяма част от онова, което сте проектирали за изпълнение, може да остане неосъществено. Това не бива да ви тревожи, защото сте пред началото на нов етап. През предстоящите дни и седмици ще успеете във всичко. Наблегнете върху овладяването на нервността. В настоящия момент това е най-важно. Петък ще е успешен, а събота е истинско ново начало. Неделя ще е напрегната. Без четвъртък, делниците са хубави.

Скорпион

01.08.2014

Тежък период
Предстоящият седмичен етап е напрегнат и ясно подчертава, че преобладаващото мнозинство от Скорпионите ще са изключително нервни. Става въпрос за трудни ситуации от делово естество, които ще поддържат високо вътрешно напрежение и негативно настроение. Хубави възможности за промяна чрез контакти. За петък се очертава успех. Събота и неделя са трудни дни. Следващите преминават по подобен незадоволителен начин и ярко недоволство.

Стрелец

01.08.2014

Спокойна седмица
Спокоен седмичен период, характерен с намалени делови задължения или ще е време за ваканция. За оставащите на работните си места през седмицата възможностите за постижения в деловата сфера са доста добри. Петък и уикендът са благоприятни за делата ви. Значителни възможности за постигане на целите ви предоставя понеделник. За вторник е характерна деловата сполука, която ще ви радва и в сряда. По-емоционален, а и напрегнат ще бъде четвъртък.

Козирог

01.08.2014

Владейте се
Козирозите може да са напълно в успешната си делова реализация през седмицата. Ще има пречки и неосъществени цели поради вмешателството на влиятелни хора, които ще действат против вас под диктовката на ваши тайни врагове или съперници от бизнеса. Напрежението ви ще е високо. Добре е да владеете емоциите си. Петък носи много късмет и успехи. Ползотворен е и уикендът. Понеделник и вторник са тежки и напрегнати. Сряда и четвъртък ще ви радват със сполука.

Водолей

01.08.2014

Нервен уикенд
Това е една твърде хубава седмица, през която представителите на Водолей биха могли да постигнат целите във всяка от сферите на реалната действителност, която представлява интерес за тях. В петък ще действате успешно, а събота и неделя ще са доста напрегнати и нервни. Понеделник, вторник и сряда предоставят добри условия за сполука, но и напрежението не е малко, а четвъртък определено ще е доста неприятен и ще предизвика при мнозина остри противоречия.

Риби

01.08.2014

Вихър от емоции
Етап на ярка, изразителна и многофункционална социална активност, през който представителите на Риби ще са напористи за постигане на целите, но е задължително също така да са търпеливи и последователни. Това означава повече себевладеене, защото седмицата ще е много нервна. В личен план периодът също ще е доста емоционален в широки граници. В петък действате успешно, а уикендът е напрегнат. Делниците ще са успешни без трудната и неприятна сряда.
Новините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент