ХОРОСКОП ЗА ДЕНЯ

Овен

01.07.2015

Нервност
Освен външните пречки, с които мнозина Овни ще се сблъскат днес, сряда е характерна и с лични - по-точно здравословни проблеми, които ще тормозят доста от родените в Овен. Тези неудобства ще ви дразнят и ще събудят нервността ви, която ще ви тласне към грешки. Владейте се!

Телец

01.07.2015

Късмет
В личен план и при реализиране на контакти в обществените и деловите среди за Телците възникват затруднения. Като цялостно развитие обаче денят е доста благоприятен, защото е носител на доста силен късмет, а последният безусловно ще ви зарадва с успех в някакво направление.

Близнаци

01.07.2015

Умната
Много често в постоянните си опити да демонстрират майсторско справяне със ситуации от различно естество Близнаците не успяват съвсем добре, което впоследствие им създава проблеми. Вероятността за такова развитие днес е напълно допустима, тъй че действайте много внимателно.

Рак

01.07.2015

Затруднения
Сряда е изпълнена със затруднения за мнозина от Раците. В много случаи става въпрос за инциденти, клевети, сблъсък с непреодолими пречки и пр. неприятни обстоятелства. В контактите от делово естество е възможна съвсем неочаквана промяна на позициите на партньорите ви.

Лъв

01.07.2015

Пари
Сряда е чудесен ден за реализация в деловата сфера и за парични печалби. Ще завоювате безспорен успех, а за някои от зодията този ден поставя началото на хубав период за финансова стабилизация. Мобилизирайте се и действайте с повишена активност. Конкурентната ви мощ е значима.

Дева

01.07.2015

Нежни чувства
Сряда може да се окаже неприятен ден от гледна точка на пропуски в деловата сфера и на конфликти с хора от средите на бизнеса. Днес голяма част от Девите преследват любовни цели, което ще е причината за слабата делова изразност. Професионално настойчивите ще имат шанс.

Везни

01.07.2015

Без конфликти
Динамичен и разнообразен ден, през който ще действате успешно в деловата и финансовата сфера. Ще проведете важни срещи в обществените среди и ще вземете не по-малко важни решения по актуални въпроси от всекидневието. Ще е добре, ако избягвате конфликтите по финансови теми.

Скорпион

01.07.2015

Повече концентрация
Вашият късмет е изразителен днес, но ако разчитате само на него, без да се ангажирате с активни действия, ще го пропуснете. В емоционален план преобладаващата част от вас са доста нестабилни, а това означава постоянна промяна на ангажираността, без да се достигне нещо съществено.

Стрелец

01.07.2015

Шансът е с вас
Стрелците са в състояние да постигнат значителен успех днес. Шансът ви за сполука е концентриран в деловата сфера и определя парични печалби, преговори, бизнес партньорство, контакти в обществените среди и дори любовна реализация. Някои ще възстановят прекъснати отношения.

Козирог

01.07.2015

Трудности
Този ден се оказва труден и не особено успешен за провеждане на контакти. Огромна е вероятността по различни причини да се отложи осъществяването им. По целите и задачите си следва да действате с повишена активност, за да преминавате бързо и лесно от един на друг ангажимент.

Водолей

01.07.2015

Време за бизнес
За Водолеите се очертава превъзходна сряда, наситена с активност, печеливши възможности и полезни консултации с партньори и администратори. У мнозина е налице известно количество нерешителност, която много ясно се изразява под формата на съмнения и видима колебливост.

Риби

01.07.2015

Далеч от шефа
Сряда ще е напрегната за голяма част от представителите на зодията. Някои от вас са претоварени психически, а други ще водят служебни разговори с началниците си, които явно ще ги вбесят. Денят не ви лишава от възможности за реализация, но следва да разчитате на собствен ресурс.
Новините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент