ХОРОСКОП ЗА ДЕНЯ

Овен

01.02.2015

Нервност
Като цяло неделя е добра, но възникват ситуации, които ще предизвикат ярко нервно напрежение, и ако не се владеете добре ще последват проблеми. В повечето случаи засягат взаимоотношенията в дома. Делово ангажираните да не влизат в конфликти със заобикалящите. Успешни контакти.

Телец

01.02.2015

Владейте се
За Телците се очертава начало за трансформации, чиито показатели на настоящия етап са достатъчно надеждни. За успешното им разгръщане е необходимо да демонстрирате настойчивост, а ако сте и достатъчно сдържани, реализацията на целите - близките, а и по-далечните, е сигурна.

Близнаци

01.02.2015

Избягвайте остротата
Характерното за днес звездно влияние е двойствено и предизвиква както положителни, така и отрицателни събития. Въпросната двоякост подбужда и към нетърпение, което е особено противопоказно за хармоничните взаимоотношения с хората от обкръжението. Действайте внимателно.

Рак

01.02.2015

Лични проблеми
Множеството положителни показатели, характерни за условията, в които Раците се намират днес, са чудесна за повишена активност в деловите и обществените среди. Външните показатели са много добри, но на ниво личен капацитет и себеусещане, ситуацията е различна. Затруднени сте.

Лъв

01.02.2015

Кавгите са вредни
Неделя ще премине много добре ако разчитате на хармония във взаимоотношенията с хората от обкръжението. Така реализацията на целите ви ще е сигурна. Някои от зодията несъмнено ще успеят, защото ще се възползват от ползотворните показатели, но други ще влязат в кавги.

Дева

01.02.2015

Финансови противоречия
Шансът на Девите за реализация на целите е много силен, но във всички случаи следва да действате по делата си без хитрост и в условия на разбирателство. Спазването на предупреждението да не си служите с хитрост е много важно, особено във финансовите ви взаимоотношения.

Везни

01.02.2015

Хитрост
Този ден е много силен за Везните, защото твърде ярко подчертава предимствената ви позиция за реализация на целта, към която сте се насочили. Задължително е обаче да не се правите на хитреци и да не лъжете. В противен случай ще последва забавяне, а за някои и изчерпване на доверие.

Скорпион

01.02.2015

Спокойствие
Неделя ще е спокойна и уравновесена, но не всички от зодията. Видимо е, че повечето от Скорпионите дълго време вече са в състояние на повишена дразнимост, предизвикана в едни случаи от пречещи и потискащи външни фактори, а при други проблемите са различни но предимно лични.

Стрелец

01.02.2015

Активните успяват
Този ден е много важен за Стрелците. Действате ли активно по целите си, сполуката няма да се отдалечи от вас през следващите шест седмици. Всъщност, всичко зависи от готовността ви да се разгърнете интензивно в деловия сектор и за по-дълго време. За някои от знака здравословни пречки.

Козирог

01.02.2015

Ангажименти
Неделя е успешна за Козирозите и няма съмнение, че бихте могли да осъществите предначертаните си ангажименти въпреки, че значителна част от родените в зодията са твърде изнервени. Шансът ви успех в личен план е много силен. Изразителен в не по-малка степен е и деловият.

Водолей

01.02.2015

Лични цели
Водолеите няма да сгрешат, ако посветят деня на лични цели. С ангажименти от делови порядък е добре да се заемат само онези, които са убедени, че всичко необходимо е предварително подготвено. Ако не е така - не се захващайте. В обществените контакти избягвайте противоречията.

Риби

01.02.2015

Бъдете честни
Астрологическата традиция приема, че нов жизнен етап започва при настъпването на рождения ден на личността, което наистина е така, но сега за вас се разгръща предварителен времеви отрязък, през който ще придвижите много от целите си в желаното направление. Действайте честно.
Новините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент