ХОРОСКОП ЗА ДЕНЯ

Овен

26.10.2014

Действайте внимателно
Шансът ви за желани постижения в материален аспект или за осъществяване на лични цели е изразителен, защото късметът ви е много силен. Редом до тази обещаваща характеристика за неделя следва да отчетете наличието на хора около вас, които ще действат хитро и коварно. Пазете се

Телец

26.10.2014

Заложете на честността
Неделя е достатъчно ползотворна за осъществяване на цели, засягащи постигане на споразумение с някого за съвместна работа. Онези Телци, които ще действат хитро, за да измъкнат повече облаги от едно бъдещо съдружие при съставяне на писмения договор, ще си вкарат "автогол".

Близнаци

26.10.2014

Необходима е толерантност
В стремежа си да реализират желана цел, Близнаците ще демонстрират агресивност или най-малкото - подчертан вкус към принуда, което едва ли е най-удачното поведение от ваша страна, защото ще последват проблеми. Проявете толерантност към околните и наистина ще постигнете успех.

Рак

26.10.2014

Избягвайте споровете
Неделя е благоприятна за спешни контакти в обществените среди, както и за реализиране на лични и делови цели. При осъществяване на последните е добре да не допускате избухването на спорове, защото противоречията лесно ще прераснат в конфликти, които ще провалят реализацията ви.

Лъв

26.10.2014

Възможности
Лъвовете разполагат с чудесни условия за прокарване на стратегии, чрез които ще успеят са осъществят намеренията си. Преобладаващият процент от представителите на знака със сигурност ще се възползват от шанса си. Определена част от зодията няма да успеят поради здравословна недостатъчност.

Дева

26.10.2014

Нервност
У преобладаващата част от Девите нервността е засилена, а при някои ще е почти невъзможно да овладеят ситуацията, която ще ескалира до много остри изразни форми, наситени с хули и обиди. За днес е характерна и деловата сполука, която засяга предимно бизнесмените от зодията.

Везни

26.10.2014

Спокоен ден
Този ден ще е много спокоен и ползотворен за Везните, които разчитат на собствени възможности за реализацията на интересуващи ги материални и други цели. Към съвместна дейност не е препоръчително да се насочвате, защото за такава ситуацията не е достатъчно надеждна и стабилна.

Скорпион

26.10.2014

Хубав етап
Този ден е много добър за осъществяване на лични цели. До добра делова реализация достигат онези от зодията, които ще работят самостоятелно по задачите си. Благоприятното събитие за днес е, че неделя отбелязва началото на успешен и благодатен етап за социален и делови напредък.

Стрелец

26.10.2014

Благодат
Ярко благоприятен ден, характерен с много високи постижения в сферата на вашите лични и делови ангажименти. Не влизайте в кавги, защото ще си навлечете неприятности, и се пазете от враговете си. Последните търсят начини да ви навредят. Постигате изразителна финансова сполука.

Козирог

26.10.2014

Мамят ви
И за вас неделя е доста благоприятна, но ситуацията е по-специфична и алармира за опасност от дестабилизация. В този смисъл е много важно да не се поддавате на материални съблазни или участие в съмнителни операции. Навлизате в променлив период и следва да сте много внимателни.

Водолей

26.10.2014

Укрепете здравето
Събитията при Водолеите са много близки до тези на Козирозите, но при вас не става въпрос да не поддавате на материални изкушения, а да се пазите от измами и от съпернически удари. За мнозина от зодията е характерна здравословна нестабилност. Акцентирайте върху здравословно укрепване.

Риби

26.10.2014

Нямате спирка
Няма съмнение, че Рибите се чувстват в добро разположения на духа, и в готовност за реализация на материални дела, лични цели и важни контакти в обществените и деловите среди. Неделя е много благоприятна и гарантира успех на преговарящите, в договорирането и за пътуване.
Новините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент