ХОРОСКОП ЗА ДЕНЯ

Овен

03.03.2015

Действайте правомерно
Голяма част от Овните ще действат против интересите си, ако предпочетат да утаят истината по дадена тема и си послужат с лъжа. Получи ли се така, усилията ви за реализация на целите ще са напразни, а не е изключено вашите противници да ви навредят допълнително като ви блокират.

Телец

03.03.2015

Затруднения
Вторник носи затруднения за реализацията на вашите цели и ще предизвика доста кавги във връзка с финанси. Проблематични ще са взаимоотношенията с човек от вашето близко обкръжение. Изрекъл е тежки квалификации по ваш адрес. Твърде вероятно е да прекъснете отношенията си.

Близнаци

03.03.2015

Реализиране на цели
Доста сполучлив, вторник гарантира на Близнаците пълноценна реализация на цели и видим напредък за осъществяването на проекти, които настойчиво преследвате. Някои представители на зодията ненужно влизат в конфронтации с околните и може да си създадат проблеми.

Рак

03.03.2015

Внимавайте!
Вторник зарежда Раците с хитрост и събужда агресия у повечето от родените в знака. Не се поддавайте на тези коварни влияния и не действайте първосигнално. Прескочите ли границата на отзивчивостта и добронамереността, ще последват сблъсъци и неотразими противникови удари.

Лъв

03.03.2015

Успешно разгръщане
Тонът на звездното слово за вторник е оптимистичен и ясно подчертава, че шансът ви за успех е доста силен. Пазете се от измами! Редно е и самите вие да не действайте чрез такива. Сполука и реализация на целите си ще постигнете в условията на честна партньорска обвързаност.

Дева

03.03.2015

Действайте стратегически
Вторник ще тласне голяма част от Девите към хитрост и неправомерни действия в материалните среди. Последните често означават лоши хитри удари нанесени на противника, които със сигурност ще ви докарат бъдещи проблеми. Легалният ви успех е заложен в стратегическия подход.

Везни

03.03.2015

Ярко напрегнат ден
Труден и нервен ден, характерен с делови проблеми и нарастваща нестабилност в обществените среди и деловите сфери. Във ваш интерес ще е да сте достатъчно дистанциран (поне за момента от тях), защото борбата за надмощие е изключително остра и се води без никакви правила.

Скорпион

03.03.2015

Неудобства и лъжи
И вашият вторник носи неудобства от делови тип, неспазени обещания и опити за материални измами, но не може да се отрече, че сте достатъчно предпазливи и силно наблюдателни. Денят е лош за водене на преговори или за сключване на сделки. Внимавайте! Застрашени сте от измама.

Стрелец

03.03.2015

Нерви и противоречия
Позициите на Стрелците са стабилни и безпроблемно ще реализират целите си, ако не се поддадат на изкусителната мисъл да хитруват при реализиране на целите си. Противоречията с колегите или с партньорите в бизнеса ще предоставят шанс на противниците ви за реализиране на печалби

Козирог

03.03.2015

Силна нервност
Вторник е тежък по две причини - сблъсък с делови противници и ярка нервност. Шансът ви за реализация на целите е много силен, а ако успеете да овладеете нервното си напрежение, вероятността за сполука многократно нараства. Не водете преговори и не сключвайте споразумения.

Водолей

03.03.2015

Допускате грешки
Понеделник е малко по-добър от предните три дни, но на практика това "по-добър" не означава почти нищо, ако не насочите усилията си към отстраняването на проблемите и стабилизирането на позициите ви - лични, професионални и обществени. Много важно е да отстраните грешките.

Риби

03.03.2015

Разчитайте на късмета
И вашето напрежение никак не е малко. Важно е да овладеете нервността си, да не се раздвоявате. Не се поддавате на идеи, тласкащи ви към хитри действия и измами, защото несъмнено ще си навредите. Спокойно може да се облегнете на късмета, който днес работи усърдно за вас.
Новините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент