ХОРОСКОП ЗА ДЕНЯ

Овен

21.05.2015

Напрежение
Мнозина от представителите на Овен ще бъдат силно раздразнени от злословията и злорадството, с които ще се сблъскат през този ден. Повишеното напрежение ще демобилизира голяма част от зодията и може да провали професионалния ви ден, ако не се владеете достатъчно ефективно.

Телец

21.05.2015

Реализирате цели
Малко нервен и напрегнат, но истински ползотворен ще е четвъртък за онези от зодията, които ще насочат вниманието си към реализиране на целите. Необходимо е да сте концентрирани върху отговорните си задачи и да не раздвоявате вниманието си, преди за сте приключили с делата си.

Близнаци

21.05.2015

Нерви
За голяма част от Близнаците този ден се свързва с пътен ангажимент, който носи доста напрежение, и ще е нервен. Професионалният четвъртък преминава успешно и ще ви зарадва с добри печалби. По стечение на обстоятелствата някои дори ще поставят началото на нов етап.

Рак

21.05.2015

Не допускайте грешки
Личните проблеми, с които се сблъскват Раците, създават впечатление у околните за повишена нестабилност. С малко усилия този момент лесно може да се преодолее. Валидната характеристика за четвъртък е, че започват процеси, свързани с промени, които приключват до около месец.

Лъв

21.05.2015

Постижения
Представителите на Лъв притежават много силен късмет, който ще формира щастливо стечение на обстоятелствата, а оттук до сполуката пътят е равен и гладък. Характерните белези за този ден са успешната делова изява и удовлетворителните постижения за водещите делови преговори.

Дева

21.05.2015

Проблеми
Четвъртък ще ви сблъска с известни трудности, преодоляването на които ще осъществите чрез повече усилия. Мнозина от зодията ще се освободят от стеснени обстоятелства, възникнали на базата на по-рано допуснати грешки. Късметът не ви е обърнал гръб и ще подкрепи усилията ви.

Везни

21.05.2015

Сполука
Деловият и материалният успех са неотменимото свидетелство за плодотворната активност на Везните в четвъртък, което ясно доказва, че сте облагодетелствани от съдбата. Основните фактори, детерминиращи характеристиката на четвъртък, са стабилност, решителност и неотстъпчивост.

Скорпион

21.05.2015

Шанс
Четвъртък определено е благоприятен ден за реализиране на намерения в делови и личен план. Няма да е пресилено, ако се каже, че шансът ви да достигнете до високите си цели вече е раздвижен и скоростта му бързо се увеличава. Този ден ви предоставя чудесни условия за успех.

Стрелец

21.05.2015

Успех
Много успешен, четвъртък предоставя силен шанс на Стрелците за успех в деловата дейност, бизнеса и финансовите среди. При мнозина постиженията през този ден покриват очакванията. Подчертано е и желанието за движене в ново направление, но все още липсва готовността.

Козирог

21.05.2015

Преговори
Ярка характеристика за представителите на Козирог в четвъртък е личният успех. В делови и финансов план нещата не стоят така изразително, но всичко, което зависи от контакти и преговори, ще е във ваша полза. Изключение за момента са само преговорите за смяна на работата.

Водолей

21.05.2015

Трудности
За преобладаващата част от Водолеите този ден ще е напрегнат в службата и в личен план не само поради неотложни делови задължения, но и от гледна точка на взаимоотношения с околните. Някои от хората, с които работите, тайно и коварно заговарят да ви злепоставят пред някого.

Риби

21.05.2015

Активни сте
Четвъртък преминава в делова активност за Рибите, която за едни означава ярка реализация в службата, а за други - успешно пътуване. Особено доволни от дейността си ще бъдат онези представители на зодията, които умело ще защитят нов проект за бъдеща професионална реализация.
Новините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент