ХОРОСКОП ЗА ДЕНЯ

Овен

28.06.2016

Поддържайте хармонични взаимоотношения
Тенденцията за успешна реализация на целите е изразителна във вторник, но едновременно с нея се очертават и условия за неуспех поради пречките, които някой ще издигне пред вас или поради появил се здравословен проблем. Ще е лошо, ако влезете в разправии с някой от околните.

Телец

28.06.2016

Трудности и неудобства
Телците ще се сблъскат с неудобства днес. Не се афектирайте и не давайте воля на гнева си. В действията си проявете повече сдържаност и търпение. Активните от зодията са склонни към прибързване, което ще ги доведе до грешки. Събитията ще се движат добрe, ако се владеете.

Близнаци

28.06.2016

Трудни ситуации
Нелепи грешки ще доведат едни от зодията до загуби, а при други въпросът е малко по-сложен и след допускането им тази група от знака ще се заеме със задълбочено анализиране на събитията. Там, където пропуските и грешките засягат теми в личен план, проблемите не са големи.

Рак

28.06.2016

Сблъсък с трудности
Силно емоционални, а някои Раци и неоснователно оптимистични, мнозина от родените в зодията ще останат разочаровани през този ден поради неосъществени делови или любовни цели. Това развитие на вторник не бива да ви тласка към агресия и конфликти, защото ще загубите.

Лъв

28.06.2016

Изразително напрегнати
Рядко състоянието на Лъвовете е така двустранно, както това е характерно за днес. Едновременното наличие на изразителна решителност и на чувство за неспособност по някои важни въпроси са действащите тенденции, които в крайна сметка ще са причини за силното ви напрежение.

Дева

28.06.2016

Много напрегнат ден
Представителите на знака следва да действат много внимателно по делата и ангажиментите си в службата и бизнеса. Не разчитайте на случайни хрумвания, нито пък се опитвайте да прокарате своя идея за реализация, защото това ще бъде голяма грешка. Последната може да ви причини загуби.

Везни

28.06.2016

Балансирани сте и ще успеете
Въпреки многобройните проблеми, с които доста Везни се сблъскват от доста време насам, днес душевното ви равновесие е видимо и ви изпълва със спокойствие. Това не може да се приеме като фактор за вашия безспорен дневен успех, но е достатъчно доказателство за предстояща стабилизация.

Скорпион

28.06.2016

Доста напрегнат ден
Вторник ще е доста напрегнат за голяма част от Скорпионите. Възникват силни противоречия и спорове в деловата сфера, в разпалването на които вие не сте съвсем безучастни. Опитайте се да овладеете ситуацията и да не влизате в сблъсъци, защото ще последват и остри конфликти.

Стрелец

28.06.2016

Успешна реализация
Днес преобладаващата част от представителите на Стрелец са твърде променливи в настроението си, но това няма да попречи на постиженията им в делово или лично отношение. Ще реализирате с подобаващо темпо дневните си ангажименти и ще успеете в опитите си за нещо повече.

Козирог

28.06.2016

Сполука чрез активност
Има дни, в които сполуката идва като неочакван дар от небето, но този вторник не е от тях. За да реализирате успешно целите си, ще се наложи да проявите по-ярко стабилността си в деловите си действия, а за мнозина ще е необходимо да действат и компромисно спрямо някого или нещо.

Водолей

28.06.2016

Твърде успешен ден
Често пъти целта не оправдава средствата, но за сметка на това реалната цел оправдава усилията. По този начин се определя активният вторник за представителите на Водолей. Едни от зодията са на прага на приключване с важни задачи, което ще ги тонизира за още по-голяма активност.

Риби

28.06.2016

Делова сполука
Този ден е доста благоприятен за осъществяване на цели и гарнтира пълен успех на всички родени в зодията, които ще действат, без да жалят усилията си. Това се отнася до професионалната дейност и деловите ангажименти. В сферата на бизнеса не е изключено повече напрежение.
Новините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент