ХОРОСКОП ЗА ДЕНЯ

Овен

09.10.2015

Успешна седмица
Мотивирани за реализацията си в делови и обществен план, представителите на Овен действат амбициозно по всички посоки за осъществяване на целите си. Противниците ви ще действат мощно, за да ви блокират, надявайки се по този начин да осъществят собствените си цели. Едва ли ще успеят. Късметът е на ваша страна. Петък и събота са успешни. Доста трудни се оказват неделя, понеделник и вторник. Сряда и четвъртък ще са твърде благодатни.

Телец

09.10.2015

Благоприятен етап
Благодатен етап, през който Телците ще действат усърдно и успешно. Очертават се пътувания в страната и зад границите. Следва да се добави, че активността ви по целите ще бъде солидно подкрепена от влиятелен източник, което на практика ще гарантира успешното развитие през седмицата. Благодатен петък и успешна събота. В неделя сте отпуснати. Понеделник и сряда ще са напрегнати и нервни. Успешните дни ще бъдат вторник и четвъртък.

Близнаци

09.10.2015

Добри резултати
През предстоящия седемдневен етап призивът на Близнаците за спазване на правилата и за честни действия ще остане без отговор. Апелът ви ще породи напрежение у хората около вас и ще последва враждебна нагласа у мнозина. Ситуацията не предвещава нищо добро. Очертават се остри кавги и противоборство. Петък е вял, а уикендът ви носи кавги. Понеделник, вторник и четвъртък ви носят добри резултати, а сряда ще бъде доста напрегната.

Рак

09.10.2015

Реализирани цели
Трудности ще има през периода, но и доброто стечение на обстоятелствата няма да ви заобиколи, което наистина е гаранция за налични възможности от делови и обществен порядък. Успявате с реализацията на целите си въпреки пречките. Важно е да сте спокойни и да не се поддавате на провокации. Петък и неделя са благоприятни, а събота е характерна с изключителен шанс за успех. Сряда не е успешна, но другите делници са чудесни.

Лъв

09.10.2015

Материален успех
За реализацията ви в материално отношение предстоящата седмица е доста успешна и ще ви зарадва с желани постижения. Нервността е засилена у мнозина от родените в зодията. Добре е да се владеете, за да не си докарате административни неприятности. Петък носи промени и финансов успех. Петък и събота са успешни, а неделя е нервна. Доста нервен се оказва и понеделник, а през следващите делници се очертават успехи и финансови печалби.

Дева

09.10.2015

Благоприятни възможности
Характерната тенденция през новия седемдневен период ще формира благоприятни възможности за вашето развитие, от което ще имате шанса да се възползвате и поради възникналите щастливи обстоятелства в обществените среди и бизнеса. Факторите на стабилност в деловата сфера са изразителни. Хубавите петък и събота са следвани от по-напрегнатите неделя и понеделник. Следващите - вторник, сряда и четвъртък, са пълноценни и печеливши.

Везни

09.10.2015

Напрежение и нестабилност
Характерната особеност на предстоящия период може да се определи с термините напрежение и нестабилност. Събитията ще се формират под напора на не особено благоприятни обстоятелства, които са плод на усилията на враждебно настроени хора от заобикалящата ви среда. Петък е блестящ, но събота и неделя са неудобни и напрегнати. Макар и доста нервен, понеделник ще е успешен. Лична и делова сполука не липсва и през останалите делници.

Скорпион

09.10.2015

В етап на освобождаване от неприятности
Този период се оказва прелюдия към време на спокойствие за преобладаващата част от Скорпионите. Въпросното състояние на спокойствие ще настъпи през настоящите дни след отминалия вече продължителен период на притеснения и безпокойство в здравословен и професионален аспект. В общи линии петък е добър. През уикенда и в понеделник - силна нервност. През следващите дни напрежението намалява и условията ще са по-добри.

Стрелец

09.10.2015

Противоречиви ситуации
Доста противоречив и нестабилен период, изпълнен с трудности и пречки, от една страна, и едновременно с това предоставящ възможности за успешни действия, печалби и шанс за напредък. В случай на такава видима противоречивост следва да се действа с повишено внимание. Петък е печеливш, а през уикенда напрежението е повишено. Делниците ви предоставят чудесни възможности за успешни действия и не е трудно да се възползвате от тях.

Козирог

09.10.2015

Към пълно възстановяване
За представителите на Козирог настъпва период, чиято характеристика се отнася към възстановяване на равновесието в почти всички сфери на жизнената им изразност. Това може да е начален етап за част от вас, през който първоначалните белези на психическа стабилизация ще са достатъчно видими. Петък е характерен с лични проблеми. През уикенда - промени и нерви. Нервната атака продължава в понеделник и вторник. Следващите са по-добри.

Водолей

09.10.2015

Към пълно възстановяване
За представителите на Козирог настъпва период, чиято характеристика се отнася към възстановяване на равновесието в почти всички сфери на жизнената им изразност. Това може да е начален етап за част от вас, през който първоначалните белези на психическа стабилизация ще са достатъчно видими. Петък е характерен с лични проблеми. През уикенда - промени и нерви. Нервната атака продължава в понеделник и вторник. Следващите са по-добри.

Риби

09.10.2015

Действайте балансирано
Рибите навлизат в етап, през който успешната им реализация ще зависи от състоянието на баланс. В случая това определение следва да се разбира в най-широк смисъл - вътрешен баланс, такъв във взаимоотношенията с околните и в подхода за реализиране на делови, социални, лични и т.н. цели. Много хубав петък, активна събота и неприятна неделя. Понеделник носи кавги. Вторник и сряда са нервни, а четвъртък ще ви зарадва с хубави печалби.
Новините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент