ХОРОСКОП ЗА ДЕНЯ

Овен

28.08.2016

Успешен ден
У мнозина е доловимо известно количество завишена нервност, която едва ли ще навреди на реализацията ви през този ден. Неделя е благоприятна за осъществяване на делови цели. В по-широк план предстоят изменения, свързани с бъдещето. За този ден се очертават промени в личен план.

Телец

28.08.2016

Успешен ден
Вторник е разнообразен на събития, а голяма част от зодията ще бъдат ангажирани с пътувания от делови тип. Въпреки че при осъществяването на целите си мнозина от Телците ще се сблъскат с ядове, безусловно сполуката ви е извън съмнение. Някои постигат примирие с опонент.

Близнаци

28.08.2016

Силен шанс
Плодороден ден с изразителни възможности за успех. Неделя е носител на силен късмет за Близнаците и гарантира чудесни постижения на съзнателно действащите в деловия сектор. Необходимо е да се съобразявате с нервността си. Много е висока и може да ви навреди, ако не я владеете.

Рак

28.08.2016

Овладявайте нервността си
Неделя подчертава интензивността на Раците, която в много случаи е по-скоро вид агресия и неотстъпчивост, заявена под формата на воля и решителност. Лошото през този ден е, че нервността ви значимо превишава допустимото ниво и може да излезе извън контрол. Внимавайте!

Лъв

28.08.2016

Пред промени
За голяма част от Лъвовете неделя ще премине в задълбочен размисъл и изграждане на ефективни стратегически схеми за бъдещата реализация на материалните цели. Достигате до точни изводи. Приложите ли ги на практика, ще успеете. Предстои разгръщането на хубави промени.

Дева

28.08.2016

Нарушени планове
Девите се чувстват готови за реализацията на целите си, но ще се окаже, че не е съвсем така. Условия за добри постижения има и съвсем не са лоши, но въпреки това успехът остава недостижим. Някой много остро и агресивно ще навлезе в територията ви и ще разстрои плановете ви.

Везни

28.08.2016

Осъществено намерение
Благоприятен ден, през който за съжаление се явяват някои неудобства вкъщи, но с такива едва ли ще се сблъскате в приятелските среди и при провеждане на преговори в деловия сектор. Някои Везни ще предприемат пътуване. Ще е много успешно, без значение дали е лично или делово.

Скорпион

28.08.2016

Избягвайте конфронтациите
През този ден действа една негативна звездна тенденция, която поражда остри спорове и конфликти. Избягвайте дебатите, които биха породили противоречия, защото последните ще прераснат в ярки кавги. Същото се отнася и за онези, които ще се ангажират с арбитраж между спорещи.

Стрелец

28.08.2016

Запазете спокойствието си
Гневът никога не е бил добър помощник на никого, а представителите на Стрелец често са обект на атаките му. Днес това може да се случи в разговорите с близките от дома или от приятелския кръг. Дискутираната тема ще е болезнена за вас, но с нерви и кавги нищо не би се променило.

Козирог

28.08.2016

Владейте се
По различни причини напрежението у Козирозите е повишено и им е трудно да се владеят. Агресивният стил на поведение лесно може да вземе връх и да превърне деня ви в низ от остри противоречия и скандали. Една от най-уязвимите сфери е тази на партньорството - интимно или делово.

Водолей

28.08.2016

Не разрешавайте спорни въпроси
През този ден не е препоръчително да се заемате с разрешаването на въпроси от делово и финансово естество, особено ако последните са спорни. Очертава се сигурна загуба и много ядове. Неделя е хубава за възстановяване в психически и физически аспект. Ободрителни ще са и пътуванията.

Риби

28.08.2016

Добър шанс, но се владейте
Неделя е плодотворна за реализация на делови и лични цели, но ще е доста нервна за повечето от представителите на Риби. Ако не се владеете, може да се стигне до сблъсъци по въпроси, които представляват интерес за двете страни. Решавате спорна тема с познати от обществото.




Новините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент