ХОРОСКОП ЗА ДЕНЯ

Овен

21.04.2015

Напред и нагоре
Налице са много добри условия за реализиране на вашите лични и делови цели. Обществените контакти на мнозина от Овните ще са нервни и напрегнати, но това няма да попречи на успешното им провеждане. Ще осъществите в пълнота задачите, с които ще се заемете през този ден.

Телец

21.04.2015

Лично щастие
Първото и най-важно условие за постигането на траен успех в сферата на вашите ангажименти е да действате търпеливо. На първо време сполуката ви ще се разгърне в личен план. Деловата реализация ще е доста трудна и мъчителна поради наличието на проблеми с другата страна.

Близнаци

21.04.2015

Коригирайте се
Голяма част от Близнаците считат, че като демонстрират постоянно несъгласие и мнителност относно идеите и предложенията на околните, се защитават от допускане на грешки. Това мислене не отговаря на истината. Прекалената активност и кавгаджийството са вашите истински проблеми.

Рак

21.04.2015

Помагат ви
Днес Раците ще се радват на нечия истинска подкрепа при реализирането на силно интересуваща ги цел. За мнозина от зодията ситуацията в службата ще е много напрегната поради тежките и същевременно неправомерните удари от някого. Шансът обаче е на ваша страна и ще успеете.

Лъв

21.04.2015

Хубави новини
За успешната реализация на целите си представителите на Лъв следва да действат стратегически и да разчитат на стабилността си, която в настоящия момент е ненарушима. В делови план предстоят хубави промени. Това определение е валидно и за бизнеса, където сега е много мъчително.

Дева

21.04.2015

Успех, но и кавги
Изразителната подвижност на Девите днес гарантира материална реализация и финансова сполука, но вторник не се нарежда между спокойните и безпроблемни дни за повечето от родените в зодията. Сигурно е, че ще участвате в остър конфликт с хора от деловите среди или в службата.

Везни

21.04.2015

Кардинални промени
Най-лошото, което би могло да се случи на Везните днес, е да влязат в разправии с хора от деловото си обкръжение. Може да не ви се вярва, но враговете са хора амбициозни, които чакат благодатния момент, за да ви нанесат удар. Промените, на които са подложени мнозина, са кардинални.

Скорпион

21.04.2015

Радост в офиса
За деловата си реализация Скорпионите ще действат активно, което ще ги зарадва с успех, но денят ще е доста напрегнат за мнозина и ще донесе остри противоречия и кавги. Тези събития са напълно противоположни на хубавите възможности за напредък, които също са характерни днес.

Стрелец

21.04.2015

Към нова цел
Голяма част от Стрелците са се насочили към осъществяването на цел, която е фокусирала надеждите им за бъдещето. Шансът ви за успех е значителен и ще го реализирате. Неприятното е, че това ще се случи не сега, а след известно забавяне - кратък период, чието отминаване ще е трудно.

Козирог

21.04.2015

Нов старт
Вторник подчертава, че огромен процент от родените в зодията не са достатъчно стабилни в момента. Започва етап за промени, който освен дните до края на април ще обхване и целия месец май. Това е идеално време за прецизиране на целите и за концентрация на възможностите за успех.

Водолей

21.04.2015

Много нерви
Лош, много нервен ден, който ще предизвика доста напрежение и неудобства на Водолеите. Много добре сте планирали реализацията на целите си, но е съмнително, че ще осъществите практическото им изпълнение. Ще възникнат ситуации, подчертаващи, че предстои разминаване.

Риби

21.04.2015

Напрежение
Засиленото напрежение у Рибите е плод на проблеми. За едни от зодията се свързват със здравето, а при други са от делово естество. В състояние сте да преодолеете неудобствата и сполучливо да решите финансови цели, или такива, свързани с преговори за постигане на споразумения.
Новините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент