ХОРОСКОП ЗА ДЕНЯ

Овен

23.09.2014

Напрегнат ден
Поради изразителна борба за материално надмощие в професионалните среди и бизнеса, която ще се води от мнозина почти без правила, вторник ще бъде доста напрегнат за Овните. Необходимо е да повишите наблюдателността си и да сте много предпазливи, защото възникват много подлости.

Телец

23.09.2014

Печалби
В основата на вашия късмет през този ден е заложен късметът, които ще свърши работата си докрай, предоставяйки ви доста добри възможности за делови успехи и удовлетворителни парични печалби. Денят е надежден и за освобождаване от зависимости, както и за решаване на проблеми.

Близнаци

23.09.2014

Нервни сте
Вашите проблеми през този ден се отнасят към невъзможността да реализирате планираните си цели независимо от факта, че някои Близнаци са го сторили перфектно. Сега най-важното е да обърнете повече внимание върху защитата си и да се пазите от неочаквани удари и от нервността си.

Рак

23.09.2014

Владейте се
Този ден ще е труден за Раците, но ако преодолеете заобикалящия ви негативизъм и действате последователно, имате шанса да постигнете успех. Избягвайте ситуациите, които създават условия за кавги, и владейте нервното си напрежение. Деловите преговори ще преминат успешно.

Лъв

23.09.2014

Успех
Денят, макар и напрегнат, ще е успешен за Лъвовете. В службата, респективно в сферите от бизнеса, не бива да влизате в конфликти, за да не попаднете под ударите на вашите противници. Пазете се от коварството на онези от заобикалящите ви, които постоянно разпространяват клевети и лъжи за вас.

Дева

23.09.2014

Кавги
Дневната ситуация за Девите никак не се различава от обстоятелстват,а характерни за предния знак. Шансът ви за успех съвсем не е слаб, но във взаимоотношенията с околните настъпва острота, която в много случаи ще има по-сериозен ефект и не се ли ограничи своевременно, ще прерасне в кавги.

Везни

23.09.2014

Неприятности
И за Везните проблемите през този ден са свързани с противоречия характерни предимно в службата и бизнеса. В сферите на бизнеса ще са много остри и без съмнение ще предизвикат за дълго време доста неприятности на мнозина. Трудно ще се достигне до разбирателство поради нерви.

Скорпион

23.09.2014

Промени
Вторник е благоприятен от гледна точка на предстоящи промени, засягащи предимно деловите позиции на Скорпионите. Чрез въпросните изменения позициите на мнозина ще се утвърдят, а на други от зодията предстои съвсем неочаквано да се освободят от пречещи делови фактори.

Стрелец

23.09.2014

Конфликти
Денят е благоприятен за осъществяване на делови ангажименти и за финансова реализация, но ще е много напрегнат. Хубаво е да се владеете по-ефективно. Дадете ли предимство на нервността си, ще последват остри конфликти, а последните в някои случаи може да завършат непредсказуемо.

Козирог

23.09.2014

Делови напредък
При представителите на Козирог напрежението през този ден ще е значително по-малко и ще действат успешно за реализацията на целите си в службата и бизнеса. С най-значителни постижения изпъкват онези от зодията, които ще водят преговори. Владейте нервите, за да нямате проблеми.

Водолей

23.09.2014

Развитие
По своето развитие вторник се оказва доста динамичен от гледна точка на новости. За едни от зодията те определено са свързани с контактите в обществените среди, даващи шанс за образуване на нови партньорски взаимовръзки, а при други обхващат личния план. Избягвайте споровете!

Риби

23.09.2014

Нов етап
Силният ви късмет се разгръща с видими темпове и определено подчертава, че предстои етап на чудесни промени. През този ден не е изключено да се сблъскате с неправомерните действия на хора от заобикалящото пространство, целите на които са печалби, постигнати за ваша сметка.
Новините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент