ХОРОСКОП ЗА ДЕНЯ

Овен

25.04.2014

Много напрежение
Много добър етап за реализиране на важна цел, за която си заслужава да се хвърлят повече усилия. Ще се преборите за това постижение, макар че няма да е лесно. При осъществяване на задачите си бизнесмените да се стремят към разбирателство. Всички от зодията ще се освободят от доста напрегнати делови взаимоотношения. В петък и събота скандали и напрежение. Неделя и понеделник са по-благоприятни, а следващите отново са много напрегнати.

Телец

25.04.2014

Компромиси
Разбирателството в деловите среди през седемдневието е изключително важно за всички представители на Телец, независимо какво място заемат и каква е позицията им. Това е значимото условие за успеха ви. Другият, не по-малко важен момент е да овладявате нервността си. Иначе ще последват проблеми в службата и обществените кръгове, свързани с нея. Трудният петък е следван от променлива събота и напрегната неделя. В понеделник успявате. През следващите три дни събитията се повтарят със съществуващата променливост.

Близнаци

25.04.2014

Кавги
За Близнаците периодът не е различен от познатото им напоследък развитие. Ще подкрепите съдбовния си шанс с разумни и навременни действия, но с повишената си нервност едва ли ще се справите, а това на практика означава остри противоречия и кавги. Ще реализирате целите си, но ако не сте сдържани, ще достигнете до остри словесни сблъсъци и раздяла с някого. През всичките дни от периода успехът ще е придружаван от кавги и проблеми.

Рак

25.04.2014

Успехи
За Раците тази седмица ще бъде много плодородна за осъществяване на намеренията, включително и на по-значителните. Известно отклонение от това определение се очертава за ангажираните с бизнес. Вие следва своевременно на овладявате противоречията и да ги отстранявате. Петък ще е успешен, но уикендът ще е неприятен и напрегнат. Понеделник и четвъртък ще са плодотворни и успешни, а вторник и сряда се оказват тежки и мъчителни.

Лъв

25.04.2014

Ядове вкъщи
На всеки е ясно, че спокойните дни са изключителна рядкост за представителите на всички зодии, така че не това ще е предмет на хороскопа, а реализацията ви в деловите и обществените среди. Тя ще е на ниво. Очертават се и кавги в дома и обществените среди. Просто се владейте. Петък е доста плодотворен, но уикендът не е приятен. През делниците ситуацията е във ваша полза, а организираните от знака ще имат достатъчно поводи за удовлетворение.

Дева

25.04.2014

По-кротко
Вътрешното спокойствие е от особено значение за Девите през периода. Това означава успешна реализация на деловите цели в службата и бизнеса, както и сполучливо проведени контакти или преговори с интересуващи ви личности. Някои от зодията ще действат вероломно и ще си създадат проблеми.
Петък и уикендът ще са тежки и напрегнати. Понеделник изисква повече настойчивост. Вторник и сряда са доста благоприятни, а четвъртък ще е тежък.

Везни

25.04.2014

Върви ви
Основното за Везните е, че процентът на успеваемост през периода ще е висок за вас. Не е точно до пълен обем, но е добре. Ще имате доста кавги по финансови въпроси, защото някой съвсем неочаквано ще ви изправи пред свършен факт. Много добри възможности за напредък ще ви предоставят общественият и деловият периметър. Петък и събота са добри, но неделя ще е много напрегната. Понеделник и сряда ви затрудняват, а вторник и четвъртък са успешни.

Скорпион

25.04.2014

Постижения
В момента шансът на Скорпионите е отслабнал. Успешното движение на делата ви продължава победно напред, но това не ви удовлетворява достатъчно. По целите си - лични, делови или обществени, действайте ентусиазирано и категорично, за да преодолеете конкуренцията. В общи линии петък е добър. Повече напрежение през уикенда - особено за работещите. През делниците се очертават добри лични и делови постижения, но висока нервност.

Стрелец

25.04.2014

Капани
Хитрите действия на вашите колеги - респективно партньорите от бизнеса, ще ви разгневят не на шега през идващите дни. Ще е добре да осъществявате целите си самостоятелно и въобще да сте почти независими от външни фактори, за да не се окажете разочаровани от нечии действия. За повечето от зодията петък ще е тежък. През уикенда ситуацията е по-добра. С добрите си възможности ще ви радват и делниците, но се пазете от хитреци и измамници.

Козирог

25.04.2014

Заблуди
Добър седмичен етап за реализация на основни цели и намерения. За предпочитане е да разчитате на собствени възможности. Ако получите нечие обещание за помощ, е съмнително, че ще бъде изпълнено. В службата се пазете от заблуди. Във финансово отношение бъдете много внимателни. Тук се очертават неприятности и загуби.
В петък сте активни и успешни, но уикендът се оказва ядовит. Делниците са хубави, а в сряда трябва да сте по-амбициозни.

Водолей

25.04.2014

Не дразнете шефа
Нервен период, характерен с много ядове в службата. Избягвайте споровете. Организирайте работата си така, че каквото сте предвидили за съответния ден, да разполагате с време за реализацията му. Оставите ли го за по-късно, е съмнително, че ще успеете.
Ако в петък не се раздвоявате - успехът е сигурен. Събота ще е неприятна, каквато се оказва и неделя. Понеделник е напрегнат, но успешен. От следващите дни само сряда ще бъде по-напрегната.

Риби

25.04.2014

Пълни джобове
Съдбовните дадености, с които разполагат Рибите, ще организират обстоятелствата около вас по такъв начин, че да постигнете предимство в борбата с вашите конкретни. Оттук нататък е ясно, че колкото по-активна е изявата ви, толкова по-изразителна ще е преднината ви. Периодът е много добър за парични печалби, сделки и преговори.
Петък, понеделник и четвъртък са доста успешни. Уикендът и вторник ще са много напрегнати и притеснителни.
Новините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент