ХОРОСКОП ЗА ДЕНЯ

Овен

24.08.2016

Трудно постигнат успех
Неправомерната и коварна конкуренция в деловия периметър е значителна днес и явления като лъжа, подлост и измами не бива да учудват никого. Пазете се от хора, които действат безогледно и единствено с цел печалби. В професионалните среди се очертават остри сблъсъци.

Телец

24.08.2016

Тежък ден
Сряда ще е доста нервни за Телците. Проблемите са така наситени,че огромното мнозинство от родените се чудят откъде до започнат за преодоляването им. Независимо от ситуацията в момента, шансът не ви е обърнал гръб. Мобилизирайте се и действайте! Ще преодолеете кризисната ситуация.

Близнаци

24.08.2016

Предстоят промени
Близнаците винаги са били достатъчно подвижни при реализацията на целите си, а тази картина е характерна и днес. Сега обаче ситуацията е по-различна от гледна точка на предстоящи промени. Такива наистина предстоят и в повечето случаи ще са неуправляеми. Внимавайте.

Рак

24.08.2016

Напрежение
Сряда ще е нервна и напрегната за Раците. Не ви липсва шанс за реализация на професионални и финансови цели, но по отношение на последните е ясно, че мнозина от зодията ще останат неудовлетворени. Не е добре да влизате в разправии! И за вас започва важен етап на промени.

Лъв

24.08.2016

Положително начало
Поставяйки началото на ефективни промени сряда подчертава, че през следващите четири седмици ситуацията и събитията при Лъвовете ще се раздвижат и подредят по нов начин, засягайки в значителна степен негативните събития за да ги променят в позитивна светлина.

Дева

24.08.2016

Начало на промени
Вашият успех в сряда е извън съмнение, но постигането му - особено в делови план няма да е лесно, ако не сте напълно мобилизирани. Избягвайте противоречията с началници и администратори и действайте с по-голямо усърдие по целите си. Започват бързи промени в развитието ви.

Везни

24.08.2016

Активизирайте се за напредък
От гледна тока на реализирани всекидневни ангажименти сряда ще е успешна, но ако се ангажирате само с текущи задачи и пренебрегнете възможностите, които се разкриват за бъдещия ви напредък определено ще загубите много. Сряда не е препоръчителна за пътуване. Въздържайте се!

Скорпион

24.08.2016

Към устройване
За вас денят е успешен. Позициите на планетите и аспектите, които сключат помежду си и с други астрологични фактори ясно подчертават, че ви предстои нова реализация в делови или обществен план. За мнозина сряда е носител на финансови или емоционални проблеми.

Стрелец

24.08.2016

Ярък делови шанс
Сряда разкрива прекрасна възможност за начална реализация в сферата, където считате, че е необходима корекция, за да достигнете до желаните резултати. Днес е хубаво да засилите контактите в обществените среди. Ще научите полезна информация, а някои ще бъдат изненадани от оферта.

Козирог

24.08.2016

Очертават се известни притеснения
Денят няма да е лек от гледна точка на делови ангажименти, а проблемите, с които ще се сблъскат мнозина, със сигурност ще предизвикат известни разочарования у някои. Това обаче не бива да ви смущава, защото сега сте в етап за напредък. Не се съмнявайте в реализацията си.

Водолей

24.08.2016

Владейте се и ще успеете
Като обстоятелства сряда се оказва малко трудна и напрегната. Ако успеете да овладеете ситуацията и да не изпускате нервите си, денят ще ви предостави чудесни възможности за многостранна реализация, която засяга преговори, сделки, търговска дейност и ангажименти с посредничество.

Риби

24.08.2016

Активни действия
Печелившият ход за Рибите в сряда е ясно видим в активната изразност, настойчивите действия и твърдостта при реализиране на целите и при необходимост от вземане на решения. Стабилизирайте емоциите си! Някои от зодията може да достигнат до ярка нервност.
Новините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент