ХОРОСКОП ЗА ДЕНЯ

Овен

19.04.2014

Активизирайте се
Мъчителен делови ден, характерен с проблеми в службата и бизнеса. Не е изключено да се задълбочат, ако не вземете своевременно необходимите мерки. Става въпрос за укрепване и стабилизация на позициите ви. Наложително е да сте усърдни и продължително настойчиви за успеха си.

Телец

19.04.2014

Емоционална нестабилност
Невъзможността за реализацията на подготвените дела чрез уговорена подкрепа отвън ще предизвика силно недоволство у мнозина от Телците. Вероятно ще потърси допълнителни възможности за постигане на целите си. Възможно е да последва успех, но не прибързвайте, и без агресия.

Близнаци

19.04.2014

Овладявайте нервността си
Нервното напрежение по принцип е характерно за Близнаците, но днес то може да надхвърли нивата, в които все още ще е възможно да го овладеете. Не допускайте ситуацията да достига до такъв момент. Ако не се владеете при провеждане на контакти в обществото, рискувате да последват кавги.

Рак

19.04.2014

Стегнете се
Мнозина от представителите на Рак са готови да реализират целите си чрез силови методи, което според представите им явно ще гарантира успех. Безспорно е така, а допълнението е, че ще е кратковременен. Разполагате с добър шанс за сполука. Активизирайте се. Ще успеете, при това без риск.

Лъв

19.04.2014

Тежък ден
Комбинацията между повишеното емоционално напрежение и липсата на стабилност е пагубна за всеки човек, а през този ден Лъвовете са силно атакувани от такова влияние. Бъдете много внимателни и не си позволявайте рискове, а още по-малко неправомерност във финансови действия .

Дева

19.04.2014

Трудности
Вашият съботен ден не изглежда по-добре от този на предния знак. Главното предупреждение е да се пазите от всякакъв вид провокации, а и от вероломни хора, които не биха се подвоумили да ви навредят по някакъв начин. Пазете се. Не контактувайте с непознати и със съмнителни личности.

Везни

19.04.2014

Върви ви
Събота е благоприятна за реализация на делови цели, въпреки че мнозина от зодията ще се сблъскат с домогванията на хитреци от деловите среди и ще възникнат кавги. Последните няма да навредят на реализацията ви, защото стриктно ще следвате стратегията на разгръщането си.

Скорпион

19.04.2014

Финансов удар
Денят ще е доста напрегнат за Скорпионите, но ако се владеете, ще имате добрата възможност да осъществите целите си - лични или делови. Избягвайте споровете, защото може да прераснат в кавги и да провалят реализацията ви. Финансови печалби може да очаквате от делови ангажимент.

Стрелец

19.04.2014

Шанс за успех
Събота алармира за някои проблеми при Стрелците, но ако сте достатъчно жизнени и стабилни, денят ще ви изненада приятно с много добри възможности за постижения в деловия сектор. Съмнително е, че при всички ще е така, защото здравословното състояние на мнозина не е добро.

Козирог

19.04.2014

Неприятности
Сянка върху този ден хвърлят неприятните взаимоотношения с някого, възникнали поради разногласия по финансов въпрос. За деловите ви цели събота е благоприятна, ако действате самостоятелно. Ако няма проблеми и в близкото партньорската взаимност, ще постигнете хубави резултати.

Водолей

19.04.2014

Напрежение
Този ден ще е напрегнат за Водолеите. Взаимоотношенията в деловите среди не са достатъчно честни и ще дестабилизират опитите за реализация на целите ви. По-добрите ви възможности се свързват с близкия кръг и с пътувания по дадени въпроси, които най-често са от лично естество.

Риби

19.04.2014

Пълен кеф
Денят ще е успешен за осъществяване на деловите ви цели, но едва ли ще имате шанса да реализирате онези срещи и разговори, на които разчитате за бъдещите си действия. Трудно ще реализират намеренията си действащите в бизнеса. В тази сфера сполуката ще е частична въпреки усилията.
Новините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент