ХОРОСКОП ЗА ДЕНЯ

Овен

25.10.2016

Добри възможности
Вторник ще е успешен за всички Овни, чиито взаимоотношения в материалния сектор и финансовите среди ще са почтени. Всеки опит за спекулации и измами ще бъде уловен от другата страна и съответно наказан. Вероятно няма да предизвиквате Съдбата, защото късметът ви е силен.

Телец

25.10.2016

Изключително активни
През този ден представителите на Телец ще демонстрират значителна активност за осъществяване на задачите си. Успешната реализация е валидна за всички от зодията. Възможно е да се сблъскате с хитреци, които ще се опитат да ви измамят в нещо, но бдителните от зодията ще се справят.

Близнаци

25.10.2016

Успех в делата и преговорите
Някои ситуации през този ден ще предизвикат нервната ви реакция, но като цяло вторник е доста хубав за Близнаците не само от гледна точка на реализация в желаната сфера, но и като начало на чудесен етап. Днес имате шанса да обърнете посоката на мъчително движещи се преговори.

Рак

25.10.2016

Избягвайте конфликтите
Проблемите, с които ще се борят мнозина от Раците, са делови. Най-важното е да избягвате противоречията, които в много случаи може да прераснат в неуправляеми скандали. Пазете се от сблъсъци, защото ще си навредите. Денят е благоприятен за провеждане на преговори и за пътуване.

Лъв

25.10.2016

Удовлетворителни постижения
Този ден е благоприятен за осъществяване на целите и гарнтира успех на Лъвовете, които ще действат, без да жалят усилията си. При това не се налага да преодолявате трудности и пречки, а ако евентуално възникнат при някои, ще бъдат отстрани бързо, ефикасно и без усилия.

Дева

25.10.2016

Блестящи постижения
Удовлетворителен успех в реализацията си ще постигнат днес Девите. Тази прогноза не се отнася до онези, които ще пътуват със служебна цел. Сега не бива да предприемате пътуване, защото нищо добро няма да излезе, освен че не са изключени аварии и дори катастрофи с превозното средство.

Везни

25.10.2016

Делови новости и сполука
Вторник е благоприятен и ще зарадва преобладаващата част от знака с новости, които най-често засягат деловата ви изразност. Не е изключено да получите оферта за допълнителен професионален ангажимент. Не е сигурно, че всички ще приемат, тъй като и в момента работата ви не е малко.

Скорпион

25.10.2016

Делова сполука
Преобладаващата част от Скорпионите е доста напрегната днес и решително са се устремили към завоюването на някаква цел. В този поход следва да действате изключително внимателно, за да не получите неочаквано удар от някого. Част от вас ще разрешат успешно партньорски спор.

Стрелец

25.10.2016

Успешни действия
Деловият ден започва с устрем и размах за много представители на Стрелец. Предстоят ви успешни контакти в обществените среди, реализация на проекти относно покупко-продажби, делови пътувания, решаване на проблеми и пр. ангажименти в личен и социален план.

Козирог

25.10.2016

Напрегнат ден
Вторник се оказва доста напрегнат в професионалните дела и бизнеса за Козирозите. Впрочем същото важи и при осъществяването на въпроси от лично естество. Не сте лишени от възможности за успех и от късмет, но в много случаи се налага да действате бързо, което не винаги ще е възможно.

Водолей

25.10.2016

Много напрежение и ядове
Някои от Водолеите ще достигнат до голямо разочарование от информация, засягаща интимния им партньор, или от сблъсък с факти, които събуждат съмнения относно лоялността на любовната половинка. За други от зодията са характерни силни кавги и разправии с колеги в службата.

Риби

25.10.2016

Благоприятно развитие
Денят е положителен за представителите на Риби. През последния месец ситуацията около мнозина от знака беше утежнена, а някои считаха, че положението им е безизходно. Вече съвсем не е така. Едно важно съобщение ще се превърне в повод за радост и ще последват желани изменения.
Новините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент