ХОРОСКОП ЗА ДЕНЯ

Овен

23.12.2014

Добра реализация
Много силни възможности за парични печалби са характерни за представителите на Овен в деня вторник. Бъдете внимателни към действията на партньори и сътрудници, защото има голяма вероятност да ви изправят пред свършен факт, и по този начин да спечелят за ваша сметка.

Телец

23.12.2014

Не хитрувайте
За вас се разгръща тенденция, създаваща условия за раздвижване, посоката на което ще зависи от стила ви на действия. Демонстрирате ли честност, посоката на това раздвижване ще е положителна. В противен случай ще е обратно. Владейте нервите и не експериментирайте с хитри похвати.

Близнаци

23.12.2014

Мотивирайте се
В момента Близнаците изглеждат като хора, които се движат по въже, и най-малкото нарушение на равновесието може да провали реализацията на целите им, а подходящото поведение в трудните условия ще ги зарадва с успех, които напред във времето безусловно ще прерасне в триумф.

Рак

23.12.2014

Владейте се
Доста тежък и напрегнат ден, през който вашите възможности ще са силно ограничени. В някои случаи причината е здравословна недостатъчност, което макар и много неприятно, е по-добрият вариант от физически здрави и конфликти, защото невъздържаното поведение силно ще навреди.

Лъв

23.12.2014

Проявете активност
Призивът за себевладеене, отправен към Раците, е напълно валиден и за Лъвовете. Вашите възможности не са малки, макар че част от родените не са достатъчно здрави. Не се поддавайте на нервност, не хитрувайте, и се активизирайте за реализацията си. Тази е рецептата за успеха.

Дева

23.12.2014

Трудности
През този ден проблеми ще имат и Девите. Основата за възникването им едва ли може да се търси само в характерната за взаимоотношенията острота. Нестабилните обстоятелства остро акцентират върху събитията и допълнително ги утежняват. Нечия подкрепа ще е решаваща на успеха.

Везни

23.12.2014

Победа
Успешен ден, който съвсем няма да е лек, поради остри борби за надмощие в материалната сфера. Сполуката е на ваша страна, въпреки че ще се сблъскате с много мощни противници, действащи коварно и разполагащи със значителен арсенал от средства. Много е важно да се владеете.

Скорпион

23.12.2014

Нервен ден
Вторник ще е много нервен и напрегнат за Скорпионите по въпроси от всеки-дневно естество, и във връзка с неприятности в службата. Едновременно с въпросните проблеми се оформят нови планетни влияния, които много скоро ще ви освободят от притесненията и мъчителните събития от пролетта насам.

Стрелец

23.12.2014

Спрете гнева
Недостатъчно стабилни и с лош шанс в реализацията на служебните отговорности или тези в бизнеса, Стрелците ще бъдат доста гневни и ще влизат в кавги с хора от заобикалящите ги, или с външни партньори. Личен успех обаче безусловно ще постигнете при контакти в обществените среди.

Козирог

23.12.2014

Успехи
Денят е благоприятен от гледна точка на лична и делова стабилност, които със сигурност ще ви предоставят шанс за безпрепятствена реализация на целите, но се очертават и остри сблъсъци с конкуренти, които може да прераснат в агресивни нападателни действия. Избягвайте конфликтите.

Водолей

23.12.2014

Проблеми
Успех не ви липсва през този ден, а някои Водолеи ще регистрират значителни постижения. Неприятностите, които носи вторник, засягат взаимоотношенията с колеги в службата или с партньори в бизнеса. Вниманието ви следва да е повишено. Очертават се проблеми, кавги и неприятности.

Риби

23.12.2014

Изчакайте
Мнозина от Рибите възнамеряват да реализират свой план - вероятно от делови порядък, но през този ден не е препоръчително да се захващате. Отложете изпълнението на целта си, защото в момента липсва стабилност и независимо от личната ви устойчивост, може да последва провал.
Новините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент