ХОРОСКОП ЗА ДЕНЯ

Овен

31.08.2014

Нечестност
Неделя няма да задоволи онези от зодията, които са се насочили за контакти с хора, на чиято помощ и подкрепа разчитат за реализиране на своя цел. Такива ще имате през делниците. За момента е важно да се стабилизирате. Лъжи и нечестност изпъкват във взаимоотношенията с околните.

Телец

31.08.2014

Нови партньори
Съдбовните възможности, предоставени ви в неделя, са доста благоприятни за контакти с хора, в чиято индивидуалност сте видели достойни делови партньори. Особено важно е честността да е крепката основа, върху която са изградени взаимоотношения. Това ще е гаранция за съвместен напредък.

Близнаци

31.08.2014

Влияние
Днес представителите на Близнаци са разделени основно на две големи групи с противоположни характеристики в развитието на деня. За едната сполуката е сигурна, докато при другата надделяват негативни влияния, които пораждат проблеми. Не е изключено да възникне шанс за отстраняването им.

Рак

31.08.2014

Преговори
Неделя е доста сполучлива за Раците по отношение реализация на лични цели. Денят е особено плодотворен за провеждане на преговори от делово естество, както и за контакти, които са предварително уговорени. С трудности ще се сблъскате при реализация на цели в обществените среди.

Лъв

31.08.2014

Напрежение
Неделя ще е напрегната по две причини - неуспех при реализация на делови цели и липса на комфорт. Предимство ще имате при осъществяването на личните и семейните ангажименти и тези, които засягат удобствата в дома. Това може да означава и успешно завършена ремонтна дейност.

Дева

31.08.2014

Проблеми
За Девите са характерни трудности през този ден. В много случаи става въпрос за здравословно неразположение или за "обадил" се хроничен проблем. Ситуацията не е фатална, но може да се окажете по-силно притиснати от неудобства. Неделя подчертава сполучливите обществени контакти.

Везни

31.08.2014

Постижения
За материални постижения и контакти в деловите среди неделя със сигурност ще бъде удовлетворителна за Везните. Денят ще е неприятен за онези от зодията, които ще се заемат с решаването на финансови проблеми, защото в това направление шансът ви е слаб и успехът е съмнителен.

Скорпион

31.08.2014

Реализация
За не голяма част от Скорпионите е сигурно, че денят няма да е приятен поради наличните здравословни проблеми, но за останалите, представляващи преобладаващото мнозинство, неделя разкрива много добри възможности за реализация на идеи или за постигане на парични печалби.

Стрелец

31.08.2014

Шанс
Много благоприятна и със силен заряд за успех в личен план неделя ще зарадва Стрелците с чудесни възможности за стабилизация на позициите в делово и социално отношение или за устройване в предпочитан сектор - делови, респективно социален. За вас започва продуктивен период.

Козирог

31.08.2014

Нова работа
Денят е спокоен и твърде благодатен за Козирозите, а шансът ви за осъществяване на лични цели или делови ангажименти изключва всякакви проблеми или несъответствия. Особено успешни ще са контактите от делови тип, които ще създадат предпоставки за смяна на работата или за поемане на нови задачи.

Водолей

31.08.2014

Силен шанс за успехи
И за представителите на Водолей неделя разкрива чудесни възможности. Те засягат реализацията на деловите намерения, домашните ангажименти, личните цели и финансовите дела. Разполагате с много силен късмет и ще постигнете много добри резултати. Това не засяга пътуванията - включително делови.

Риби

31.08.2014

Нерви
Много действени за реализацията на целите си, Рибите ще демонстрират организаторските си умения през този ден. Ярки са възможностите ви за постигане на желани цели чрез преговори или чрез контакти в обществените среди. Финансовите си цели едва ли ще осъществите. Тук ще има нерви.
Новините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент