ХОРОСКОП ЗА ДЕНЯ

Овен

22.07.2016

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 22-28.07.

Проявете активност


Мобилизирайте се и разчитайте единствено на активността си в деловите среди за да се реализирате. Ще е трудно поради външните пречки, издигнати на пътя ви от противници. Пазете се от удари! За всички от зодията предстоят промени, чрез които ще се освободите от проблеми и ще навлезете в нов социален период. Петък и събота са трудни, а неделя е успешна. Понеделник и вторник също са успешни, но носят и кавги. Следващите са доста напрегнати.

Телец

22.07.2016

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 22-28.07.

Борба с проблемите
Телците следва да се освободят от някои затормозяващи ги делови ситуации и същевременно да укрепят професионалните си позиции. Ще разполагате с добри възможности за реализацията на тези цели, а настойчивостта ви в това направление следва да е подчертана. Петък и събота са много неудобни и напрегнати. Неделя е успешна, което може да се каже и за понеделник, но той носи и остри кавги. Последните са характерни и за следващите дни.

Близнаци

22.07.2016

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ? 22-28.07.

Решаване на лични проблеми
През новата седмица Близнаците ще насочат вниманието си предимно към решаването на въпроси от лично естество, като в повечето случаи те ще са от интимен порядък. В деловия сектор - работа и бизнес предстоят промени, които трябва да съчетаете с действия за освобождаване от проблеми и такива за укрепване и стабилизиране на позициите. Петък и неделя са успешни, а събота ще ви затрудни. Следващите дни също носят повече напрежение.

Рак

22.07.2016

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 22-28.07.

Стегнете се за успеха си
Мобилизацията за реализиране на деловите интереси е не по-малко актуален въпрос и за вас през новата седмица. Видимо е присъствието на странични влияния, които ще са вредни и дезорганизиращи. Пазете се от ударите на вашите противници! Ще реализирате с подобаващ успех всичките си планирани делови ангажименти. Петък носи успех, но подсказва и за проблеми. Уикендът е успешен. За понеделник - кавги и напрежение. Следващите са чудесни.

Лъв

22.07.2016

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 22-28.07.
Добри постижения
До удовлетворителна реализация на планираното в личен и делови план достигат и представителите на Лъв. Наложително е да действате по целите си, без да достигате до конфликти, защото последните ще се превърнат в повод за удар от страна на противника ви. За повечето от знака се очертава професионално раздвижване, което ще предизвика промени. Петък и уикенда ще са успешни. Понеделник, вторник и сряда са напрегнати. Четвъртък е нервен.

Дева

22.07.2016

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 22-28.07.

Начало на хубав етап
От този ден започва шест седмичен етап, през който Девите ще разполагат с чудесни възможности за удовлетворителна делова реализация. Раздвижването в обществения периметър е видимо. Рефлексът от него ще е двоен. Укрепете позициите си за да се предпазите от негативни събития. Петък и събота са успешни, а неделя носи напрежение. Хубави ще са понеделник и сряда, а вторник и четвъртък ще са успешни, но за повечето и много нервни.

Везни

22.07.2016

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 22-28.07.

Освобождаване от проблеми
За Везните новата седмица е характерна с лично укрепване с освобождаване от проблеми, имащи основно значение за развитието на бизнеса ви и с ярко раздвижване в деловите среди. Осъществяването на целите ви ще се движи добре, а вие следва да концентрирате вниманието си върху упражнението предпазливост. Петък е успешен, но уикендът ще е напрегнат. Делниците също ще са успешни, независимо от факта че вторник и четвъртък ще бъдат по-нервни.

Скорпион

22.07.2016

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 22-28.07.

В началото на значителен период
Седемдневието бележи начало на много силен в лично отношение период, който ясно подчертава, че за Скорпионите започва етап на изразително душевно спокойствие и увереност за бъдещето им развитие. Може за кратко време да се почувствате нестабилни, но това усещане бързо ще отмине. Петък е успешен, събота е спокойна, а неделя ще е нервна. Понеделник и сряда ви носят успех. Доста нервни дни се оказват делниците вторник и четвъртък.

Стрелец

22.07.2016

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 22-28.07.

Очевидна сполука
За началото на раздвижен и въодушевен етап ще стане дума и при вас. Видимият му израз е въплътен в перфектното планиране и реализиране на деловите задачи. Необходимо да повишите активността или концентрацията си, защото лесно се разсейвате, а това намалява ефективността ви. Петък и събота са доста успешни, но неделя е тежка и неприятна. Напрегнатият нервен и тежък ден е вторник. Внимавайте! Останалите дни са благодатни и успешни.

Козирог

22.07.2016

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 22-28.07.

Засилване на неприкосновеността
Предстоящият седемдневен етап дава шанс на Козирозите да се дистанцират на безопасно разстояние от сфери, събития или личности, които застрашават по някакъв начин неприкосновеността им, както и имуществото им. Стабилизирайте се психически и укрепете основата, върху която сте стъпили. Петък е слаб. Събота и неделя са нервни. Избягвайте кавгите. Понеделник е печеливш, а вторник е нервен. Материален успех се очертава в сряда и четвъртък.

Водолей

22.07.2016

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 22-28.07.

Укрепете позициите
За Водолеите е задължително да работят усилено в направлението укрепване на позициите - лични и делови. В настоящия момент вие сте пред етап на промени, развитието на които може да ви дестабилизира. Негативното влияние, действащо върху повечето от знака се нарича отпускане или мързел. Петък е лош, какъвто се оказва и уикендът. Ярка сполука носи понеделник, а вторник - силни нерви. Сряда е доста неприятна, а четвъртък е сполучлив.

Риби

22.07.2016

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 22-28.07.

Липса на стабилност
Вашата стабилност не звучи по-различно от ситуациите, характерни за представителите на предния знак. Престоят промени, които идват в момент който ясно подчертава, че голяма част от Рибите са крайно нестабилни. Това не бива да ви смущава. Активизирайте контактите си в приятелските и обществените среди и ще получите желана подкрепа. Петък и уикендът са слаби. Делниците са благоприятни и печеливши, но избягвайте кавгите - ще прераснат в сблъсъци.
Новините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент