ХОРОСКОП ЗА ДЕНЯ

Овен

22.10.2014

Търсете баланс
Сряда носи както силно благодатни възможности на Овните, така и проблеми от един или повече противници. За деня са характерни силна приятелска подкрепа и успешно партньорство, но и кавги, липса на честни взаимоотношения и ярка подлост. Действайте сдържано и балансирано.

Телец

22.10.2014

Помагат ви
Противоречив ден, през който стабилността и дестабилизацията се съревновават за призово място. Необходимостта от устойчивост е крещяща. Не се заемайте с отстраняване на пречки, а стабилизирайте позициите си. На по-късен етап някой ще ви помогне да преодолеете наличните проблеми.

Близнаци

22.10.2014

Конфликти
Присъствието на конфликти във взаимоотношенията с околните е трайно при Близнаците и вече е на път тотално да измести и най-слабата вероятност за достигане до разбирателство. Причината за това развитие се корени във факта, че се държите недостойно и постоянно си служите с лъжи.

Рак

22.10.2014

Не хитрувайте
За Раците сега е особено неудобно време да хитруват, а онези, които са готови да реализират целите си чрез лъжи и коварство, ще си навлекат доста неприятности. Осъществяването на деловите цели и провеждането на преговори не бива да протича в условия, пораждащи противоречия.

Лъв

22.10.2014

Кавги
Почтеността във взаимоотношенията днес е много важна за успеха ви при реализирането на целите ви. В противен случай ще избухнат кавги, които ще отдалечат във времето желаната реализация. Някои Лъвове ще влязат в остър конфликт с администратори. Внимавайте. Ще последват проблеми.

Дева

22.10.2014

Пари
Въпреки че сряда ще е по-напрегната от предните два дни, ще е добре да направите крачка към стабилизация на позициите. За едни от зодията препоръката засяга ситуацията в личен план, а при други обхваща взаимоотношенията и професионалния сектор. Постигате финансови успехи.

Везни

22.10.2014

Сполука
Ще възникнат ситуации, които ще засилят нервността у мнозина от родените в зодията, но не си струва да се травматизирате психически. Сряда е изключително благоприятен ден, който ще ви изненада с изразителен успех от професионален тип и в реализацията на обществени контакти.

Скорпион

22.10.2014

Напрежение
Сряда не е лоша, а вашата стабилност е извън съмнение, но денят се оказва доста нервен за мнозина от зодията поради обособили се финансови противоречия. Явно е, че определен процент от представителите на Скорпион безусловно ще станат жертви на подлост, измами и коварство.

Стрелец

22.10.2014

Проблеми
Неудобна и неприятна ще е сряда и за Стрелците. Не влизайте в противоречия с колеги от службата или с партньори от деловите среди по финансови въпроси. До ефективно решаване на спорната тема едва ли ще достигнете, но подли удари от другата страна безусловно може да очаквате.

Козирог

22.10.2014

Напрегнат ден
Представителите на Козирог ще имат успешна реализация в материалната сфера, което безспорно ще ги зарадва с очаквани придобивки, но ситуацията, в която ще действате, е доста напрегната, и се очертават много остри противоречия, придружени с коварни действия и подли удари.

Водолей

22.10.2014

Нерви
Основните характеристики на сряда са успешна делова реализация и ярка нервност, която ще роди остри кавги, които може да "обзаведат" някои от зодията с непримирими врагове. За търсещите работа сряда е изключително плодотворна, както и по отношение на материалните придобивки.

Риби

22.10.2014

Владейте се
Лошото настроение, завладяло Рибите вече втори ден, ги потиска психически и тласка мнозина към противоречия и кавги с околните. Овладейте се и забравете за конфликтите, които освен проблеми, нищо друго няма да родят. Денят ви гарантира успешна реализация на материалните цели.
Новините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент