ХОРОСКОП ЗА ДЕНЯ

Овен

28.03.2015

Действайте честно
Събота носи напрежение на Овните както в личен, така и в делови аспект. В повечето случаи се свързват с възникналите външни пречки и опитите на мнозина да ги преодолеят чрез лъжи и измами. В основата на подобен род действия е заложена амбицията за печалби чрез всички средства.

Телец

28.03.2015

Внимавайте!
Въпреки наличието на някои добри звезди показатели за вашата успешна реализация през този ден възникват външни пречки, които ще блокират пътищата към успеха. Не действайте вероломно и не си правете експерименти с цел над-хитряване на другата nстрана. Ще закъсате!

Близнаци

28.03.2015

Проблеми
Напрежението за Близнаците през този ден е доловимо по много показатели. Неприятностите за голяма част от вас са здравословни. С непреодолими прегради за реализацията си се сблъскват и бизнесмените, а някои от тази сфера ще получат лош удар от противници или от конкуренти.

Рак

28.03.2015

Вземате пари
Събота е твърде двойствена като характеристика за всекидневните задачи. От една страна е благоприятна за материална реализация и за финансови постижения, но от друга ясно личи, че възникват и доста пречки, които ще формират ситуацията в силно нервна и ярко противоречива. Внимавайте!

Лъв

28.03.2015

Нервни и нестабилни
Лъвовете са душевно напрегнати и макар настроението да не е съвсем мрачно, но трудно би могло да се определи като сияйно. У мнозина е налице изразителна нестабилност, което определено говори за липса на опорна точка. Доброто на този мъчителен период е, че няма да продължи дълго.

Дева

28.03.2015

Пазете гърба си
През този ден мнозина от Девите ще се сблъскат с новости в обществените среди или при контактите си с делови партньори. Принципно става въпрос за делови новости. Ситуацията е специфична и следва да бъдете особено внимателни, защото вероятността от измама е подчертана в звездната ви карта.

Везни

28.03.2015

Силно напрежение
Със затруднения през този ден ще се сблъскат и Везните днес. Най-атакуваната сфера се оказват контактите в средите на бизнеса. При осъществяването им ще избухнат ярки противоречия, които ще прераснат в скандал. При някои това развитие гарантира скарване с партньор или с високостояща личност.

Скорпион

28.03.2015

Тежки разговори
Скорпионите достигат до материална сполука. Някои от представителите на знака ще водят доста тежки разговори с деловите си партньори по въпроси от съвместния бизнес. Отношенията наистина ще се влошат и в крайна сметка ще се окажете принудени да се откажете от нещо, което ви се полага.

Стрелец

28.03.2015

Не рискувайте
Избягвайте противоречията с партньори, не предприемайте рискови действия и не провокирайте съдбата по какъвто и да е начин, защото събота може да ви причини неприятности. В повечето случаи става въпрос за неразбирателство по парични въпроси, които ще се окажат причина за ярка свада.

Козирог

28.03.2015

Бизнес пътуване
Финансова сполука, пътувания във връзка с бизнеса - за някои извън страната, и съкрушителни удари срещу недоброжелатели и врагове. Доста разнообразна се оказва събота като ангажименти и от гледна точка на емоционални преживявания. В съвместната работа изключителни успехи.

Водолей

28.03.2015

Бъдете активни
Материалната сполука през този ден важи с пълна сила за Водолеите. Стига само да проявите активност, ще имате възможността да откриете нови източници за напредък и стабилизация. Като най-изразителен шанс в това отношение се оказва партньорството и съвместните ангажименти.

Риби

28.03.2015

Сполучлив ден
За вас събота е напрегната по две причини. Една част от представителите на зодията са доста уморени, а денят е изпълнен с ангажименти, докато други ще действат усилено, за да завършат поет делови ангажимент. По тези причини съботата се оказва доста неудобна и твърде нервна.
Новините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент