ХОРОСКОП ЗА ДЕНЯ

Овен

28.05.2015

Владейте се
Печелившите ви възможности са изразителни, а шансът за реализация на желани цели е стабилен и подчертава предимството ви в деловите среди. Добрите условия за сполучлива изява са налице. Единственият негативен момент се свързва с гнева ви. Владейте го, за да не избухне остър скандал.

Телец

28.05.2015

Без конфликти
Ситуацията в деловите и обществените среди днес не е лоша за Телците, но се усеща негативното настроение на повечето от родените в зодията, което освен като недоволство, се схваща и като готовност за конфликти. Отдалечете се от подобни намерения, защото избухне ли такъв, ще загубите.

Близнаци

28.05.2015

Избягвайте кавгите
Каквото и количество да са благоприятните фактори за даден ден, Близнаците не са склонни да се облегнат на тях, а упорито работят за прокарването на собствените си идеи. Тази решителност и непреклонност ще предизвика същото у вашите противници, а това ще предизвика ненужни сблъсъци.

Рак

28.05.2015

Успешен ден
Четвъртък е благоприятен от гледна точка на шанс за Раците, но междупланетните аспекти предупреждават - избягвайте конфликтите и се пазете от ударите на противниците си. Четвъртък ви носи сигурен успех и мнозина са в състояние да достигнат до значителен успех в деловите среди.

Лъв

28.05.2015

Необходимо е разбирателство
Благоприятни условия за реализация на целите не липсват, но четвъртък ще е труден и мъчителен, защото общото настроение в сферите за делова изява е негативно, а в много случаи е и войнствено. Ако успеете да укротите обстоятелствата и да проявите активност, ситуацията ще се поправи.

Дева

28.05.2015

Ще ви върви
Напоследък проблемите на Девите се обаждат все по-често и предизвикват гнева на мнозина. Сега е добре да се овладеете. Денят е благоприятен и ще ви върви. За някои днес е възможно здравословно неразположение, което засилва нестабилността. Мобилизирайте се. Ще го преодолеете.

Везни

28.05.2015

Делова активност
Днес ще има върху Везните негативно и спиращо въздействие от страна на съдбовните фактори, но онези от зодията, които въпреки трудностите действат решително и са напористи за реализацията си, ще осъществят намеренията си. Обърнете внимание на позициите си и ги заздравете.

Скорпион

28.05.2015

Към стабилизация
Лошият житейски цикъл за голяма част от Скорпионите завърши и предстои почти двегодишен чудесен етап в развитието ви. И днес ще е напрегнато, но ще успеете да осъществите планираното за деня. Постепенно позициите ви ще се стабилизират и укрепнат през следващите три месеца.

Стрелец

28.05.2015

Лични проблеми
Днес мнозина от Стрелците ще обмислят позициите си в личен или делови план, за да предприемат действия в съответното направление или сфера. При мнозина въпросът засяга интимните взаимоотношения. Вариантите са два: или сегашните ще укрепнат, или ще последва нова връзка.

Козирог

28.05.2015

Силно любовно начало
Доста успешният четвъртък се характеризира с чудесни възможности за парични печалби, със силен шанс за поемане на допълнителни делови ангажименти и ще радва мнозина с конкретна подкрепа от влиятелно място по важен за вас въпрос. Денят бележи началото на силна любовна връзка.

Водолей

28.05.2015

Чудесни условия
Четвъртък предоставя на Водолеите чудесни възможности за финансови печалби, а онези, които предварително са изградили план за действията си, ще реализират целите си в пълнота. Не влизайте в пререкания с околните, защото ще се изострят, и при мнозина със сигурност ще прераснат в кавги.

Риби

28.05.2015

Борба за надмощие
Ако се налага да решавате някакви въпроси, не го правете чрез саморазправа, защото ще последва тежък удар върху вас, независимо от сегашната развръзка на подобна ситуация. Денят ви предоставя много добри възможности за печалби. Тежка борба за надмощие в сферите на бизнеса.
Новините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент