ХОРОСКОП ЗА ДЕНЯ

Овен

10.02.2016

Начало на промени
Поради пречки от делово естество, сряда ще се окаже променлива като делови ритъм за реализацията на мнозина от Овните и ще предизвика гневните им реакции. Този ефект и съответно реакцията ви са временни и нетрайни явления. Промените ще продължат по-дълго. Мобилизирайте се!

Телец

10.02.2016

Успех
Сряда ще бъде успешна за реализацията на вашите дневни цели, а част от родените в зодията ще се радват на значителни постижения. Шансът ви за успех укрепва и се засилва, а някои Телци ще започнат престижна и добре платена работа на ново място. Засилете мобилизацията си!

Близнаци

10.02.2016

Нервност и напрежение
Нервен ден, който подчертава че разрешаването на въпроси от материално естество ще бъде мъчително и лесно маже да предизвика проблематични ситуации, в които кавгите ще вземат връх. За други представители на зодията се очертават новости, засягащи личните им намерения.

Рак

10.02.2016

Работете по проектите си
Сряда е особено подходяща за изпълнение на проекти и гарантира, че ще постигнете най-доброто при наличните условия. Късметът ви е много силен и не се съмнявайте в подкрепата му. Възникват и противоречия, на които не бива да се подавате, за да не последват кавги и вреди.

Лъв

10.02.2016

Успешни действия
Лични проблеми, които в повечето случаи са от любовно естество, ще предизвикат голямо напрежение, а при някои ще се стигне до остри кавги. Като делово развитие денят е благоприятен и ще зарадва мнозина с материален успех и финансови постъпления от съвместна дейност.

Дева

10.02.2016

Значителен успех
Силно успешен ден, който бележи началото на благоприятен едномесечен период за всички от зодията. За едни от зодията сряда се характеризира с пътуване извън страната - най-вероятно делово, а други Деви действат успешно за поемане на нова работа или решават здравен проблем.

Везни

10.02.2016

Проблемите ще се разрешат
За вас сряда ще е напрегната поради препятствията, които някой издига на пътя ви и пречи за реализацията ви. Човекът е влиятелен и ще е много трудно, или по-скоро невъзможно да преодолеете упорството му в настоящия момент. Налага се да изчакате да отминат две седмици.

Скорпион

10.02.2016

Чудесни възможности
Този ден разкрива значителни възможности за успешната ви изява и подчертава, че въпросното влияние ще продължи до средата на месец март. През въпросния етап се оформят възможности за смяна на работата и за появата на стабилна основа, която ще се превърне във фундамент.

Стрелец

10.02.2016

Овладейте нервите
Доста напрегнат и изпълнен с кавги ден, който може да създаде проблеми на мнозина от Стрелците. От друга страна, може да се говори за успешно осъществяване на голяма цел. Мобилизирайте силите си и овладейте нервността си, за да сте спокойни. Постигнете ли го - ще успеете!

Козирог

10.02.2016

Материална реализация
Благоприятен ден за реализиране на материални цели, но и проблематичен от гледна точка на взаимоотношения. Много важно е да се поддържа хармония с околните, за да дадете предимство на положителните влияния. Постигате професионалните си цели. По-проблематично е в бизнеса.

Водолей

10.02.2016

Реализация на целите
Сряда обещава безрезервно на Водолеите, че ще осъществят намеренията в пълнота, независимо от сферата в която ще действат. Задължително е да действате с изразителна активност и решителност в сферата на интересите си. Ще успеете да отстраните пречки и спиращи фактори.

Риби

10.02.2016

Пътуване
Сряда е малко по-слаба от вчерашния ден, но това в никакъв случай не означава безуспешна. Пътуването на къси и дълги разстояния е характерно за мнозина, както и новостите в обществените и деловите среди. Подгответе се за щурм в деловия сектор. Следва да го осъществите след двадесет дни.
Новините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент