ХОРОСКОП ЗА ДЕНЯ

Овен

28.03.2017

Успех и печалби
Вторник е силно сполучлив за осъществяване на намеренията и за реализиране на парични печалби. Характеризира се с личен и делови успех. Предоставя възможности за реализация на широк периметър. Денят ще премине в условията на засилена нервност. Внимавайте – нещастни случаи!

Телец

28.03.2017

Действайте внимателно
За преобладаващата част от Телците вторник ще премине в условията на засилена делова дейност, която предоставя достатъчно добър шанс за реализацията на вашите цели. Не прибързвайте, защото ще последват грешки, които несъмнено ще ви изненадат неприятно и ще предизвикат загуби.

Близнаци

28.03.2017

Очаквано развитие
Денят вторник е сполучлив, но създава условия за недоволство поради последвалата нежелана развръзка по въпрос, от който живо се интересуват родените в знака. Чрез щастливи и умни ходове представителите на Близнаци достигат до добра реализация на целите през този ден.

Рак

28.03.2017

Нервни, но на добри позиции
В момента Раците са стабилни и се намират на добри индивидуални позиции в социален и делови план. Действайте активно и не променяйте стила си докато не установите, че наистина сте укрепени и устойчиви. Достигнете ли до съмнения и колебливи действия има вероятност от провал.

Лъв

28.03.2017

Благоприятен, но доста напрегнат ден
Много контакти, огромна заетост и силно напрежение, а като резултат от проявената активност ще последват и промени. Последните са положителни от гледна точка на целите, които преследвате. Препоръчително е да разширите границите им. Вторник се оказва доста напрегнат и уморителен ден.

Дева

28.03.2017

Двойствени и нестабилни
Грешки, нестабилност и двойствено поведение определят присъствието на този ден за вас. Преобладаващата част от родените в знака са пропуснали до сега доста благоприятни ситуации,а и сега им липсва мотивация. В момента сте пред невъзможност да определите на кои цели да дадете предимство.

Везни

28.03.2017

Уморителен, но успешен ден
И за вас вторник е един от напрегнатите, но пък е значителен за реализация ден. Изключително предприемчиви, Везните ще действат с мощен замах за осъществяване на целите си. Някои от родените в зодията са притеснения във връзка с финансови задължения, но това е въпрос, с който ще се справите.

Скорпион

28.03.2017

Сполука, но и разочарования
Сполуката не отминава Скорпионите, но денят носи и разочарования, естеството на които най-често е лично. Не се оплитайте в хитроумни ходове, защото едва ли ще последва добър резултат от тях. По-скоро се пазете от такива, тъй като не е изключено да се появят от страна на приятели или роднини.

Стрелец

28.03.2017

Успешна реализация
Стабилен успех, парични печалби, активни ангажименти с административни инстанции и благодатни възможности за осъществяване на деловите задачи и личните цели. Някои от представителите на знака може да се сблъскат с изразителни неудобства и проблеми при уреждане на документи.

Козирог

28.03.2017

Спокоен и уравновесен ден
Вторник се отнася към спокойните дни или по-точно – сравнително спокойните делници, което е валидно за преобладаващата част от Козирозите. Проблемите, които може да възникнат през този ден се отнасят към вероятността да се окажете измамени в службата или извън нея от някого.

Водолей

28.03.2017

Пълнота и доволство
Вторник дава яснота за успешно пътуване. За някои то е делово и ще е особено плодотворно, докато за други въпросният воаяж засяга лични цели. Днес не се опитвайте да разрешавате все още неизяснени въпроси от финансово естество, защото едва ли ще имате шанса да достигнете до истината.

Риби

28.03.2017

Настъпва раздвижване
Мнозина от представителите на Риби се намират в етап за вземане на важно делово решение. Вторник не е от най-плодотворните дни за подобни ангажименти, но информацията, която ще получите по интересуващ ви делови въпрос, определено ще бъде особено ползотворна и твърде навременна.
Новините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент