ХОРОСКОП ЗА ДЕНЯ

Овен

01.10.2014

Силен късмет
Късметът на Овните е силен през този ден, но това не ви освобождава от необходимостта да действате с подчертана настойчивост по целите си, за да се реализирате по най-добрия начин. Ще постигнете удовлетворителни резултати по онези цели и задачи, чието изпълнение е планирано.

Телец

01.10.2014

Противоречия
Фактори за успешна реализация на целите не липсват, но социалните обстоятелства като цяло са утежнени, което предизвиква затруднения при осъществяването на целите. Днес ще възникнат такива при разрешаването на въпроси от финансово естество. Очертават се много остри противоречия.

Близнаци

01.10.2014

Търсете единомислието
Очертава се сблъсък с трудности, които ще отстраните по най-добрия начин, ако достигнете до единомислие с вашите партньори. Не се ли получи така, вероятността за успех ще бъде напълно блокирана.

Рак

01.10.2014

Шанс за успех
В делово отношение този ден е много важен, защото ясно ще подчертае как ще се развива месец октомври. Шансът ви за успех не е слаб. Ще отстраните проблеми и ще започнат благоприятни делови промени.

Лъв

01.10.2014

Радост
Недостатъкът на шанс за справяне с проблемите в сряда, а всъщност за целия предстоящ октомври, надхвърля потенциала ви да блокирате появата на гнетящите ви проблеми, защото са плод на нестабилността в държавата. Ще стабилизирате деловите си позиции. Предстоят хубави промени.

Дева

01.10.2014

Крачка напред
Напрежение, острота във взаимоотношенията и кавги в службата са характерни за Девите днес, но не са фатални. Ще се освободите от пречещите ви хора или ситуации и ще направите решителна крачка напред за реализация на набелязаните цели. Укрепете административните си връзки.

Везни

01.10.2014

Добри резултати
Много добри резултати ще постигнат онези Везни, които ще демонстрират активност и неотстъпчивост в деловата си изява. Не се подвеждате по идеята да действате вероломно и да изправите другата страна пред свършен факт. Сега ще постигнете успех, но не след дълго тежко ще платите.

Скорпион

01.10.2014

Действайте почтено
Като възможности за реализация сряда е позитивна за Скорпионите, но звездите предупреждават, че непочтеността във взаимоотношенията и кавгите в бизнеса предизвикват остри проблеми, които едва ли ще решите бързо и лесно. Действайте правомерно. Започва благоприятен период.

Стрелец

01.10.2014

Стабилизирайте се
Истина е, че сряда носи кавги, които обхващат въпроси от делови порядък, но намирането на изход не е трудно, както и постигането на финансов успех при осъществяването на целите. Добрата новина е, че стъпвате на прага на плодотворен етап. Не занижавайте усилията си и се стабилизирайте.

Козирог

01.10.2014

Много благоприятен ден
Благоприятна и успешна за материална реализация, сряда ярко подчертава, че самокритичността и осмислянето на реалните фактори в заобикалящото пространство е задължителна за мнозина от зодията. Промяната в нещо е жизненонеобходима. Мобилизирате ли се - ще я осъществите.

Водолей

01.10.2014

Нова работа
Изразителни възможности за реализацията на делови цели, включително и за решителна крачка относно смяна на работата или за поемане на допълнителни ангажименти, чрез които ще стабилизирате позициите си в професионалния сектор. Нови хоризонти се откриват и в личния ви живот.

Риби

01.10.2014

Измамни оферти
Сряда е достатъчно сполучлива за служебна реализация и финансови печалби. Ясно и точно е фиксиран успехът на преговарящите. Във взаимоотношенията с колеги, партньори и в обществените среди следва да сте много внимателни. Освен това - не се поддавайте на примамливи оферти! Ще загубите!
Новините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент