ХОРОСКОП ЗА ДЕНЯ

Овен

29.05.2016

Добър късмет
Вашите възможности за успешна реализация на целите са подчертани чрез добрия късмет, характерен за този ден, но не бива да пренебрегвате и позициите на противниците ви, които не са за подценяване и не е изключено да издигнат пречки на пътя ви, а дори и да ви навредят.

Телец

29.05.2016

Благоприятен и спокоен ден
Целите на Телците, свързани със социалните и деловите среди, са постижими през този ден. Дефиницията засяга също така и провеждането на преговори и контакти в деловите среди, които ще осъществите с намерение за постигане на споразумение по интересуващ ви въпрос.

Близнаци

29.05.2016

Сполука за делово ангажираните
Въпреки наличието на известна нестабилност, която в едни случаи засяга настоящата ситуация, а при други се свързва със събития, чиято развръзка е непредсказуема за момента, неделя е относително спокойна и дори гарантира успехи в дела от професионално и материално естество.

Рак

29.05.2016

Успех в лични дела
Успешната реализация на лични цели е ярката позитивна характеристика днес за Раците. Не е изключено да достигнете до сполука и по дела от професионален порядък, но в тази сфера ситуацията ще е напрегната и се очертават проблеми, чието отстраняване ще е трудно, а за някои и невъзможно.

Лъв

29.05.2016

Много успешен ден
Ведра и благоприятна, неделя преминава в условията на изразителна активност за представителите на Лъв. Днес е хубаво да се ориентирате към ангажименти, които ще гарантират вашия успех през деловата седмица, тъй като късметът ви е много силен и ще работи с пълен капацитет.

Дева

29.05.2016

Добра реализация
Днес Девите не може да се оплачат от липсата на късмет. Тази действаща за деня тенденция е най-добре застъпена за осъществяването на личните цели. Някои от представителите на знака ще разчитат и на успех за постигане на своя делова цел, разчитайки на нечия помощ.

Везни

29.05.2016

Нерви и неудобства
Везните ще бъдат силно раздразнени през този неделен ден. В много случаи става въпрос за партньорски ангажименти, в които опитите за лъжи и измами от другата страна ще предизвикат гневните ви реакции и по всяка вероятност тежко ще накажете въпросната самозабравила се личност.

Скорпион

29.05.2016

Напрегнати
Неделя не е от най-благоприятните дни за Скорпионите, особено от гледна точка на самочувствие. Очертават се неблагоприятни събития, които в едни случаи са от делово естество, а при други в здравословен план. Ще предизвикат доста неудобства и неприятности на мнозина.

Стрелец

29.05.2016

Пазете се от конфликти
Днес мнозина от Стрелците са неспокойни и напрегнати, което за преобладаващия процент от знака се свърза с проблеми от делово естество. Последните най-често се отнасят до взаимоотношенията с някого, но през седмицата ситуацията ще се промени и бързо ще ги разрешите.

Козирог

29.05.2016

Не се заемайте с делова дейност
Неделя ще е неприятна за Козирозите, които ще насочат вниманието си към контакти в деловите среди или ще се заемат с дейност, от която очакват парични постъпления. Тук ще възникне доста напрежение поради партньорска нечестност. Не след дълго ще се разделите с въпросната личност или личности.

Водолей

29.05.2016

Нерви и много напрежение
Противно на очакванията на мнозина, неделя ще е напрегната и доста неудобна. Въпроси от финансово естество ще предизвикат силни разправии с партньори от бизнеса. За други от зодията подобно развитие на взаимоотношенията се очертава с интимния партньор или в дома със семейния.

Риби

29.05.2016

Силен шанс
Чудесен ден с много добри възможности за напредък по интересуващи ви въпроси. Има някои негативни влияния, засягащи предимно делови ситуации, където не са изключени противникови удари, но вероятността да ви засегнат е слаба, тъй като съдбата ще ви предпазва от такива.
Новините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент