ХОРОСКОП ЗА ДЕНЯ

Овен

27.11.2014

Ново начало
За Овните започва много важен етап. Предстои мощно раздвижване, което ще предизвика ярки и запомнящи се събития както в положителен, така и в отрицателен аспект. Разгръщайки се, този процес ще действа многопластово, обхващайки ви във физически, ментален и социален план.

Телец

27.11.2014

Бъдете стабилни
Телците следва да се активизират и да поставят началото на важен отрязък от развитието си, през който трябва да стабилизират позициите си. Ако се заемете в момента с тази задача, в края на януари ситуацията ще е напълно различна от състоянието, характерно за настоящия момент.

Близнаци

27.11.2014

Печалби
Много добър ден, характерен със силен късмет и много добри условия за удовлетворителни печалби. Налице е обаче и една негативна тенденция, която ще засили напрежението и може да последват остри кавги със заобикалящите. Обстоятелствата засягат бизнес и администрация.

Рак

27.11.2014

Напрежение
Впечатляващото при Раците през този ден е обзелото ги вътрешно напрежение, което ще предизвика у мнозина усещане за несигурност. Не се подавайте на това невярно възприятие, защото то ще ви тласне към лъжи или към укриване на истината, а това наистина ще доведе до нестабилност.

Лъв

27.11.2014

Сполука
Благоприятен ден за осъществяване на целите поради наличието на добър късмет. Проблеми се очертават при работа с административни инстанции и тук явно ще е трудно да успеете. Добри възможности за напредък предоставят контактите в обществените среди Освобождавате се от проблем.

Дева

27.11.2014

Не спорете
За Девите денят ще премине без видимо отклонение от ситуацията на напрежение, обхванала представителите на почти всички зодии. Контролирайте повишената си нервност, за да дадете възможност на шанса си да ви подкрепи. В бизнеса и службата старателно избягвайте кавгите.

Везни

27.11.2014

Успех
Успехът при Везните често е съпроводен от силно напрежение, а четвъртък не прави изключение от този развой на ситуациите през последните дни за мнозина. И днес ще е така, а във взаимоотношенията от делови тип,се очертават тежки скандали. Въпреки това постиженията са напълно сигурни.

Скорпион

27.11.2014

Шанс
Скорпионите ще се радват на добър късмет, но четвъртък е носител и на напрежение. Шансът ви за сполука се свързва с контактите в обществените среди, а негативните ситуации засягат отношенията в деловите сектор и често пъти с невъзможността да уговорите предварително делови срещи.

Стрелец

27.11.2014

Чудесен ден
За Стрелците денят е чудесен, но и вие ако не се владеете, рискувате да достигнете до разочарования. Тук става дума за службата и бизнеса, където ще възникнат пречки за осъществяване на намеренията. Кавгите не са от полза. Ако достигнете до такива, ще последват проблеми в отношенията.

Козирог

27.11.2014

Реализация
Четвъртък е доста благоприятен за вашите делови и финансови цели. Проблемите през този ден за повечето Козирози са лични, като в някои случаи засягат предимно взаимоотношенията в семейството. В делово отношение настъпва чудесен период за реализация и напредък.

Водолей

27.11.2014

Мобилизирайте се
При Водолеите шансът за реализация на целите е извън съмнение през този ден. Успехът и печалбите са сигурни. Сега е важно да насочите усилията към стабилизация. В общ план условията красноречиво говорят за липсата на баланс, а това може да издигне мощни пречки за бъдещето ви.

Риби

27.11.2014

Активни сте
Много стабилни и активни в реализацията си, Рибите ще действат успешно по целите си в четвъртък. Денят не е благоприятен за преговори и контакти с делови цели. В тази сфера се очертават нечестни взаимоотношения и много лъжи. Такива ще са и тези с администрация. Финансов успех.
Новините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент