ХОРОСКОП ЗА ДЕНЯ

Овен

18.04.2015

Много нервен ден
Събота не е лек ден, въпреки че мнозина Овни първоначално ще са на друго мнение. Възможно е реализацията на материални или финансови цели. Шансът е на-лице, но повечето от вас ще прибързват и раазбира се ще грешат, което ще предиз-вика много негативни емоционални реакции.

Телец

18.04.2015

Преценявайте точно
За Телците ситуацията е надеждна и шансът за сполука е по-изразителен. Ще се възползвате от подкрепата му ако прецените достатъчно точно обстоятелствата, за да знаете от кого да се защитите при нужда. Всъщност, такава необходимост непре-менно ще възникне. Владейте се и бъдете нащрек.

Близнаци

18.04.2015

Успешен, но напрегнат ден
Събота е силен ден за реализация на цели от делово или лично естество,, но въпреки преобладаващото благоприятно звездно влияние, не липсват и негативни фактори, които ще засилят нервността у мнозина. Ще се наложи да отстранявате по-енергично пречките издигнати на пътя ви.

Рак

18.04.2015

Напрегнат, но успешен ден
Много напрежение носи този ден на Раците, но това не означава, че ще бъдете лишени от успех. Напротив! Деловата ви сполука ще е изразителна, а това определе-ние се отнася и за пътувания, преговори и договориране.В условията на повече ядове ще преминат някои от контактите ви.

Лъв

18.04.2015

Добра реализация
Днес представителите на Лъв ще реализират целите си в пълнота. Някои от зодията са по-нервни и ще влязат в словесни сблъсъци с опоненти,но този неприятен момент няма да повлияе негативно при осъществяване на програмираните задачи. Мнозина отстраняват притеснителни фактори.

Дева

18.04.2015

Ползотворни възможности
Денят е благоприятен за осъществяване на контакти, лични цели, проекти от делови тип и пътувания за отдих или за реализиране на задачи. Има обаче нещо много важно, което следва да вземете под внимание. При провеждане на делови раз-говори не бива да си позволявате отклонения.

Везни

18.04.2015

Отстраняване на проблеми
Активността на мнозина от Везните ще е насочена към освобожда-ване от проблеми в деловия сектор. Доста от представителите на зодията ще успеят да осъ-ществят намеренията си, но за част от вас това едва ли ще е възможно. Причината за подобен неуспех се свързва със заблуди.

Скорпион

18.04.2015

Избягвайте споровете
Събота обещава сполука на Скорпионите заели се с реализация на лични цели и относно деловите задачи, с осъществяването на които ще се ангажирате самостоя-телно. Не влизайте в спорове по финансови въпроси. Подобни „изяснявания" бързо ще се превърнат в твърде остър конфликт.

Стрелец

18.04.2015

Променлива ситуация
Денят не е лош, но наличието на променливи условия може да създаде труд-ности на мнозина от зодията. Това е най-характерно за преговарящите или за действащите на партньорски начала в дадена делова сфера. В тези направления може да се очакват нелоялни и подли опити за надмощие.

Козирог

18.04.2015

Овладейте емоционалността
Реалните условия на ситуацията, в която се намират Козирозите, са доста бла-гоприятни за успешни действия в делово или лично отношение. За момента има само един неприятен фактор, които просто трябва да отстраните или потиснете, за да премине денят ви успешно. Това е нервността.

Водолей

18.04.2015

Начало на промени
Събота бележи началото на промени. Те засягат една част от Водолеите в ли-чен аспект, а при други трансформациите обхвашат социалния и деловия живот. В личен план измененията са от семейно естество, и в зависимост от отношенията, ще се разгънат положително или отрицателно.

Риби

18.04.2015

Добър късмет за сполука
Препоръката за Рибите, възнамеряващи да насочат вниманието си към делова-та сфера, е да действат в това поле енергично. Бъдете вни-мателни във финансовите си взаимоотношения, за пресечете пътя на лъжите и измамите своевременно, и не влизайте в спорове. Ще ви загубят времето.
Новините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент