ХОРОСКОП ЗА ДЕНЯ

Овен

25.07.2014

Твърде нервни
Предстоящият седмичен период ще е изключително нервен за Овните поради остри проблеми в личен план. За мнозина от зодията такива възниква и в службата. Като цяло ситуацията ще е тежка и неприятна. Повишете вниманието проявете сдържаност. Тона ще е от голяма полза за вас. Петък и събота са благоприятни и успешни. Неделя ще е тежка. Понеделник и вторник са трудни. Ще бъдат начало за промени. Сряда е печеливша, а четвъртък ще е успешен.

Телец

25.07.2014

Не спирайте
За Телците се очертава много напрегнат делови период. Характеризира се с лоши удари от противници, остри кавги в деловите среди и осезаема липса на устойчивост. Ще демонстрирате огромна активност при осъществяване на деловите си цели, но до удовлетворение няма да достигнете, защото нещо ще липсва. Вероятно засяга взаимоотношенията. Тежък петък, последван от хубав уикенд. През делниците е добре да разчитате предимно на активността си.

Близнаци

25.07.2014

Владейте се
Особен период, през който Близнаците ще са твърде самоуверени, но и много нервни, което показва явна несигурност. Това състояние на "неопределеност" е формирано на база надежди и очаквания, но същевременно в условията на ярка нестабилност. Много важно е да се владеете. Печелившият петък е следван от успешните събота и неделя, които на свой ред ще бъдат заменени от благодатните понеделник, вторник и сряда. четвъртък ще е напрегнат.

Рак

25.07.2014

Успешен уикенд
Седемдневието може да се определи като начало на плодотворен етап, който ще набира скорост във времето напред. В момента голям процент от родените в знака са изнервени и раздразнителни, но е редно да овладеете състоянието си и да действате за напредъка си.Мобилизирайте се и демонстрирайте възможностите си с усърдие и настойчивост. Петък и събота са успешни и печеливши. Неделя ще е по-напрегната. През делниците - делови успех и лични несгоди.

Лъв

25.07.2014

Внимавайте в офиса
При Лъвовете напрежението е много високо, защото постоянно се сблъскват с непочтени хора, които им вредят. И през тази седмица ситуацията се развива по този начин. Това е особено валидно за ситуацията в служебен план. Пазете се и не влизайте в конфликти с администрация. Петък е благодатен за съвместни ангажименти. Събота е печеливша, а неделя - доста напрегната. Следващите дни без тежкия четвъртък ще бъдат успешни за упоритите от вас.

Дева

25.07.2014

Усъмнявайте се
През предстоящата седмица за Девите е много важно да са предпазливи към покани за участие в печеливши ангажименти. Предупреждението не е продиктувано от вероятността да не спечелите, а от сигурността за предстояща загуба. Сега е препоръчително да се съсредоточите върху деловата си дейност, ако разбира не сте в отпуск. Петък е неприятен. Събота е добра. Неделя не е лоша, но трудностите са повече. Делниците носят успех, но и много проблеми.

Везни

25.07.2014

Пазете баланса
На Везните няма да им липсва повишеното напрежение през седемдневието, което безусловно ще е пречка за хармоничното партньорство и при реализиране на цели в обществените среди. Ще е добре да се владеете по-качествено, за да не последват проблеми във взаимоотношенията с различни хора. В петък и събота успявате с реализацията на целите си, но в неделя едва ли. Понеделник и вторник са успешни, но следващите два дни са трудни и неприятни.

Скорпион

25.07.2014

Стабилизирайте се
Периодът не е добър за онези Скорпиони, които поради повишеното ниво на емоционалността си, са готови да действат противно на здравия разум, и сериозно да застрашат стабилността на позициите си. Съвсем сигурно е, че не се налага да експериментирате. Проявете необходимата сериозност и ще успеете. Петък, събота и вторник са сполучливи. Останалите четири дни са доста напрегнати. Очертават се провокации служебни ядове и неочаквани проблеми.

Стрелец

25.07.2014

Бъдете честни
За да не се превърнете в мишени за ударите на хитреци, е необходимо и самите вие да не си служите с методите на хитростта и измамата. Успехът ще придружава онези от знака, които са почтени, и не пестят усилията си при необходимост от повече работа свързана с пътуване или за провеждане на преговори. Петък е успешен. Събота носи кавги, а неделя е хубава. Делниците ще са успешни. Повече напрежение е характерно за вторник, но успявате в делата си.

Козирог

25.07.2014

Удар от конкурент
Седмицата разкрива добри възможности за делова изява, от които ще се възползват доста Козирози, демонстрирайки значителни конкурентни способности. Етапът е много добър за парични печалби,за преговори и за сделки. Пазете се от конфликти. Появата на неразбирателство с някого е сигурен белег за конфликт. От петък до вторник включително, ще действате напълно успешно. Повече напрежение и трудни ситуации ще възникнат в сряда и четвъртък.

Водолей

25.07.2014

Сполука
В личен план този етап е ползотворен и ви предоставя шанс за разрешаване на куп интересуващи ви въпроси. Сполуката ви в делови план е ограничена в момента поради изразителна нестабилност в сектора, свързан с професионалните ви отговорности. Избягвайте споровете. Силно конфликтни сте през тези дни. Възникне ли "обещаващ" спор, непременно ще приключи с мощен скандал. Уикендът, понеделник и вторник са успешни, а оставалите тежки.

Риби

25.07.2014

Делова активност
Рибите ще се активизират за по-ярка реализация в деловия сектор, което има смисъл само от гледна точка на печалби. Ако някой очаква да постигне друг вид предимство по този начин - определено греши. Периодът е продуктивен за поемане на нови делови отговорности. Повече усилия следва положите, за да овладеете нервността си. Малко по-напрегнат, но печеливш е петък. Успешни дни са неделя, понеделник и вторник. Останалите са по-напрегнати.
Новините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент