ХОРОСКОП ЗА ДЕНЯ

Овен

30.11.2015

Изразителен успех
Общото влияние през предстоящата седмица е носител на много добри социални показатели, предоставящи значими възможности за сполука. Представителите на Овен са облагодетелствани от звездните влияния, които им гарантират добри печалби и пълен успех в личен и професионален план. В петък и събота сте успешни и активни. Плодотворна е и неделя, но е много нервна. С изключение на неприятния четвъртък, делниците са твърде благоприятни.

Телец

30.11.2015

Силно напрежение и успехи
Телците ще са доста активни за реализацията си през седмицата, което обяснява и добрите постижения в деловия и социалния сектор, но и напрежението им е доста значително, което в настоящия момент не се свързва с познатото за делничното всекидневие. За голям процент от родените възникват и здравословни проблеми. Петък ви носи много силен успех, което може да се каже и за събота, а неделя и понеделник са много нервни. Проблеми и в следващите дни.

Близнаци

30.11.2015

Успех и нерви
Както обикновено, Близнаците ще действат успешно и ще са доста нервни през периода. Ще е трудно да организирате реализацията на задачите си, защото ще възникнат куп странични пречки плюс здравословна нестабилност, които частично ще ви блокират. Петък ще ви радва с много силен успех. Събота е и успешна и нервна. Такава изглежда и неделята, а като нея ще бъдат почти всички следващи делници. Изключение прави благоприятния и печеливш вторник.

Рак

30.11.2015

Доста напрегнат етап
Предстоящата седмица ще е по-напрегната за Раците. Нервността ви е засилена и мнозина от зодията трудно се владеят. Това е големият проблем. Преодолеете ли го, дните ще са по-леки и значително по-успешни за деловата ви реализация и относно интересуващите ви контакти в обществените среди. В петък по-внимателно! Денят е лош, каквато ще е и неделя, а събота е по-добра. От делниците благоприятен е само вторник. Останалите ще са неприятни.

Лъв

30.11.2015

Стъпвате в хубав етап
За вас тази седмица е доста раздвижена. Говори за началото на продължителен (около две години) успешен делови етап, който ще зарадва младите от зодията с хубава любовна връзка. За някои тя ще прерасне в брак. В очакванията за реализация на целите си бъдете по-умерени. Ще се сблъскате с пречки от високостояща личност. Петък ви носи затруднения. Събота е добра, а неделя е нервна. През делниците бъдете внимателни! Има и успех, и проблеми.

Дева

30.11.2015

Начало на нов етап
Ще е пресилено новата седмица да се определи като лоша, но за повече от Девите ще донесе известни проблеми от хора, чието отношение към вас трудно може да се нарече любезно и почтено. Ще се сблъскате с хора, които ще издигнат пречки пред вас при реализирането на финансови цели. Търсете подкрепа в обществените среди. Петък е благоприятен, а събота открива етап за хубави промени, чието разгръщане ще продължи в неделя и през делниците.

Везни

30.11.2015

Концентрирайте се върху целите си
Липсата на концентрация е показателна през периода и за преобладаващата част от Везните. Едни от зодията разчитат на сполука, залагайки в основата на очакванията си доброто стечение на обстоятелствата и късмета. Други ще действат изключително разсеяно и постоянно ще се разминават с открилите се възможности. В петък сте на губещи позиции. Събота идва с нерви и промени, които продължават в неделя и понеделник. Вторник и четвъртък са по-добри, а сряда е тежка.

Скорпион

30.11.2015

Не се отпускайте!
Новата седмица ще изненада Скорпионите, чиято енергичност не е на необходимото ниво за овладяване на ситуацията, която за вас не е драстична, но ще възникнат пречещи явления, които биха могли да забавят реализацията на интересуващи ви цели. Необходимо е да надмогнете инертността си и да се стабилизирате. Петък ви намира в състояние на душевна стегнация. Събота и понеделник са трудни, а неделя носи промени. През следващите дни укрепвате.

Стрелец

30.11.2015

Освобождаване от проблеми
При цялото напрежение, характерно за представителите на почти всички зодиакални знаци, Стрелците се радват на относителна независимост и стабилитет. Последният е добре подчертан във финансов аспект и в семеен план. Предстоящите седем дни са достатъчно благоприятни за всички. Започвайки с чудесния и успешен петък, периодът продължава с по-неподредената събота, за да ви изправи пред началото на хубав делничен етап за освобождаване от проблеми.

Козирог

30.11.2015

Разрешаване на лични въпроси
Съсредоточени върху разрешаването на лични проблеми, голяма част от представителите на Козирог ще намалят професионалната си активност през предстоящия период. Ще ви се наложи да отделите повече време за ангажименти с адмитистративни инстанции. Късметът ви е силен и ще успеете да осъществите замисленото. Петък е чудесен за целите ви. Уикендът и понеделник ще са мъчителни. Вторник е тежък. Така ще се движат и останалите дни.

Водолей

30.11.2015

Личен и материален успех
Предстоящото седемдневие се оказва твърде полезно за завършване на започнати задачи или за ангажиране с ново делово предложение. Във втория случай е хубаво да проведете преговори и да получите точна информация относно работата, заплащането и друго, което ви интересува. Не вярвайте на голи обещания! В петък късметът ви е силен, а събота ще е напрегната. Понеделник и вторник носят напрежение. Не е добра и сряда, а четвъртък ще ви изненада с промени.

Риби

30.11.2015

Откриват се нови възможности
Твърде активни в делови план, представителите на Риби ще действат успешно по целите си през предстоящата седмица. Мнозина от зодията ще насочат вниманието си към новооткриващи се професионални възможности. Имате шанс да пробиете чрез намесата на влиятелна личност. Петък ще ви зарадва със силен късмет. Уикендът носи напрежение, което за мнозина е характерно и в понеделник. Вторник и сряда също ще са напрегнати. Четвъртък ще ви зарадва.
Новините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент