ХОРОСКОП ЗА ДЕНЯ

Овен

05.09.2015

Чудесни постижения
Възможностите ви са значителни през този ден, въпреки че задълженията и отговорностите съвсем няма да са малко. Готовността за действие, предприемчивостта и поемането на рискове, които все пак следва да са премерени, ще окажат плодотворно влияние за вашата реализация.

Телец

05.09.2015

Сполука, но за някои напрежение
Събота е благоприятна и успешна за преобладаващата част от Телците и ще премине добре. За някои от зодията обаче това определение едва ли може да е валидно, тъй като ще се сблъскат с делови проблеми при осъществяване на целите си, или още не са се освободили от стари такива.

Близнаци

05.09.2015

Реализация на целите
Мнозина от Близнаците ще са изнервени в събота поради пределно физическо и психическо претоварване. Очертават се доста задължения в бизнеса и по други въпроси, които в много случаи са свързани с пътуване. От гледна точка на реализирани цели, събота ще бъде напълно успешна.

Рак

05.09.2015

Пред нови възможности
Събота е впечатлителна с факта, че Раците стъпват на нов път и поемат дръзновено напред. Новите възможности, които Съдбата ви предоставя, ще се превърнат в мощни фактори за бъдещия ви растеж. Промените бързо навлизат в живота ви, а тяхната посока на развитие е плодотворна.

Лъв

05.09.2015

Ярък шанс
Безспорно сполучлива, събота разкрива значителен шанс за парични печалби, но всъщност шансът се отнася и към други сфери за представителите на Лъв през този ден. Част от вас се сблъскват с пречки при разрешаването на някакъв проблем, често засяга приятелски взаимоотношения.

Дева

05.09.2015

Благодатни възможности
Събота е хубава и сполучлива за Девите. Някои ще поемат на път, други - ангажирани с бизнес, ще се ориентират към контакти за провеждане на важни разговори, което всъщност е чудесна идея, тъй като ще направите успешен избор. За част от бизнеса започват делови промени.

Везни

05.09.2015

Чудесни възможности
Събота е изключително благоприятна за реализация. Предоставя чудесни възможности за осъществяване на лични, делови, финансови и т.н. цели, които представляват интерес за вас. Според звездната картина става въпрос за нещо повече от успех, ограничен в рамките на един ден.

Скорпион

05.09.2015

Материална сполука
Денят е много хубав за Скорпионите, които ще насочат вниманието си към професионалните дела, бизнеса и печалбите от дадена дейност. В това отношение сте твърде стабилни. Неприятен факт е, че някои не са напълно убедени в успеха си и допускат, че ще се сблъскат с проблеми.

Стрелец

05.09.2015

Напредък и печалби
Финансови и материални въпроси ще ангажират вниманието на голяма част от Стрелците през тази събота. Ще завоювате безспорен успех. Някои от зодията ще получат изгодна делова сфера, която ще им предостави шанс за значителни печалби. За други е наложително да се реформират.

Козирог

05.09.2015

Силен шанс и успехи
Този ден е твърде благоприятен за начало на нещо, което несъмнено ще завърши с пълен успех. Няма значение дали в случая става дума за делова или лична цел. Насочете се към задачите си и действайте с предварителна убеденост в сполуката. Не е възможно да се разминете.

Водолей

05.09.2015

Пречки и неудобства
Днес за представителите на Водолей възникват пречки, които ще предизвикат доста трудности на мнозина. Необходимо е да действате с много енергия, за да преодолеете негативните ситуации, поне там, където е възможно. Някои ще останат разочаровани поради неполучено съобщение.

Риби

05.09.2015

Благодатни възможности
Този ден е твърде благоприятен за реализация в бизнеса, за търговски ангажименти и покупко-продажби, или за начало на нещо, което несъмнено ще завърши с пълен успех. Някои представители на зодията са твърде несигурни и са подвластни на силна нервност, съмнения и дори отчаяние.
Новините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент