ХОРОСКОП ЗА ДЕНЯ

Овен

28.02.2015

Шансът е ваш
Вашият шанс за сполука днес е по-изразителен в сравнение с отминалия вече петък, а социалната ситуация безусловно подчертава, че заемате печеливши позиции. Владейте се и не влизайте в конфликти поради проблеми от материално естество. Добре е да обедините усилията си с някого.

Телец

28.02.2015

Успехи
Ярко активни, Телците ще действат амбициозно по интересуващите ги въпроси. Ако действате стратегически по делата си, а не "на парче", ще ги реализирате успешно и ще направите сериозна заявка за бъдещите си цели. Вашият голям враг през този ден е гневът. Владейте се качествено.

Близнаци

28.02.2015

Грижи
Преобладаващият процент от представителите на Близнаци разчитат на хитри ходове и измами, за да реализират намеренията си, но този избор не е надежден. Най-важната ви задача е да укрепите позициите си. Предстоят промени, които ще ви създадат големи грижи и много неприятности.

Рак

28.02.2015

Възможни проблеми
Днес Раците ще бъдат надеждно подкрепени за реализацията на интересуваща ги лична или делова цел. Денят е доста благоприятен и ще зарадва мнозина с очаквани постижения. Действащите в бизнеса следва да са достатъчно внимателни. При вас неочаквано ще възникнат проблеми.

Лъв

28.02.2015

Без нерви
У мнозина от Лъвовете нервността е повишена и явно ще нанесат тежък удар на свой противник днес. Денят е благоприятен и информира за успех при сключване на сделки, при договориране и за пътуващите. Някои ще се разминат с успеха си, защото здравословното им състояние е лошо.

Дева

28.02.2015

Дебнат измами
Неприятен ден, свързан със здравословни проблеми или с измама от някого, която може да ви навреди финансово. Ако сте здрави, е наложително да сте по-предпазливи при осъществяване на сделки и финансови операции в деловите и обществените среди. Силен е любовният ви шанс.

Везни

28.02.2015

Важна е психиката
Повишена нервност и намален приток на жизнена енергия са характерните особености за мнозина Везни в събота, но при добро желание бихте могли да се стабилизирате психически. Препоръчително е сега да се насочите към реализация на целите си чрез стратегическия си ресурс.

Скорпион

28.02.2015

Пазете се от кавги
Събота принципно е успешна за Скорпионите и ще зарадва онези от вас, които стриктно са планирали реализацията на целите си. Но се очертават и негативни влияния, които несъмнено са носители на проблеми. На първо място става дума за нервността ви. Не влизайте в разправии!

Стрелец

28.02.2015

Бъдете нащрек
Стрелците трябва да са внимателни днес. Денят ще е нервен поради невъзможност да осъществите планирани дела. Освен тази неприятна ситуация може да станете жертва на измамници. Бъдете внимателни и не се поддавайте на никакви внушения, уговорки и "добронамерени" обяснения.

Козирог

28.02.2015

Плодотворен ден
Силно плодотворен ден, носещ огромен успех във всичко, с което ще се заемете. И вие обаче не сте застраховани срещу измамници. Внимавайте! Огромна е вероятността днес да ви атакуват такива. Ако сте определили деня за реализация на лична или делова цел - реализацията е сигурна!

Водолей

28.02.2015

Очаквайте изненади
Събота е много лоша за Водолеите! Това, че ще се сблъскате с пречки при осъществяване на целите не е така фатално, но решите ли да действате хитро и подмолно, ще последват проблеми. В момента ситуацията около вас е доста наелектризирана. Не се знае откъде ще бъдете изненадани.

Риби

28.02.2015

Чакат ви пари
Напрежението на Рибите днес се свързва с ангажиментите от делови порядък, където някой от тези, с които работите, упорито ще се опитва да ви излъже за нещо. Вашият успех през този ден е сигурен, ако действате активно и честно по задачите си. Силен шанс за финансови печалби.
Новините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент