ХОРОСКОП ЗА ДЕНЯ

Овен

31.07.2014

Успех с партньора
До успешна реализация на деловите си цели ще достигнете чрез партньорство. Взаимодействието ви с някого освен че ще е печелившо, ще ви предпази от ударите, които вашите врагове са готови да ви нанесат. В контактите си бъдете внимателни. Ще се сблъскате с лъжи, фалш и лицемерие.

Телец

31.07.2014

Надежда
Доста благоприятен ден, който освен че е успешен, подчертава, че следващите четири месеца ще са плодотворни за реализация на целите ви. Пазете се от хитростта на хората, с които ще имате делови ангажименти, и не влизайте в разправии с администратори, от които зависят разрешения за нещо.

Близнаци

31.07.2014

Действайте честно
Четвъртък е плодотворен за реализация на лични цели, но като цялостно влияние ще е доста напрегнат поради липса на успех в осъществяването на целите. Опитите на мнозина от зодията за добри постижения в бизнеса ще пропаднат поради недостатъчна честност към другата страна.

Рак

31.07.2014

Проблеми
Съдбовното влияние през този ден не е благоприятно за Раците и безусловно ще предизвика проблеми и неприятности на онези, които не се съобразят с обстоятелствата. Активизирайте се в деловата сфера, не хитрувайте и не влизайте в конфликти. Изпълните ли това, проблеми няма да има.

Лъв

31.07.2014

Бъдете категорични
Препоръката към Лъвовете за днес е: проявете категоричност. Демонстрирате ли неустановеност, сменяте ли подхода за реализацията на целите си и действате ли чрез лъжи и хитрост, едва ли ще осъществите намеренията си. Влиянието на тенденцията за провал е мощно и ще надделее.

Дева

31.07.2014

Здрав съюз
Тъй като ситуацията в обществените среди е доста нестабилна за вас и определено създава проблеми, сега се нуждаете от надеждно съдружие, което, от една страна, ще действа като двигател в деловата реализация, а от друга - ще бъде здрава защитна стена, издигната срещу противници.

Везни

31.07.2014

Промени
Много напрегнат ден, създаващ твърде неприятни усещания за Везните. Видно е, че в момента динамичното действие на много мощни сили ще парализира реализацията на целите ви. На ход са промени, които ще формират обстоятелствата по нов начин. Планирайте надеждно делата си.

Скорпион

31.07.2014

Бъдете търпеливи
И Скорпионите навлизат в етап, характерен с промени. За отбелязване е, че личните ви позиции са силни и стабилни, което не може да се каже за служебните. Последните са пострадали поради лош противников удар, паднал неочаквано върху вас. Сега е необходимо да се заредите с търпение.

Стрелец

31.07.2014

Предателство
Този ден трябва да ни донесе успех по въпроси от лично и делово естество, но е голяма вероятността да се получи тъкмо обратното поради нечие вероломство, насочено срещу вас. Внимавайте и не се предоверявайте. Възможни са финансови измами и провал на уговорена среща за преговори.

Козирог

31.07.2014

Неприятности
Много нервен ден, който подчертава невъзможността да се освободите от неприятни и затормозяващи обстоятелства и ситуации. Ще е по-добре да се откажете за момента от подобна идея и да съсредоточите вниманието си върху защитата от проблеми. В повечето случаи са в личен план.

Водолей

31.07.2014

Грижи
Труден четвъртък, характерен с много напрежение и остри сблъсъци с противниците. Не сте напълно лишени от възможности да прокарате целите си, но това може да се получи само в условията на значителна гъвкавост от ваша страна, Демонстрацията на предимство в момента е вредна.

Риби

31.07.2014

Труден ден
През този ден Рибите трябва да са внимателни във всичко! Пазете се от сладкодумници, които са специалисти по омайването. Не рискувайте, за да осъществите свое хрумване, защото може лесно да се окажете изиграни. Особено внимателни следва да бъдете във финансовите отношения.
Новините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент