ХОРОСКОП ЗА ДЕНЯ

Овен

15.09.2014

Промени
Понеделник подчертава, че настъпват промени. За някои ще са изненада, но други от знака са се насочили съвсем съзнателно към тях и няма да преустановят движението си по този път, докато не постигнат целите си, независимо от трудностите, с които ще се сблъскат в следващите деветдесет дни.

Телец

15.09.2014

Бъдете прецизни
Денят ще е труден въпреки хитростта, с която мнозина от Телците ще си послужат, за да постигнат целите и намеренията си. В делово следва да сте внимателни и прецизно да преценявате шанса за успех. Възниква напрегната ситуация, която ясно подчертава, че може да се разминете с целите си.

Близнаци

15.09.2014

Действайте разумно
Близнаците, които устоят на изкушението да хитруват при осъществяването на целите си и се заемат сериозно с прокарването на надеждна стратегия, която ще следват, разполагат с чудесен шанс за пълна реализация. Иначе всеки опит за постижение "на парче", е обречен на явен провал.

Рак

15.09.2014

Успех
Това е прекрасен ден за реализация на делови цели, за постигане на парични печалби и за пътуване с намерение за увеличаване на професионални периметър. Пълен успех ще радва онези Раци, които ще се заемат с отстраняване на проблеми и неуредици в партньорските си ангажименти.

Лъв

15.09.2014

Благоприятен ден
Благоприятен и успешен за провеждане на преговори, за разрешаване на финансови спорове и за отстраняване на пречещи фактори, понеделник ще е напълно успешен ако сте достатъчно мобилизирани за активна практическа дейност в професионален план. Работете за стабилизацията си.

Дева

15.09.2014

Нерви
Понеделник не е от спокойните и благодатни дни. Успехи не липсват, но ситуацията около вас ще е доста напрегната, и повечето от зодията ще имат неприятни разговори или сблъсъци с делови партньори и колеги в службата. Загуби не се очертават, но раздразнението ще е високо.

Везни

15.09.2014

Удар в бизнеса
Ако представителите на Везни са достатъчно мобилизирани за реализацията на целите си - делови или лични, понеделник ще ги зарадва с подобаващ успех. Особено ползотворни ще са контактите в обществените среди и работата с партньори от службата или от съответната сфера в бизнеса.

Скорпион

15.09.2014

Проявете твърдост
Скорпионите ще действат с видима активност по интересуваща ги цел, а за да успеят, не бива да се поддават на никакви разколебаващи ги тенденции, с каквито мнозина ще бъдат атакувани. Знаейки че целта на тези атаки е точно такава, ще е голяма грешка от ваша страна ако отстъпите.

Стрелец

15.09.2014

Чудесни сте
Ден с много добри възможности за Стрелците, гарантиращ чудесни постижения в службата, бизнеса, при провеждане да преговори от делови тип, или при сключване на сделки. Внимателният подход към реализиране на целите винаги е от полза, и ще ви позволи да отстраните проблеми.

Козирог

15.09.2014

Сблъсъци
Понеделник не е от безконфликтните дни и ще предизвика доста нерви у преобладаващата част от знака. Ще действате съкрушително към враговете си, но не е сигурно, че ще успеете да осъществите целите си, което обикновено ще е следствие от загубата на ценно време и нестабилни обстоятелства.

Водолей

15.09.2014

Нестабилност
Водолеите се чувстват стабилни на позициите си и това ги убеждава, че са непоклатими. Подобно мислене е много грешно и ако не го промените, ще се сблъскате много скоро с неприятности. Ситуацията (не само около вас) е изключително нестабилна, подвеждаща и достатъчно коварна.

Риби

15.09.2014

Внимание
Шансът на Рибите за постигането на желани цели е изразителен. Ако обаче губите времето си с ненужни срещи и разговори с приятели, вероятността да го пропуснете е огромна. Някои са готови да се поддадат на изкусително предложение. Внимавайте! Може да се окажете тежко измамени.
Новините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент