ХОРОСКОП ЗА ДЕНЯ

Овен

29.07.2015

Действайте внимателно
Въпреки личните проблеми, характерни за мнозина от Овните, сряда предоставя достатъчно добри условия за парични печалби и материална реализация. Бъдете внимателни в действията си. Не се конфронтирайте и не лъжете, защото лесно ще предизвикате нечии негативни действия.

Телец

29.07.2015

Внимавайте!
Телците разполагат с добри дадености за реализация на намеренията си, но денят е твърде специфичен с едновременната си изразност на силен шанс за осъществяване на целите и не по-слаби насрещни сили, които действат изключително вредно и създават условия за нестабилност

Близнаци

29.07.2015

Материален успех
За реализацията на материалните си цели през този ден Близнаците са облагодетелствани от действащите обстоятелства и ще реализират намеренията си в пълнота. За да сте сигурни в подкрепата и помощта на околните, действайте почтено. В противен случай няма да бъде налице успехът ви.

Рак

29.07.2015

Избягвайте противоречията
И при Раците непочтеността във взаимоотношенията е взела връх в мисленето им през този ден, което ще предизвика трудности във взаимоотношенията поради остри противоречия. Последните няма да попречат на деловата и материалната ви реализация, но няма да бъдат забравени.

Лъв

29.07.2015

Повишено напрежение
По стил и похвати на действия, Лъвовете не са далече от представителите на предния знак през този ден, но за разлика от тях сполуката ще им се отдаде доста по-трудно, а при някои няма да се получи. В момента мнозина преминават през доста тежък и нестабилен период. Внимавайте!

Дева

29.07.2015

Плодотворен ден
Благоприятна като възможности за финансови печалби и за успех в интересуващите ви сфери, сряда ще ви радва с положително развитие. Действайте самостоятелно и не се предоверявайте никому, защото може да се окажете жертва на измамници. Днес ще реализирате важна цел.

Везни

29.07.2015

Чудесни възможности
Всички представители на зодията разполагат с много добри възможности за парични печалби и за реализация на материални цели, като за някои последните може да бъдат осъществени в ново материално направление. Мнозина вече качествено овладяват временната нестабилност.

Скорпион

29.07.2015

Силна нервност
Засилена нервност е характерна за Скорпионите през този ден, която в много случаи се дължи на пренебрегването на личността ви в службата. Фактът е доста неприятен, още повече че това положение ще продължи още два месеца. Овладейте се и не забравяйте, че предстои да сте на ход.

Стрелец

29.07.2015

Благоприятен и успешен ден
От гледна точка на лична и материална реализация, сряда е твърде благоприятна. В личен план стабилизацията ви нараства, което е гаранция за сигурност и постижения. Днес мнозина ще насочат вниманието си към цели, които следва прецизно да обмислят, преди да достигнат до решение.

Козирог

29.07.2015

Чудесна реализация
Като физическо присъствие и мислене, Козирозите вдъхват необходимия респект у околните, но в психологически план са крайно потиснати и дълбоко разочаровани от нелоялни действия срещу тях. Не се връщайте в мислите си назад. Денят е превъзходен и ви обещава пълен успех.

Водолей

29.07.2015

Пречки и неудобства
Огромен процент от представителите на Водолей ще се заемат с осъществяването на дела, които изискват много движение и повишена активност. Сега не е много уместно за такава активност, защото ще възникнат доста пречки, а в много случаи не разполагате и с необходимата информация.

Риби

29.07.2015

Добри достижения
Сряда ще ви зарадва с успех за реализирането на онова, което сте замислили. Разкрива ярки възможности за изразителен служебен успех. Чудесно развитие ще имат преговорите, обществените контакти, сделките и договорирането в деловите среди. Възможна е разделят с партньор.
Новините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент