ХОРОСКОП ЗА ДЕНЯ

Овен

21.11.2014

Без нерви
Основното изискване към Овните за добър старт през новата седмица е да не допускат неразбирателство във взаимоотношенията си с околните. Хармонията ще ви позволи не само да придвижите делата си напред, но и да ги доведете до желана развръзка по отношение на реализацията. Петък е труден и проблемен. Събота и неделя са благоприятни, а понеделник и вторник са тежки. Много напрежение носи и сряда, а четвъртък ще ви радва с успешно развитие.

Телец

21.11.2014

Промени
Промените при Телците са сигурни, като в едни случаи се разгръщат в личен или домашен план, а при други от знака обхващат деловата изява и бизнеса. Ако позициите ви не са достатъчно стабилни, ще е най-добре да действате внимателно и да сте отстъпчиви. Петък ще е много напрегнат, а събота ще ви зарадва с новости. Взаимоотношенията в неделя са проблематични. Следващите три дни са доста неприятни, а четвъртък ще е благодатен и успешен.

Близнаци

21.11.2014

Стегнете се
Близнаците ясно осъзнават, че необходимостта от някакъв вид промяна е належаща. За мнозина тази стъпка означава по-високо ниво на организация в условията на нови обстоятелства. Едва ли ще се получи веднага, но проявите ли настойчивост, резултатите ще са повече от блестящи. По отношение на целите е добре да не се поддавате на раздвояване. Към трудните петък и събота може да се прибави и вторник. Другите три дни са благоприятни и успешни.

Рак

21.11.2014

Действайте в съюз
Успехите, особено в делово отношение, са достижими на базата на съюз или плодотворно сътрудничество в сферата на професионалната ви изява. Тук следва да концентрирате усилията и надеждите си. При бизнесмените ще е трудно да реализират целите си. Контактите носят известни ползи, но не в очакваните размери. В петък някой ще провали намеренията ви. Събота не носи ползи, но неделя е благодатна. С изключение на четвъртък, делниците са успешни.

Лъв

21.11.2014

Бъдете последователни
Представителите на Лъв ще са доста енергични при осъществяване на личните си цели през периода, но тази интензивност ще липсва в делови план, или по-точно ще е налице, но като прибързване. Не допускайте подобно нещо, защото ще последват множество неудачи. Дори ще е необходимо да проявите повече настойчивост в преследването на интересите си. Петък и събота ще са доста напрегнати. Неделя е хубава. Делниците са добри. Неприятен е само вторник.

Дева

21.11.2014

Тежък етап
До момента Девите се движеха добре, но предстоящата седмица никак не е добра и ако не се съобразявате с обстоятелствата, може много да си навредите. Не се поддавайте на никакви уговорки! Застрашени сте от измами, чийто ефект ще бъде продължителен. В службата бъдете много внимателни и избягвайте всякакви разправии. Петък и събота са тежки и напрегнати. Неделя е спокойна и добра. Делниците са силно напрегнати и следва да внимавате.

Везни

21.11.2014

Успехи
При Везните не се забелязва особена промяна в положителен или отрицателен аспект. Деловата ви стабилност е изразителна, но кавгите и противоречията не стихват, което явно ще е ярък белег на периода. Очертават се и здравословни проблеми, които ще блокират временно активността на някои от зодията. Хубави успехи постигате чрез администрация. Петък е напрегнат, но успешен. Събота също е много добра, но създава грижи. Понеделник е труден, а останалите дни са успешни.

Скорпион

21.11.2014

Реализация
Успешен седмичен етап за делова реализация, характерен с много клюки по ваш адрес в службата. Голяма част от личните ви цели ще останат неосъществени поради ангажименти от друго естество. Периодът не е благоприятен за провеждане на преговори. При бизнесмените - успешна практическа изява, но проблеми от административно ниво. Петък и уикендът са благоприятни. Хубави и успешни са и делниците с изключение на вторник, който ще е доста нервен и напрегнат.

Стрелец

21.11.2014

Владейте се
Агресивността при Стрелците ще вземе връх във взаимоотношенията през тази седмица, а това винаги води до конфликти и естествено поражда проблеми. Владейте се, особено в службата. Това се отнася с пълна сила и за онези, които ще действат за реализацията на свои цели чрез административни инстанции. Иначе успехът едва ли ще ви зарадва. Петък, макар и напрегнат, ще е успешен. Уикендът е успешен. Вторник е особено напрегнат. Останалите дни ще са успешни и нервни.

Козирог

21.11.2014

Лични проблеми
Този период ще е доста напрегнат за Козирозите. С две думи, ситуацията се свежда до липса на шанс в личен план. В делово отношение ще действате уверено, защото условията ще са далеч по-оптимистични, като тук става въпрос за конкретните професионални обвързаности, но не за провеждане на преговори. Петък и уикендът са хубави и благоприятни. Понеделник намеква за предстоящи промени. Вторник и сряда ще са много напрегнати и неприятни, а четвъртък е хубав.

Водолей

21.11.2014

Печалби
Периодът никак не е лош за вашата реализация, защото е носител на добри възможности за парични печалби и успешни ангажименти в обществените слоеве. От особена важност е да се пазите от измамници, а подобни волности да не си позволявате и самите вие, защото ще имате големи неприятности. Петък, събота и неделя са твърде плодотворни. Благоприятен е и понеделник, но вторник и сряда ще са доста напрегнати. Четвъртък ще е печеливш.

Риби

21.11.2014

Нестабилни
Напрежение и нестабилност ще придружава Рибите през предстоящото седемдневие. Ситуацията най-често ще се дължи на външни влияния, но за част от родените в зодията ще е плод на колебания и нерешителност. Хубаво е да намерите опора в себе си и да действате уверено и без хитруване както по личните, така и по деловите си цели. Много напрегнатият петък ще бъде последван от чудесен уикенд. От делниците напрегнати ще са само вторник и сряда.
Новините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент