ХОРОСКОП ЗА ДЕНЯ

Овен

26.06.2016

Проявете настойчивост
За да премине денят ви сполучливо, следва да преследвате настойчиво реализацията на целите си. Не се отпускайте и не се предавайте при първия сблъсък с трудностите, защото може да поставите началото на четири седмичен неудачен период, характерен с променливи обстоятелства.

Телец

26.06.2016

Противоречията са вредни
Ако за Овните е препоръчително да демонстрират активност, за вас е важно да не изостряте отношенията си с човек от обкръжението и да се пазите от противниците си. Неделя ви предоставя шанс да достигнете до уговорка с някого за съвместна реализация в материалната сфера.

Близнаци

26.06.2016

Търпението е важен фактор
Решите ли да действате в дадена посока за да постигнете предначертаното, трябва да сте напълно убедени, че ще постигнете успех. Гаранции за успех не липсват, но се приближавате към ново начало, което все още не е задействано от съдбовните фактори. Предстои нов хубав цикъл.

Рак

26.06.2016

Успехът е проблематичен
Въпреки че доста от представителите на Рак са проектирали достатъчно точно реализацията на целите си, неделя е по-скоро неподходяща за делови ангажименти в материалната сфера.Това твърдение се различава от предварителната настройка на мнозина, но не го пренебрегвайте.

Лъв

26.06.2016

Отдъхнете
Добре ще е да почивате през този ден. Липсата на готовност за реализация на материални цели е факт за мнозина от знака. Преминавате през етап, характерен с ярка нестабилност. Подходящото решение е да излезете в отпуск. След около месец ситуацията ще е далеч по-ефективна за вас.

Дева

26.06.2016

Шанс за добро партньорство
При Девите всичко е предварително планирано и вероятността за неуспех е сведена до нула, освен ако не проявите мързел и не се задействате за осъществяване на намеренията си. Денят ще ви зарадва с добра възможност за партньорство, което може да продължи успешно до три месеца.

Везни

26.06.2016

Гарантиран успех
За реализацията на делови цели денят е доста подходящ, защото ви гарантира успех. Трудностите през деня засягат контактите, достигането до разбирателство и относно почтеността при провеждане на преговори или за окончателно сключване на споразумение по интересуващ ви въпрос.

Скорпион

26.06.2016

Очертават се промени
Възможно е неделя да не зарадва всички Скорпиони с практически успех в желаното направление, тъй като не са изключени партньорски противоречия, които в много случаи ще бъдат придружени с подли удари. Хубаво е да избягвате кавгите, защото ще предизвикат неочаквани промени.

Стрелец

26.06.2016

Благоприятни условия
Стрелците са облагодетелствани от условията през деня и успехът им - личен и делови е несъмнен. Не се подвеждайте по съблазнително звучащи предложения, защото на настоящия етап те са само теоретични без практични стойности. Действайте по целите си самостоятелно.

Козирог

26.06.2016

Предстоят промени
За вас се разгръщат промени, които сега се характеризират с психическо натоварване, но по-нататъшният им ход ще ви изненада приятно с чудесното си развитие. За голям процент от Козирозите се очертават професионални изменения, а някои определено сменят настоящата си работа.

Водолей

26.06.2016

Укрепете се!
От гледна точка на факта, че мнозина от Водолеите са на прага на раздяла с хора от близкото обкръжение, оказали се зловредни, неделя е благоприятна, но като обстоятелства в широки граници дава началото на нестабилен двумесечен период. Мобилизирайте се и укрепете позициите си.

Риби

26.06.2016

Не се отпускайте!
Представителите на Риби се намират в хубав етап, в чието чудесно развитие никой не трябва да се съмнява. Все още ви притесняват някои пречки, трудности и неясноти, но бързо и ефективно ще се освободите от тях. В делово отношение не допускайте да ви завладее слаба активност.
Новините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент