16:10 ч.

07.12.17

2 мин.

0

0

0

„Пари за минути" на Western Union вече се предлагат от клоновете на Fibank

от редактор |

„Пари за минути" на Western Union вече се предлагат от клоновете на Fibank

Fibank (Първа инвестиционна банка) и световният лидер в бързите парични преводи Western Union стартираха предлагането на преводи „Пари за минути" (Money in minutes).


Това ново партньорство позволява на всяко физическо лице в клонове на Fibank, от понеделник до петък от 9:00 ч. до 17.30 ч., да изпраща и получава парични преводи („Пари за минути") от и към България, както и международни до над 500 000 Western Union локации в над 200 държави и територии.


Преводите могат да бъдат в левове и евро в максимален размер до 10 000 лева или тяхната равностойност в евро по курса за деня на Western Union. Извършването на преводи в клоновете на Fibank чрез Western Union е в няколко лесни стъпки, като не се изисква наличието на сметка от изпращача или получателя. Таксите се заплащат от изпращача и получателят разполага с цялата сума на превода, като е необходимо представянето само на валиден документ за самоличност.


При получаване на превод се съобщава и контролния му номер (MTCN), както и имената на изпращача, държавата, от която се получават парите, и приблизителната сума.


Всеки клон на Fibank предлага паричните преводи на Western Union, което гарантира бързо и качествено обслужване на всеки клиент.


Благодарение на сътрудничеството с Fibank паричните преводи на Western Union се предлагат в над 1900 локации на територията на България.


Western Union е световен лидер в сферата на паричните преводи. Заедно с филиалите си Orlandi Valuta, Vigo и Pago Fácil и Western Union Business Solutions, Western Union осигуряват бърз, надежден и удобен начин за изпращане на пари по целия свят, за плащане на сметки и закупуване на парични ордери. От 30 Септември 2017 г. услугите на Western Union, Vigo и Orlandi Valuta се предлагат в мрежа от над 550 000 агентски локации в 200 страни и територии и над 150 000 банкомати и павилиони, даващи възможност да се изпратят пари до милиарди сметки. През 2016 г. Western Union извършва 268 милиона клиентски трансакции в световен мащаб, оперира с 80 милиарда долара на потребители и 523 милиона бизнес плащания. За повече информация разгледайте сайта: www.westernunion.com.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент