Обществена поръчка от Народния театър "Иван Вазов"

Обществена поръчка от Народния театър "Иван Вазов" | StandartNews.com

Народен театър „Иван Вазов",   гр. София, ул. „Дякон Игнатий" № 5, тел.: 02/8119 280, факс: 02/987 78 00, интернет адрес: www. nationaltheatre.bg, e-mail: [email protected] и на основание чл.101а – чл.101б, във връзка с чл. 14, ал. 4, т. 2 от Закона за обществените поръчки (ЗОП), отправя покана до всички заинтересовани лица за представяне на оферта за изпълнение на обществена поръчка с предмет: „Абонаментно обслужване и ремонт (включително и резервни части) на седем броя асансьорни уредби в сградата на Народен театър „Иван Вазов".

Обект на поръчката: Услуга, по смисъла на чл. 3, ал. 1, т. 2 от Закона за обществените поръчки.
Предмет на възлагане от обхвата на обществената поръчка е предоставянето на абонаментно обслужване и ремонт (вкл.и резервни части) на седем броя асансьорни уредби.
Мястото за изпълнение на поръчката е сградата на Народен театър „Иван Вазов", находяща се в гр. София, ул. „Дякон Игнатий" №5.

Критерий за оценка на офертите: икономически най-изгодна оферта.

Срок за получаване на офертите: до 16:30 часа на 08.09.2014 г.
Отварянето на офертите, подадени за участие в обществената поръчка ще се проведе на 09.10.2014 г. от 11:00 ч. в заседетелната зала на Народен театър „Иван Вазов", находяща се в административната сграда на Театъра, в гр. София, ул. „Дякон Игнатий" №5.

Офертата и приложенията към нея се изготвят по представените към поканата образци, публикувани в "Профил на купувача" на официалния сайт на театъра.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай