Credissimo с две награди от Forbes Business Awards 2017

Credissimo с две награди от Forbes Business Awards 2017 | StandartNews.com

Credissimo спечели два приза на годишните бизнес награди на списание Forbes, като лидерът в онлайн кредитирането получи отличия за „Иновации във финансовия сектор" и „Качество на услугите". Наградите са още едно потвърждение за високата удовлетвореност на потребителите на компанията и цялостния й принос в развитието на българската ФинТек индустрия.

„Наградите Forbes Business Awards 2017 са висока и заслужена оценка за ежедневните постижения на целия ни екип. Спечелените отличия доказват, че положените от нас усилия през годините за предоставяне на все по-удобни и изпреварващи потребителските желания услуги, са били в правилната посока и дори са надскочили техните очаквания. Благодарим още веднъж на журито и организаторите, пожелавайки си още по-големи успехи в бъдеще", заяви Сокол Янков, изпълнителен директор на компанията.

Credissimo успя да впечатли журито с многобройните иновации, които предостави на своите клиенти през изминалата година. Новаторскитерешения, високата клиентска удовлетвореност и агресивната експанзия на компанията за онлайн кредити, са само част от причините за получените отличия на Forbes Business Awards 2017. През последните години, екипът на компанията работи по въвеждането на технологични функционалности, които към момента все още нямат аналог – първият в света чатбот за заявяване на онлайн кредит, погасяване на вноски с криптовалута и многобройни автоматизаци, които допълнително усъвършенстват потребителското преживяване. Благодарение на своите постижения, в рамките на една година, Credissimo успя да се превърне във водеща компания в още две европейски държави, като за 2018 г. ФинТек групата планира да стартира дейност на още три пазара.

Бизнес наградите на Forbes България са ежегоден конкурс, чиято цел е да насърчи добрите бизнес практики и успешните хора, както и да отличи новаторството и предприемаческия дух в България. Кандидатурите се оценяват по методология на Forbes, която гарантира коректността на крайния резултат. 10-членното жури, съставено от представители на бизнеса, избира по 5 финалисти сред 100 участници, номинирани в 8 категории. Официалната церемония тази година се състоя на 13 декември 2017 г. в столичния хотел Маринела, като Credissimo беше единствената небанкова финансова институция, отличена като финалист и победител сред компаниите, които тази година попадат в класацията.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай