Човешкият фактор е решаващ за успеха

Човешкият фактор е решаващ за успеха | StandartNews.com

17 компании се борят за златните отличия на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България /КРИБ/, които ще бъдат връчени на 29 април. Наградите са в три категории - "Качество", "Растеж" и "Иновации". В първата - "Качество", се състезават 8 компании - "Асарел Медет", "Девня Цимент", "Елит Тръвел Интернешънъл", "Минстрой холдинг", "Сименс", "Томбоу България", "Холсим България" и "Юробанк". За втората - "Растеж", са номинирани "Аурубис България", "Градус-1", "Ден и Нощ", "Лидл България", "Минстрой холдинг", "Трейс груп" и "Уолтопия". В третата група - "Иновации", са "АстраЗенека България", "Минстрой холдинг", "Солвей Соди", "Каолин" и "Юробанк България". В дните до 29 април в. "Стандарт" ще публикува коментари на собственици и мениджъри на номинираните компании и ще представи успехите на управляваните от тях дружества.

Всяка публична компания, която е успяла да премине през чистилището на финансово-икономическата криза, е достойна за награда. Номинацията на КРИБ е признание от бизнес общността и има голяма стойност за нас. Тя е доказателство, че стратегията за развитие на холдинга е правилна и целите, които сме си поставили, са постижими. Класирането ни сред най-успешните български компании и наградите, които получихме в чужбина, силно мотивират мениджърите, служителите и работниците, които за пореден път доказаха, че човешкият фактор е решаващ за развитието на фирмите.
Истинските предприемачи движат икономиката - знаещите, изпреварващите, тези, които създават работните места и националния капитал. Проспериращите държави приемат закони, създават правила и условия, които да позволят на инициативните хора да работят успешно и реално да допринасят за развитието на нацията.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай