150 стартираха в покоряването на Пирин

Кемпински Хотел Гранд Арена Банско отново бе сред главните спонсори на годишния маратон

150 стартираха в покоряването на Пирин | StandartNews.com

За осма поредна година, на 17 юни в Банско се проведе годишното състезание по планинско бягане и колоездене Pirin Run, организиран от Община Банско и Сдружение Маратон.

Ден преди надпреварата, в една от залите на Кемпински Хотел Гранд Арена Банско се състоя техническата конференция и регистрация за участие. По-късно същата вечер хотелът организира паста парти и кокетйл за всички регистрирани участници на Лоби бара, на което гостите имаха възможността да опитат разнообразие от изкусителни специалитети с домашно приготвена паста.

В състезанието на следващия ден взеха участие над 150 състезатели от различна възраст. Дисциплините тази година бяха три - планинско бягане с общо разстояние 13км, планинско колоездене - 26км и планински дуатлон -29км. Проливният дъжд, който заваля минути преди награждаването осуети церемонията по награждаването. Въпреки това, спазвайки традицията Кемпински Хотел Гранд Арена Банско подари шест уикенд ваучера на победителите във всички дисциплини в категориите мъже и жени с пожелание към всички наградени за успех в бъдещите им спортни начинания.

Създадена през 1897, „Кемпински" е най-старата верига за луксозни хотели в Европа. Богатото наследство от безупречно обслужване и невероятно гостоприемство се допълва от изключителността и индивидуалността на нейните хотели. В момента портфолиото на „Кемпински" включва 76 петзвездни хотела в 31 страни и продължава да добавя нови в Европа, Близкия Изток, Африка, Азия и Америка. Всеки хотел отразява силата и успеха на търговската марка, без да омаловажава неговото наследство. Портфолиото включва исторически сгради, лайфстайл хотели, удостоени с множество награди, известни курорти и престижни резиденции. Всеки хотел предлага качеството, което гостите очакват да намерят, съчетано с културните традиции.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай