18:50 ч.

02.08.18

1 мин.

0

0

0

Лидл с нови продукти от фермата

от Стандарт |

Лидл с нови продукти от фермата

Лидл България разширява линията „Родна стряха" като добавя два нови продукта от собствената ферма - варена шунка от свински бут и суровосушен деликатес (луканка). Тези продукти са произведени със суровини, които производителят добива сам, и имат специален символ върху опаковката. Артикулите са произведени в затворен цикъл, като са използвани суровини от собствените ферми на производителя в гр. Шумен и селата Никола Козлево и Зимен. Варената шунка от свински бут и луканката са изцяло от българско свинско месо от животни, отгледани в тези ферми, като производителят работи само с охладено месо и по този начин постига по-добър вкус и по-високо качество. Луканката е в специална дишаща опаковка, която позволява развиването на естествена благородна плесен и допринася за автентичния й вкус и качество.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент