18:40 ч.

08.08.18

1 мин.

0

0

0

До $235 за тон черноморска пшеница

от Стандарт |

До $235 за тон черноморска пшеница

Цените на пшеницата в черноморския регион стремително се катерят нагоре. Според SovEcon, мелничарската пшеница с 12,5% протеин поскъпна с 15 долара – до $231,5 за тон FOB дълбоководно руско черноморско пристанище, което е най-високото ниво от 2014 г. насам. Институтът за конюнктура на аграрните пазари (ИКАР-Москва) отчита дори по-високи стойности – $234 за тон FOB. Украинска мелничарска пшеница се предлага за износ по около $230-232/т FOB, а пшеница 11,5% протеин – по около $220/т FOB, пише sinor.bg.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент