18:25 ч.

29.10.17

1 мин.

0

0

0

Връчиха наградите на туроператорите

от Наталия Малчева |

Връчиха наградите на туроператорите

Асоциацията на българските туроператори и туристически агенти връчи за първи път своите награди на общините с най-добра маркетингова политика през 2017 г. в Ловеч.


Общините бяха разделени в три категории - малка, средна и голяма според броя на туристическите легла в тях. В категориите спечелиха съответно Габрово, Пловдив и Варна.


За да участват, общините са попълнили десетки страници анкетни формуляри, които са им помогнали сами да открият своите предимства и възможности като туристическа дестинация, обясни Даниела Стоева от УС на АБТТА.


Зам.-председателят на АББТА Ирина Найденова бе категорична, че конкурсът ще се превърне в традиция и поздрави за участниците за смелостта им да се включат.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент