Вигенин помага на Сандански да развива туризма

Вигенин помага на Сандански да развива туризма | StandartNews.com

Народният представител от Благоевградски регион Кристиан Вигенин обсъди проблемите и проектите на община Сандански с кмета Андон Тотев. Двамата говориха по въпроси, които касаят развитието на региона. Градоначалникът разкри плановете за по-нататъшното благоустрояване на общината. Кметът представи и проектите, които ще бъдат реализирани за подобряването на инфраструктурата, туристическите забележителности и атракциите, с които Сандански ще привлича туристи.

Дискутираха се и проблемите, които има общината, както и възможностите за преодоляването им. Кристиан Вигенин декларира готовност да съдейства за по-бързото решаване на въпроси, които са в пряка отговорност на централната власт. Кметът Андон Тотев му подари тематична енциклопедия, посветена на отец Ангел Столинчев.

В двутомника, издаден от инициативен комитет и съставен от Христо Георгиев, са събрани спомените за живота, делото и летописите на отец Столичев – човек, отдал живота си на отстояването и укрепването на духовността и православието в Сандански през миналия век.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай