Отстъпки от 30% за ски ваканция

Отстъпки от 30% за ски ваканция | StandartNews.com

Ски ваканция за предстоящата зима с отстъпка от 10% до 30% можете да купите на изложението Go2Balkans. Почивки с промоционални отстъпки още през този месец можете да си резервирате и за следващото лято, обясни Байко Байков от организаторите. За първи път българите имат възможност да изберат толкова рано измежду различните оферти, обясни Калин Драганов от организаторите на събитието.

То ще се състои за трета поредна година в Интер Експо Център в София. Вестник "Стандарт" е медиен партньор на събитието. Изложението, чиято цел е да промотира културния туризъм в региона, ще се проведе на 17-ти и 18-ти октомври. Първият ден е платен и само за професионалисти, но през втория ще могат да влизат безплатно и крайни клиенти. За да получат достъп те могат да се регистрират на сайта на изложението или на самият 18-ти да го направят на входа на изложението, обясни Свидна Динева от организаторите. Участници и посетители ще има както от Балканите, така и от Италия, Испания, Полша, Унгария и Словения.

Освен това са поканени и чужди туроператори, които имат интерес да продават и рекламират ваканции у нас, като за престоя и част от транспортните им разходи плащат организаторите от Go2Balkans. Те ще имат възможност да разгледат забележителностите на София и Пловдив, както и да посетят Рилския манастир, обясни Даниела Стоева от консорциума на родни туроператори, които организират изложението. Голям е интересът на чуждите партньори, които пристигат за събитието, към инсентив туризъм - събития, организирани от фирми за служители и партньори, допълни Стоева.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай