Ново "Ауди" чака притежателя си на откриването на сезона в Банско

Ново "Ауди" чака притежателя си на откриването на сезона в Банско | StandartNews.com

Стартът на новия зимен сезон в Банско ще бъде празнично отбелязан тази събота, 16-ти декември. И тази година, ново Audi A3 ще чака своя притежател на Бъндеришка поляна.

Страхотният автомобил може да бъде спечелен в превърналата се в емблема за Банско игра „Ловци на съкровища".

Освен с много игри, откриването в Банско ще бъде отбелязано и с много музика. За настроението на Бъндеришка поляна ще се грижат водещият Део, талантливата звезда Михаела Филева, балет „Нова" и DJ Спрайт. За първи път ще видим и впечатляващо барман шоу с коктейли-подаръци.

Гвоздеят на програмата е играта „Ловци на съкровища", която започва в 13:00 часа на Бъндеришка поляна. Условията са вече познати, в определен периметър ще бъдат заровени под снега сандъци със страхотни награди, а всички желаещи, които са се записали за играта влизат да търсят сандък, ровейки в снега без помощни средства.

Голямата награда е чисто нов луксозен автомобил. Сред другите награди са сезонна карта за съоръженията в курорта, аксесоари за зимна екипировка, почивки, таблети, сребърни кюлчета и много други изкушения.

Тази година Банско прави и нова изненада за посетителите на курорта с играта „Открий злато в лифта". Първите 1000 гости на планината, които ще ползват лифта на 16-ти, ще имат уникален шанс да спечелят златни награди.

В кабинковия лифт трима късметлии ще намерят истински златни монети. На други 220 щастливци лифтът ще донесе утешителни награди, сред които луксозни зимни аксесоари и парти изненади.

Специалните гости, които се очакват в Банско по повод откриването на сезона тази година, са рекордьорът в скоростните ски дисциплини Кристиан Гедина и петкратният носител на Световната купа по ски алпийски дисциплини Марк Жирардели. Двете звезди ще се изправят един срещу друг в играта "Влез в отбора на шампиона".

Желаещите скиори могат да се запишат в един от двата отбора на ски легендите и най-добрият състезател ще получи не само възможност да се състезава с истинска ски легенда, но и сезонна карта за съоръженията в Банско.

Записването за игрите е активно в https://game.banskoski.com/bg/. Участниците задължително трябва да потвърдят присъствието си на място на Бъндеришка поляна от 9:30 часа.

Записването за "Влез в отбора на шампиона" ще продължи до 10:30 часа на 16-ти декември, а за "Ловци на съкровища" точно до 11:30 часа.

Общо над 240 са наградите в трите игри, които ще отбележат началото на сезон 2017/2018. Всички ентусиасти, които искат да се включат в игрите трябва задължително да имат в себе си документи за самоличност.

След програмата на Бъндеришка поляна купонът ще продължи на площада в центъра на град Банско, където гост ще бъде Ути Бъчваров, който ще приготви вкусни изкушения за всички гости.

Купонът по случай новия сезон ще стартира с пищна заря, много музика, танци и добро настроение. Топ курортът ни ще приветства гостите с промоционални цени на лифт картите и много награди. С това Банско, който тази година беше отличен като един от 10-те най-добрите курорти в света, пожелава успешен сезон и много сняг на всички фенове на зимните спортове.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай