Нови чартъри тръгват за Италия

Нови чартъри тръгват за Италия  | StandartNews.com

Нови чартърни полети тръгват през пролетта за Италия. С тях едноседмичната почивка с включен полет, трансфери, нощувки в 4-звезден хотел, закуски и вечери излиза на цени от 770 лв. до 960 лв. според сезона. В цената на вечерята влиза и по половин литър вино и минерална вода на човек. За обяд пък можете да платите допълнително, като сумата излиза между 90 лв. и 200 лв. за цялата седмица според избрания хотел.

Типично за целия регион около Неапол, където се намира курортът Бая Домиция, е, че основните ястия дори и при предплатените пакети се избират по меню. За салатите, предястията и десертите можете да изберете от шведската маса, но основното ястие се приготвя по ваш избор на момента. Тъй като италианците в този регион са на мнение, че за да е вкусна една паста или друго ястие, то трябва да е приготвено на момента и топло. Хотелите, между които можете да избирате, са разположени на първа линия до плажа, в борова гора. Естествено шезлонгът и чадърът както на дългата пясъчна ивица, така и в басейните на хотела са безплатни.

Ако не искате единствено да се излежавате и да събирате тен, можете да се възползвате и от предложенията за екскурзии. Те се плащат допълнително и струват от 40 евро до 90 евро на човек - според това дали са полудневни или целодневни, от отдалечеността на забележителностите и входа за посещаваните обекти. По време на ваканцията можете да посетите Неапол, Помпей и Везувий, Амалфи и Позитано, Соренто и Капри, кралския дворец Казерта, както и Вечния град - Рим.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай