"Кемпински" в Банско с поредно престижно отличие

"Кемпински" в Банско с поредно престижно отличие | StandartNews.com

Петзвездният "Кемпински Хотел Гранд Арена Банско" бе награден за пета поредна година със TripAdvisor Сертификат за Отличие за 2015 г. Така ски хотел №1 на България за последните 2 години вече е сред носителите на TripAdvisor Серификат за отличие 'Hall of Fame'.

Сертификатът за "Отличие" се присъжда на хотели, атракции и ресторанти от цял свят, които поддържат висока обща рейтингова класация от публикувани ревюта в TripAdvisor, а Серификат за Отличие "Hall of Fame" получават тези от тях, които са били награждавани със Сертификат за Отличие в продължение на пет поредни години. "Да бъдеш удостоен с TripAdvisor Сертификат за Отличие за пет години подред и със Серификат за Отличие "Hall of Fame"е най-добрата награда за ежедневните ни усилия да отговорим на очакванията на гостите ни, предоставяйки им първокласно обслужване и незабравими преживявания.

Наградата идва само няколко дни преди откриването на хотела за летния сезон и е прекрасен старт за сезона. От името на целия екип бих искал да благодаря на нашите гости за тяхната лоялност и очакваме с нетърпение да ги посрещнем отново за ново вълнуващо лято", коментира генералният мениджър Атанасиос Манос.

По-рано тази година, "Кемпински Хотел Гранд Арена Банско" се подреди на първо място в категорията „Топ 25 луксозни хотели в България" в класацията на TripAdvisor за 2015 г. Хотелът също така е сред отличените хотели и в категориите „Топ 25 хотели в България" и „Топ 25 хотели в обслужването".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай