14:40 ч.

22.02.18

2 мин.

0

3

0

"Кемпински" в Банско е "Най-добър ски хотел"

от редактор |

"Кемпински" в Банско е "Най-добър ски хотел"

"Кемпински Хотел Гранд Арена Банско" бе награден за „Най-добър ски хотел" от годишните Международните награди за хотелиерство 2017. Победителите бяха обявени по време на официалната гала церемония, която се състоя в хотел "ИнтерКонтинентал" в Киев и събра над 250 гости – световноизвестни експерти от хотелиерския бизнес, генерални мениджъри на хотели, дипломати и журналисти. Там се проведе и Международна конференция по хотелиерство, където лектори от различни страни споделиха своите знания и опит в хотелиерския бизнес, както и актуалните тенденции и иновации на пазара.


Основани през 2011 г., Международните награди за хотелиерство имат за цел да отличат най-добрите хотели според постигнатите резултатите за всяка година. Мисията на наградите освен да се изберат най-добрите хотели е и да се подпомогне развитието на качеството на услугите и да се стимулира конкурентноспособността в хотелиерската индустрия чрез популяризиране на постиженията. Тази година церемонията отличи най-добрите от общо 315 номинирани хотела от 21 страни от Централна и Източна Европа, между които Полша, Унгария, България, Румъния, Грузия, Словакия, Молдова, Украйна, Австрия, Чехия, Хърватия, Черна гора, Сърбия, Босна и Херцеговина, Албания, Македония, Словения, Гърция, Литва, Латвия и Естония. Победителите в 28 номинации бяха избрани на няколко етапа, започвайки с гласуване на експертен съвет от международно жури, последвано от рейтингите на хотелите в онлайн резервационната система booking.com и платформата за обратна връзка Trust You.


„Ние сме изключително благодарни за гласуваното признание за "Най-добър ски хотел" от Международните награди за хотелиерство", коментира Наталия Каширская, генерален мениджър на "Кемпински Хотел Гранд Арена Банско". - Да бъдем избрани за най-добър ски хотел е огромна привилегия, и тук бих искала да отбележа още, че хотелът и курортът Банско имат какво да предложат не само през зимния сезон, но също така и през останалата част от годината и вярвам, че всички наши гости, любители на зимните спортове, ще се върнат да ни посетят отново и през лятото." През ноември 2017-а Кемпински в Банско получи за четвърти път и приза на "Най-добър ски хотел в България" от "Световните ски награди" в Кицбюел.


Международните награди за хотелиерство 2017 в Киев пък донесоха успех и на още два Кемпински хотела. Kempinski Hotel Cathedral Square спечели наградата за Най-добър бизнес хотел, а Grand Hotel Kempinski High Tatras за Най-добър хотел за меден месец.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Космос · 23:42 · 22.02.2018
Браво! Поредно заслужено отличие за Кемпински Банско. Останалите хотели могат само да се учат.
Тодор · 16:05 · 22.02.2018
Заслужава си наградата хотела, топ ниво е. което си е така, така е. Бил съм там няколко пъти и не са ме разочаровали
Елвира · 15:23 · 22.02.2018
Страхотен хотел наистина!
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент