Харчим по двайсетачка на плажа

Харчим по двайсетачка на плажа | StandartNews.com

Броим 50 лева за VIP шатра до морето във Варна

Варна. 20 лева може да ни излезе разпускането на градския плаж във Варна, ако решим да похапнем край морето. Бирата върви от 2 до 4 лева, в зависимост от марката и дали ще е наливна. Пържени картофки със сирене струват 3 - 4 лева, а пицата - 6 лева.

Шезлонг и чадър излизат 10 лева, а уютна VIP шатра край морския бряг - 50 лв. Водното колело си остава една от най-предпочитаните атракции. На градския плаж във Варна то може да се наеме срещу 10 лева на час. За 30 минути цената е 5 лв.

Нови атракциони радват варненци и гостите на морската столица това лято. Всеки търсач на силни усещания не би пропуснал да се качи на уейкборд. Този спорт е лятна алтернатива на сноуборда. Може да се пробва на Трета буна, където е разположен напълно оборудван за тази цел парк. Паркът на Трета буна разполага с най-новото поколение оборудване The LOOP - двупилонни влекове. Има и осветление във водата за нощно каране, както и обособено място за нощни сърф партита на плажа.

Блоб - това е приспособление, разположено на Първа буна. То се използва за изключително атрактивни скокове. Градският плаж във Варна е един от най-предпочитаните заради широката ивица и чистата вода. Специална машина почиства плажа от началото на сезона. Тя използва най-ефективната техника за обработка на пясъка, като улавя боклука, а после заравнява обработения терен.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай