Футболисти и плейбои откриха сезона

Футболисти и плейбои откриха сезона | StandartNews.com

Валери Божинов и Христо Сираков купонясват на плажа

Хитови заведения готвят и дневни партита с атрактивни мулатки

Лятото почва ударно с партита на морския бряг. Хиляди известни звезди и обикновени купонджии се пренесоха в петък вечер в Слънчев бряг за ударния старт на сезона. Партита продължават и днес. А десетки смелчаци вече пекат тела по пясъците, а други откриха сезона като се изкъпаха в морето.

Футболисти, плейбои, купонджии и красавици се изнесоха в петък вечер за морето. Те дадоха старта на летен сезон 2015 от "Бедрум" в Слънчев бряг. Футболистът Валери Божинов се появи за пръв път в светските среди след раздялата си с Николета Лозанова. Той не отказа да се снима с всички, които поискаха фото за спомен с него. Заедно с Божинов в нощния живот на Слънчев бряг се впусна и футболната легенда Даниел Боримиров. Момчетата от агитката на "Левски" "София Запад" пък се насладиха на мощното парти преди важния мач в Бургас за купата. Вратарят на "Славия" Георги Петков дойде за купона с момчетата от синята агитка. Бизнесменът Христо Сираков, по-известен като Ицо Стоте манекенки, грееше със стилна дама до себе си. Сред решили да открият летния сезон в Слънчев бряг бяха и доста столични плейбои. Знойни красавици от софийския елит блестяха на купона със стилни тоалети.

На партито бе забелязан и проверяваният за съдебен лобист Красимир Георгиев - Красьо Черния. Той направи впечатление със солидна охрана.

СНИМКИ - ТУК!

Освен популярните лица хиляди се стекоха на откриването на най-култовия клуб на родното Черноморие. Всички гости на Bedroom Beach минаха по 150-метров червен килим, който заслужено може да кандидатства за рекордите на Гинес.
Триумфалният старт на летния сезон бе даден от топлес момичета с блестящи костюми, гъвкави тела и предизвикателни акробатки на пилон, едната от които е финалистката от "България търси талант" Симона Бойкова. Всичко това се появи на сцената в една златна рамка, обединено под името Sparkling Sex Appeal, новото шоу на Bedroom Beach. Общо 20 танцьори в продължение на 5 часа изнесоха изключителна шоупрограма, като оставиха гостите без дъх. Зад артистичния проект стоят Галя от "Сатен" като хореограф и Донка Боева като дизайнер на костюмите. Зад пулта се раздаваха диджей Mascota, диджей C-Fusion и МС П.

Купонът продължи в събота с дневното парти Welcome to Daylife на диджей Tony и Tatyana с нейната електрическа виола. Дневни партита на плажа са предвидени почти всеки ден до края на летния сезон. Те стартират с екзотични мулатки от кубинската трупа "Хаванос". В разгара на купона става още по-горещо - към атрактивните кубинки ще се присъединят Алфредо Торес и Айвън. И всичко това гарнирано, разбира се, с автентична кубинска салса, фламенко, горещи латино хитове. Вечерта пък снощи продължи на макс с официалното откриване на модернизирания Cacao beach club в компанията на хаус диджея Sandy Rivera.

И българи броят 20 лева за обиколка по баровете

Абитуриентите също откриха сезона на плажа пред Какао и Бедрум в Слънчев бряг. Мнозинството предпочете и дневния плаж след купона пред тези заведения. Други от зрелостниците пък тази година изпревариха чужденците в популярните алкохолни обиколки в курорта. Баркролът по заведенията включва разходка из нощните заведения. Мероприятието отново завършва в дискотека преди полунощ, където купонджиите да продължат да пият до сутринта. Хотелите на ол инклузив също предлагат алкохол в неограничени количества. Самите хотелиери обаче са против шумните групи младежи в центъра на комплекса. "200-300 човека събрани, които вървят по улицата като ученици и през цялото време викат, крещят, това създава смут у другите туристи", коментират хотелиери.

Според фирмите, които предлагат обиколки по баровете обаче, атракцията става все по-популярна и вече в нея се включват и много българи. 20-30 лева на турист струва разходката по баровете в нощен Слънчев бряг с включен алкохол в цената. Навсякъде по баровете в курорта спазват възрастовата граница и не допускат младежи под 18 години.

DJ Rae и Криско за купонджиите

И тази година южният плаж в курорта обещава да привлече световния интерес и парти дух с разнообразие и качествен музикален подбор в програмата си. Програмата ще бъде наситена и разнообразна, включваща серия от партита с чуждестранни гост-диджеи, емблематичния July Morning, както и 12-ото издание на най-големия Фестивал за електронна музика Solar Summer. Тежката хаус артилерия ще започне на 18 юли с Ruben Alvarez, на 25 юли с дяволски добрата зад пулта диджейка Rae. Хаус програмата ще продължи на 1 август с унгарските ветерани Crazibiza, с испанеца David Penn на 8 август и с германеца Ben Delay на 15 август. Предвидени са и черни партита с диджеите Big D, Foxxy,Ice Cream, Alex P, Big D и др. На южния плаж гостите ще забавляват още Krisko, Dim4OU, Santra, DJ Fed и Foxxy, с Ъпсурт, Lora, Spens, Skilrs, Doncho, Bili The Kids, Cass, със 100 Kila и Fed и с Михаела Филева, Били Хлапето, Алекс&Влади.

Асфалт за къмпингарите на "Градина"

Дългоочакваният нов път до къмпингите "Градина" и "Златна рибка" ще посрещне това лято туристите. През последните години летовниците трошаха каравани и коли по разбитото шосе. От местната администрация отлагаха ремонта заради пречиствателната станция в Созопол, тъй като основният колектор, извеждащ отпадните води, трябваше да бъде изграден именно по протежението на пътя.

Този сезон обаче от зеещите кратери между Черноморец и Созопол няма да има и следа. Пътят не е изцяло завършен. Кметът на Черноморец Добри Добрев увери, че работата по него ще приключи най-късно до 15 юни.

16 лева сянката на плажа
Двойна стая от 70 до 280 лева, голямата гроздова върви по 7

Ако човечеството правеше толкова хляб, колкото селфита, гладни нямаше да има. Дали ще се снимаш с мобилния си телефон обаче или не, ако решиш да полегнеш на някой шезлонг и като допълнение към удоволствието, прикриеш главата си под сянката на чадъра, приготви шестнадесет лева. По осем за всяка благина. Така е на Слънчев бряг, където вчера слънцето най-после разгони всички облаци, но не и притесненията на търговците, хотелиерите и ресторантьорите. Макар и различаващи се по възраст, пол и горна граница на кръвното налягане, всичките те тези дни си задават един и същи въпрос: "Ще ги има ли туристите. Няма ли да ги прогони международното положение, кризата, да ги придърпа конкуренцията".

В последните дни на май най-големият роден морски курорт е като лъв, който се готви за скок. Почти навсякъде приготовленията са приключили. В хотелските стаи има в изобилие и ако и портмонето се радва на същото, можете да тръгвате. Изборът е богат - двойна стая може да се наеме за 70 лева на вечер, може и за 98, дори и 150. Ако това ви се вижда евтино за вашия стандарт, има решение - изглед към морето, пет звезди и романтика за 280 лева на вечер.
В една разходка из Слънчев бряг можеш да се разминеш с всичко, но не и с викачите по ресторантите. Тези мили хора любезно тикат менюто в ръцете ви. Знаят как е агнешко печено и дроб сарма на всички възможни езици от немски до иврит. Убеждават, че именно техният ресторант е най-точното място за господина, госпожата и толкова красивите им дечица. Всеки спечелен клиент е тяхната малка победа, за която се твърди, че вземат по две хиляди лева месечно.

Гостите чревоугодници нека са спокойни. Няма да останат гладни. Свинският кебап върви по 10 лева, зелената салата - 3,40, печените картофи - 8,60, а пилето с ориз - 7,80. Разбира се, свинските флейки са друго нещо, затова за тях се плаща 11,40. Цената на обикновената гроздова ракия се върти около 7 лева за сто грама, а бирата може да започне от 3 и да стигне 10 лева.

Два часа разходка с рикша за 35 лв.

Велосипеди, рикши и водни атракциони вече са строени в очакване на летовниците. Стопаните им са готови да ги отдават под наем на всички мераклии, които искат да раздвижат снага. Така качването на велосипед за час ще ни струва 6 лева. Ако пък решим да наемем колелото за цял ден и да обиколим забележителностите в района, ще трябва да подготвим двайсетачка. Рикшата стига до 35 лева да 120 минути. Първоначалната цена обаче е 15 лева за половин час.

Ако обаче решите да вдигнете адреналина си насред морето, качете се на банана. Летежът по вълните ви изпълва с копнежи. Джобът ви е олекнал с петнадесет лева за 15 минути, но нали цяла зима сте чакали този миг. Или другия - да полетите над водната шир с парашут. Шестдесет лева и вече ще знаете как се чувства орелът.

Още седмица без паяк в курорта

Все още в курорта Слънчев бряг синята зона не работи. Причината е, че не са докарали паяците, довериха хотелиери. "Промоцията" за шофьорите обаче няма да продължи дълго. До седмица ще се вземат по 2 лева на час и 90 за репатриране на незаплатили автомобили, уверяват в курорта. Дали ще е така или с паркирането това лято ще се минава тънко предстои да разберем. През януари Бургаският административен съд отмени принудителна административна мярка "репатриране на автомобил с паяк" в Слънчев бряг след жалба от шофьор на неправилно паркиран автомобил. Мотивите на магистратите бяха, че курортът е некомпетентен орган по смисъла на закона и няма право да извършва репатриране, нито да налага административни наказания за нарушение на Закона за движение по пътищата. Съдът е категоричен, че тази дейност законодателят е възложил изцяло в прерогативите на органите на МВР. Магистратите стигат до извода, че по закона и в съответствие с представените документи улиците са собственост на община Несебър.

В Несебър: Рибата - 10 лева, лимонадата - пет

И Несебър вече е готов да посреща летовници. Дори онзи господин с обработен глас, който кани на "Харошая прагулка по море до Слънчев бряг" за десет лева на човек. Тук цените не са така откровено изнесени на показ, богатият асортимент на ресторантите обаче блести фотографиран още от улицата. Порция хубава риба струва около десет лева, цацата е 3. Бирата - също.

Разбира се, голямото удоволствие е да поседнеш по кафенетата на главната улица. Да съзерцаваш симпатичните немски пенсионери, на които според родните социални програми ще заприличат и нашите след 40 години, които пият специално приготвена лимонада за 5 лева чашата. Кафето върви по 3 лева, сайдерът - също.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай