Белезници за секси тоалети в Слънчев бряг

Белезници за секси тоалети в Слънчев бряг | StandartNews.com

Шерифки ловят по 30 на вечер в дискотеките за горещи танци и влажен поглед

Бургас. Нова мода тръгна по дискотеките в Слънчев бряг. Най-разкрепостеният курорт, известен с нощните си купони, се сдоби с нравствена полиция. От няколко дни по баровете текат масови арести заради предизвикателно облекло или секстанци.

Хитът на сезона тръгна от култовата дискозона "Какао бийч" на Южния плаж в Слънчев бряг. Само за една нощ в баровете там са закопчани с белезници над 30 купонджии. "Арестите" налагат 3 сексапилни дами, служителки на нравствения отдел. Те се появяват ненадейно в дискотеката, въоръжени с гумени палки и белезници. След като сканират за минути обстановката, започват да налагат "глоби" и да щракат белезниците. Униформените дами са с атрактивни фуражки и шерифски значки, които имитират съвършено истинските атрибути на органите на реда.

На всеки клиент, уличен в нарушение на моралните норми, се съставя акт. В документа се отбелязва какво точно е направил. Екшънът се документира задължително със снимка от фотограф на "местопрестъплението". До момента наказващите дами съставили най-много актове за "прекомерно сексапилно поведение" и "несъобразено изкусителни танци". Предупредителни протоколи се издават масово и на дамите, уличени в оскъдно сексапилно облекло. Кавалерите пък най-често са санкционирани за наднормена мускулна маса. От нравствената полиция арестуват с белезници клиентите, които имат прекалено съблазнителен поглед или изкушаваща сексапилна усмивка. Арест се полага и в случаите на "сексапилно превъзходство от общ характер". В списъка на арестантите са попаднали и двамата диджеи, които миксират в дискотека "The 1" Цеци и Лъки.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай