Бедрум открива дискосезона в Слънчев бряг с двудневно парти

Бедрум открива дискосезона в Слънчев бряг с двудневно парти | StandartNews.com

Една от най-култовите дискотеки в Слънчев бряг - Bedroom Beach открива сезона с двудневна парти атака. Купонът започва на 29 май с гореща програма и отбрани гости. Злато и сатен ще обгърнат новото шоу Sparkling Sex Appeal, което ще взриви Бедрум в петък вечерта. На сцената в нощния клуб ще излязат хубавици в блестящи костюми, а топлес момичета ще забавляват гостите. В разгара на купона в шоуто ще се включат и предизвикателни акробатки на пилон, сред които е и финалистката от „България търси талант" Симона Бойкова. Изненадите продължават в полунощ с авангардна хореография на балета Bedroom Ladies. Зад проекта стоят Галя от Сатен като хореограф и Донка Боева като дизайнер на костюмите. Същата вечер се очаква и специален гост от съседна Румъния – акробатът Михай, чието изкуство ще бъде кратък отдих от зашеметяващия блестящ сексапил на шоуто. Зад пулта ще се раздават резидентите на Bedroom диджей Mascota, диджей C-Fusion и МС П.

На 30 май, от 14,00 ч., с подкрепата на Zonin, часовникът на купона ще затиктака още по светло с дневното парти Welcome to Daylife на диджей Tony и Tatyana с нейната електрическа виола. Дори и да го пропуснете, няма място за тревога – на Bedroom Beach в са предвидени такива партита за почти всеки ден до края на летния сезон.

"Втората вечер на грандиозното откриване е посветена на облеклото и аксесоарите които... не са за всеки ден. Иначе казано, очаквайте продължение на нашата програма под името Fetish Night. Е, нощта няма да бъде толкова порочна и неприлична, колкото подсказва заглавието. Въпреки това... думата има отново балетът Bedroom Ladies, а танците на пилон са задължителни, топлес момичета също, както и медицинските сестри, и палавите ученички, въжетата, синджирите, белезниците, латексът. И, разбира се, червената точка с надпис Adults Only", съобщават организаторите. Диджеите Dimo BG и Andrew ще се погрижат да вдигнат на макс настроението и във втората вечер.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай