17:05 ч.

25.09.17

1 мин.

0

0

0

Ангелкова ще засажда дръвчета с дипломати

от редактор |

Ангелкова ще засажда дръвчета с дипломати

Световният ден на туризма 27 септември ще бъде отбелязан със засаждане на дръвчета по инициатива на министъра на туризма Николина Ангелкова. Това съобщиха от пресцентъра на министерството. В събитието, което ще се проведе на 26 септември, ще участват и представители на дипломатическия корпус в България.


Световният ден на туризма се чества от 1980 г., след като Световната организация по туризъм (СОТ) към ООН приема своя устав и така се утвърждава като фактор за развитието на туристическата индустрия отвъд националните граници. Тази година денят преминава под мотото „Устойчив туризъм – начин за развитие“, а празникът се чества от всички страни членки на СОТ.
Засаждането на дръвчетата ще се състои на 26 септември в София, от 11.00 часа, в Южен парк - 2 (зад Националния музей „Земята и хората“).


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент