08:40 ч.

15.04.16

2 мин.

578

0

0

„Звездни стажанти” в Лидл събра 16 689 продукта за благотворителност

от Стандарт |

„Звездни стажанти” в Лидл събра 16 689 продукта за благотворителност

Този Великден ще бъде по-светъл и радостен за 5 000 семейства в нужда, благодарение на инициативата на „Звездни стажанти" в Лидл, в която се събираха дълготрайни стоки за социално слаби семейства. За два часа стажантите събраха 16 689 продукти, между които 2 тона брашно и захар, близо тон ориз и леща, повече от 1000 консерви - продукти, които обикновено се събират в кампания за период от 20 дни.


С мисията в Лидл стажантите се бориха не за една, а за две, каузи – освен тази на лидера на спечелилия отбор, който беше подкрепен от веригата със сума на стойност 10 000 лева големият печеливш е каузата на Holiday Heroes, които от години помагат на семейства в нужда.


„Изключително много се радваме на успеха на тази кампания и на възможността Лидл да стане част от това повече български семейства да посрещнат Великден по един достоен начин. Участниците вложиха цялото си сърце в мисията, а клиентите на Лидл се включиха с огромен ентусиазъм в кампанията и това си пролича в крайния резултат. За нас, като компания, за която социалната отговорност е изключително важна, участието в благотворителна кампания с такъв добър резултат беше много ценно." – споделят от Лидл.


Каузата за събиране на продукти беше подкрепена както от клиентите на Лидл, така и от много хора, които се бяха информирали за инициативата по интернет и редица известни личности, между които Гала, Алекс Раева, Владо Пенев, Евгени Минчев. Сред дарителите имаше много младежи и деца, които също с голям ентусиазъм също дадоха своя принос за кампанията. В подкрепа на инициативата се включиха и ансамбъл Българе, които вдигнаха градуса на настроението с българско хоро.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент