12:45 ч.

03.12.17

1 мин.

0

1

0

Взривиха хотел "Астория" на Златните

от редактор |

Взривиха хотел "Астория" на Златните

фото проектът на бъдещия комплекс


Един от най-известните, емблематични хотели на първа линия на Затни пясъци - "Астория", вече е минало. Контролиран взрив го сравни със земята за по-малко от 4 секунди, за да бъде построен нов на същото място.


Повече от 55 години "Астория" бе един от символите на курортния комплекс. Сантиментален символ на соц-лукса, той бе апетитна хапка за много инвеститори, когато започна приватизацията на Златни пясъци. Първи го купиха известните братя Джанкови, след това бе собственост на Славчо Христов, а от 7 години го притежава бизнес тандемът Велико Желев - Милен Райков.


Последните собственици решиха да съборят до основи старата сграда и да построят на нейно място нов комплекс.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 17:11 · 03.12.2017
е и аз като си купя нещо почти без пари и ако имав много пари за пране ще пускам перанята на бързи обороти и ще взривявам колко му е
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент