13:48 ч.

16.06.16

2 мин.

818

4

0

Volvo Group Bulgaria със сервизен център в Бургас

от Стела Николова |

Volvo Group Bulgaria със сервизен център в Бургас

Собствен център, в който ще се извършва обслужване, сервизиране и продажба на пълната гама товарни автомобили от марките "Volvo" и "Renault", ще изгради "Volvo Group Bulgaria" в Бургас. За целта компанията закупи парцел в Индустриален и логистичен парк - Бургас, а първата копка е планирана за есента на тази година. Архитектурният проект е готов, като сервизната част на базата ще разполага с три проходни канала и ще отговаря на всички международни корпоративни стандарти на компанията, включително оборудване и инструменти. Според предварителния разчет сервизът трябва да заработи още през 2017 година.


"За нас Бургас винаги е бил регион със стратегическо значение. Това се дължи не просто на ключовата локация, но и на динамичното развитие на бизнеса и дългогодишните традиции, които имаме тук.", обясни Петер Ериксон - изпълнителен директор на "Волво Груп България".


Инвестицията в собствен център в Бургас е част от цялостната стратегия на компанията за устойчиво развитие, модернизация и увеличаване капацитета на сервизната мрежа в страната. Проектът стартира с откриване на сервизна база във Варна през лятото на миналата година, а в началото на 2016 година отвори врати и разширеният сервизен център в София, който има капацитет за сервизиране на 10 368 товарни автомобили средно на година и позволява едновременна работа по 16 влекача.


"Привличането на такава крупна инвестиция е добър знак за все по-благоприятния икономически климат в Бургас. Ще направим всичко възможно, за да отговорим на високите изисквания на "Волво", както и на всеки коректен предприемач, който иска да работи тук", каза кметът Димитър Николов.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 14:47 · 16.06.2016
Абe,този с главнитe букви,които пишe по всички саитовe,ниама ли кои да го узурпира!!!Типичeн атакист,онанист,като психото...тeхниа лидeр!!!
Потребител · 18:53 · 16.06.2016
@Потребител КАЗАХ ТИ КУРВО .НЕ МИ ДАВАЙ НАКЛОН НА ХУЯ КАК ДА ПИША
Потребител · 14:12 · 16.06.2016
СЕРВИЗ - КРУПНА ИНВЕСТИЦИЯ. МАМА ТИ КУРВЕНСКА ,ГРОБАРСКА.
Потребител · 14:11 · 16.06.2016
СЕРВИЗ - КРУПНА ИНВЕСТИЦИЯ. МАМА ТИ КУРВЕНСКА ,ГРОБАРСКА.
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент