VIVACOM пусна преди световната премиера P20 Lite на Huawei

VIVACOM пусна преди световната премиера P20 Lite на Huawei | StandartNews.com

Броени дни преди представянето на новия флагман на Huawei - P20 в Париж, най-нетърпеливите фенове на бранда у нас вече могат да се сдобият с неговата олекотена версия в търговската мрежа на VIVACOM, както и в онлайн магазина на телекома. Още от вчера той е наличен, като в комбинация с един от най-предпочитаните планове Smart L+ се предлага на цена от 24,98 лв. на месец или 519,98 лв. в брой.

Новият Huawei P20 Lite е с 5.84-инчов FHD+ екран (с резолюция 2280x1080 пиксела). Съотношението на страните му е 19:9 и с второ поколение на технологията FullView –Display 2.0, предлагайки 432 пиксела на всеки инч и контрастно съотношение 1500:1, а 2D графичният процесор улавя и предава по най-добрия начин и най-фините детайли около контура на всеки обект във фокус.

Новият изтънчен и изискан модел предлага 16 мегапикселова предна селфи камера и 16-мегапикселова + 2-мегапикселова двойна основа камера, с професионален боке обектив, който позволява на всеки негов носител да заснема снимки със студийно качество. Моделът идва на българския пазар в три свежи цветови решения – Klein Blue (специално текстуриран син корпус за фини отблясъци), Sakura Pink и Midnight Black, като първите налични бройки ще са именно във вечно класическия цвят – черно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай