19:25 ч.

02.11.17

1 мин.

0

0

0

VIVACOM дава повече минути и мегабайти

от редактор |

VIVACOM дава повече минути и мегабайти

През ноември VIVACOM добавя допълнителни минути за разговори към план SMART М+, а разговорите с тарифите от SMART L до SMART XL+ ще са без ограничения не само в България, но и в роуминг в страните от ЕС.


Най-важното е, че допълнителните минути за разговор ще са в сила през следващите две години. VIVACOM добавя към безлимитните разговори и солидно количество допълнителни MB за сърфиране в страната и в ЕС. До 5000 повече са мегабайтите на максимална скорост, които VIVACOM предлага само сега в тарифните си SMART планове, при това за целия срок на договора. Ще говорите свободно и ще сърфирате на максимална скорост, ако имате нужда от промяна на плана си, на оператора или на предплатената карта.


Офертата е валидна за частни и бизнес клиенти с тарифни планове Smart М/М+/L/L+/XL/XL+ при подписване на договор за 24 месеца.


Промоцията е валидна и при комбиниране на услуги по оферта „Комбинирай и спести".


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент