Victoria Group Hotels and Resorts с приз „Най-добра туристическа компания за 2017 г."

Victoria Group Hotels and Resorts с приз „Най-добра туристическа компания за 2017 г." | StandartNews.com

Victoria Group Hotels and Resorts получи „Златен приз" за „Най-добра туристическа компания за 2017 г." от списание „Туризъм и отдих". Изданието връчва престижните награди за тринадесети път, отличавайки лидерите, допринесли за развитието на туризма в България. Днес, на 25-ата Международна туристическа борса „Ваканция и СПА експо".,провеждащо се под патронажа на Министерство на туризма, наградата бе връчена на Светослав Георгиев, директор „Продажби, маркетинг и развитие" на Виктория груп. Той отправи покана към всички присъстващи през предстоящия летен сезон да посетят и най-новия хотел на холдинга – Hacienda Beach в град Созопол.

Критериите, според които са били определени номинираните компании, са висока култура на обслужване и професионален мениджмънт – фактори, утвърждаващи България като привлекателна туристическа дестинация.
Тази награда е поредното доказателство за лидерските позиции на Victoria Group Hotels and Resorts в бранша. Създаден през 1996 година, холдингът е най-големият хотелиерски оператор в страната ни с портфолио от хотели категория 4 и 5 звезди в топ дестинациите на България и с ключови партньорства с най-големите тур оператори в световен мащаб.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай