17:13 ч.

19.02.14

2 мин.

2853

10

0
Вандали нападат Lafka
Снимка: Стандарт

Платено съобщение.


 


Табак Маркет АД се противопоставя за пореден път на негативната кампания, която необосновано се води срещу дружеството и която вече провокира крайни ксенофобски настроения, изразяващи се във вандалски прояви срещу търговските ни обекти и работещите в тях наши служители.


 Ние плътно стоим зад нашите служители и апелираме институциите да бъдат отговорни и да не допускат упражняване на насилие и вандализъм, като потърсят отговорност от извършителите и подстрекателите на тези прояви.


 За пореден път заявяваме, че всяка дейност на Табак Маркет АД е категорично съобразена със законите на Република България, като повтаряните от определени лица в електронните медии твърдения в обратния смисъл не отговарят на истината и имат за цел единствено да манипулират общественото мнение. Дружеството не е монополист на пазара на вестници, цигари и дребни пакетирани стоки – факт, който сме доказали и с конкретни цифри, а спечелените от дружеството публични конкурси за поставяне на преместваеми обекти е ставало винаги въз основа на прозрачни общински процедури и при равнопоставеност на участниците – също факт, който не може да бъде оборен с аргументи от страна на авторите на кампанията.


 Заявяваме също, че Табак Маркет АД категорично не приема да се превръща в платформа, чрез която определени политически или икономически кръгове или конкретни лица с користни цели да заявяват политическите си намерения и амбиции или да прокарват икономическите си интереси, насаждайки необоснован страх и враждебност в дребните търговци и потребители. Дружеството не приема и публичната манипулация и обвиненията на авторите на кампанията, които не са подкрепени с реални факти и чиято „истинност" не може да бъде доказана.


 Поредните изявления и предприетите инициативи срещу „Lafka" от позната ни вече група лица отново ни дават основание да заявим, че се води преднамерена кампания без достатъчно аргументи, в която се разчита единствено на несъстоятелни твърдения и инсинуации, обслужващи политическите или икономическите интереси на авторите на кампанията, и която явно цели да провокира крайни настроения и прояви на вандализъм.„Табак Маркет" АД


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 20:57 · 20.02.2014
Напалм и ше се. Кротнете
Потребител · 20:56 · 20.02.2014
Само напалм ше ва оправи ,и настроенията и чистия ви кристален бизнес !
Потребител · 08:47 · 20.02.2014
как за една година взехте наи хубавите места в градовете.Хората не са глупави.За бой сте.
Потребител · 20:19 · 19.02.2014
Тази Лафка е криминален октопод, чиято глава трябва да бъде отрязана.
Teller · 20:05 · 19.02.2014
Лафкаджиите от Табак маркет са и много прости. "Крайни ксенофобски настоения" срещу Лафка. Татези хора дори не знаят смисъла на думите, които използват.
Потребител · 18:00 · 19.02.2014
AЗ БОЙКОТИРАМ ЛАФКА! А ВИЕ!
Потребител · 20:04 · 19.02.2014
@Потребител В Пловдив затвориха доста малки магазинчета заради LAFKA- в града има около 120 лафки
Потребител · 17:41 · 19.02.2014
ЧЕ КОЙ ГИ Е ВИКАЛ ТУК ТИЯ ЛАФКАДЖИИ ? ПАВИЛИОНИ СИ ИМАХМЕ ПРЕДОСТАТЪЧНО.
Потребител · 17:19 · 19.02.2014
Лафка вандалства над обществото.
Потребител · 17:18 · 19.02.2014
"Платено съобщение" ...
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент