Трейс Груп с нова фирма в Германия

Очаква се оборотът на компанията зад граница да достигне 50 млн. евро на година

Трейс Груп с нова фирма в Германия | StandartNews.com

"Трейс Груп Холд" основа нова дружество, което ще работи в Германия. Съдружници в новата компания ще са "Трейс Груп Холд" АД и "М Стронг" ЕОДД. Двамата български собственици ще си разделят по 50% от капитала на новото дружество. То ще оперира под името "Трейс-М Инвест. Компанията ще бъде със седалище във Висбаден, Германия. Управители на дружеството ще са Недко Младенов и Манол Кавръков. За развитието си новото дружество ще залага на сътрудничеството с водещи строителни концерни като Zueblin, W&F и др.

Първоначално се очаква, че годишният оборот на компанията ще е от около 30-50 млн. евро.

Портфолиото на услугите и дейностите на фирмата включва специализирани строежи, свързани с изграждането и ремонта на магистрали, инженерни съоръжения, висок клас пътища и други публични проекти в Германия.

Освен това компанията ще работи и по проекти в областта на жилищното и офисното строителство, както и по други обществени и частни проекти.

Само преди дни "Трейс Груп Холд" получи признание за работата си зад граница лично от сръбския министър-председател Александър Вучич. Това се случи при инспекция на работите по изграждане на магистралата от Гърделица до Царичина Долина в съседната страна. Дъщерни дружества на "Трейс Груп Холд" са напът и да спечелят търг за поддържане на пътища в Сърбия.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай