Търсят отстъпки на Стройко 2000

Търсят отстъпки на Стройко 2000 | StandartNews.com

София. Отстъпки търсят клиентите на започналото вчера специализирано изложени Стройко 2000 в НДК в София. Отстъпки до 20% получават крайните потребители, ако се договорят директно на щанда на панаира. Акцентът на 43-ото издание на Стройко 2000 са отоплителни и климатични системи и изолации, които да намалят сметките ви през предстоящия зимен сезон.

Роден вакумен радиатор например сваля наполовина месечните ви разходи за отопление. Държащите да следват модата в отоплението могат да си купят електрически инфрачервени панели. Според организаторите за първи път от 5 години насам има раздвижване на пазара и по-голям интерес от страна на компаниите. 250 родни и чужди фирми представят до 28 октомври последните новости в света на строителството и обзавеждането на дома. За посетителите обаче е ясно, че кризата в бранша продължава. За разлика от най-добрите си години, в които изложението заемаше 8 пълни етажа от НДК, сега щандовете са сместени на три нива, като не всички пространства са заети.

Освен традиционни продукти и иновации за строителството силно е представен и мебелният бранш. Хит и на това издание на Стройко 2000 е модерното и функционално обзавеждане и пестящите пространство модулни мебели. Посетителите могат да намерят и други полезни неща на щандовете - уреди за дома, сокоизстисквачки, кани за пречистване на вода, дамски чанти и дори карти на София и Европа.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай