Супер технологии за студенти само от Plesio

Супер технологии за студенти само от Plesio | StandartNews.com

В този брой ще откриете специалното издание на каталога на Плесио, посветено на студентите! Читателите ще могат да разгледат селекция, състояща се от студентска раница с модерен дизайн и различни устройства, необходими на студентите, като лаптоп, външен хард диск, флашка, слушалки и допълнително зарядно за телефон или таблет. Ако все още не са обзавели своето ъгълче вкъщи, се предлага актуална оферта за бюро, лаптоп, мултифункционално устройство принтер/скенер/копир в едно и удобен стол на специална мини интернет страницата www.plesio.bg/students.

Представени са още оферти за настолни РС конфигурации с включен Майкрософт Офис Пакет 365. Впечатление правят и новите технологични оферти като лаптоп Turbo-X с операционна система Уиндоус, процесор Intel Pentium, хард диск 500 гигабайта и 4 гигабайта памет само за 599 лв. Новите комплекти игрови конзоли Playstation 4 и Xbox One вече включват продължението на хитовата поредица Fifa 16, за безкрайни часове игра след лекциите.

Разбира се, отново всичко може да бъде закупено и на до 24 безлихвени вноски в магазина в София на ул. Ангел Кънчев 5 или онлайн на www.plesio.bg.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай