"Суисотел" отваря хотел в "Младост"

"Суисотел" отваря хотел в "Младост"  | StandartNews.com

През 2018 г. в София ще отвори врати първият хотел от луксозната верига "Суисотел", част от FRHI Hotels & Resorts. Очаква се модерният комплекс да посреща гости в 200 стаи и 81 апартамента. Хотелът ще е част от проекта "Гранд Каньон София" на турските инвеститори от "Гаранти Коза", съобщава специализираният туристически портал ehotels.com. Договорът между хотелиерската верига и вложителите на проекта е подписан в четвъртък.

"Суисотел" вече е представил визията си за новия хотел, който ще се издигне в столичния квартал "Младост", на мястото на "Аско Деница". От веригата обещават на гостите три ресторанта с местни и международни специалитети, както и че ще станат притегателен център за арт средите у нас благодарение на балната зала, предназначена за ВИП събития. Гостите на хотела ще могат да се радват и на спа концепцията, развита от швейцарската верига в центъра Purovel Spa & Sport. Там посетителите ще се запознаят с вдъхновени от Алпите процедури, фитнес зала и специализирани курсове за тонус и поддържане на теглото.

"Суисотел" няма да изневери и на концепцията си да накара гостите да се почувстват у дома си в апартаменти с една, две или три спални, като същевременно живеещите там ще могат да се възползват напълно от хотелското обслужване.

"България е преуспяваща страна членка на Европейския съюз и държава, фокусирана върху привличане на инвеститори и икономически ръст". Така коментира решението си да избере България за следващия си хотел президентът на FRHI International Дженифър Фокс. Навлизането ни в България съвпада със стратегията ни за разширяване на обхвата на веригата и тази дестинация е прекрасно допълнение за нас, добавя Фокс.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай