Подпис през смартфона за кредит от Райфайзенбанк
Financial Times стъпва в България с нова инвестиция


08:05 ч.

23.08.18

1 мин.

0

1

0

Рефинансирай кредит с ПРОФИ КРЕДИТ и имаш шанс да грабнеш огромен телевизор!

от редактори |

Рефинансирай кредит с ПРОФИ КРЕДИТ и имаш шанс да грабнеш огромен телевизор!

Да се чувстваш като на кино у дома докато гледаш филми с приятели или в семейна компания? При това огромният телевизор да ти е подарък? Ако това е твоята мечта, можеш да я реализираш още сега! ПРОФИ КРЕДИТ ти дава възможност да рефинансираш бързи заеми или кредити до заплата, които изплащаш в момента, и да получиш 2 в 1. Първо, получаваш възможност да плащаш удобни за теб равни месечни вноски и второ, имаш шанс да си сред късметлиите с нов 43-инчов телевизор.


В лятната томбола на ПРОФИ КРЕДИТ България участва всеки клиент, който вземе бърз кредит до 31.08.2018 г., за да погаси свое текущо задължение към друга финансова институция. Пълните условия за участие в томболата можеш да видиш тук.


Петима късметлии вече се наслаждават на усещането за домашно кино с 43-инчов FULL HD телевизор в дома си. Остават още четири огромни телевизора и един от тях може да бъде твой!


Не чакай вноските по кредитите ти да се трупат! Рефинансирай задълженията си с ПРОФИ КРЕДИТ.


Можеш да заявиш своя кредит онлайн на proficredit.bg, да се свържеш с представител на компанията на 070017011 или да отидеш в най-удобния за теб офис.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 06:15 · 20.09.2018
КАПАН ЗА НАИВНИCИ,С ЛИХВИТЕ КОИТО БИХТЕ ИМ ПЛАТИЛИ,6ТЕ СИ КУПИТЕ САМ ТОЗИ ТЕЛЕВИЗОР,БЕЗ У4АСТИЕ В ТОМБОЛИ'
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент