"Рефан" и Пощенска с награди от "Форбс"

"Рефан" и Пощенска с награди от "Форбс" | StandartNews.com

Предимно софтуерни и аутсорсинг компании се състезаваха за пети пореден път за наградите на списание "Форбс България". Финалистите бяха класирани от първо до трето място в осем категории. Освен това бяха връчени четири специални приза. Най-престижният от тях - за иновации в развитието на услугите, получи Пощенска банка. За възраждане на културата специална награда получи Националният дворец на културата, а за проспериращ и успешен бизнес - козметичната компания "Рефан".

За "Сделка на годината" бе определена листването на борсата на "Сирма груп холдинг" с емитент и мениджър "Елана Трейдинг".

В категорията "Клиентска политика", която се смята за една от най-важните, първа награда получи компанията за аутсорсинт и софтуер "Скейл Фокус". В категория "Развитие на бизнеса" с приза е "Мобайл системс", а в "Качество на продуктите" софтуерната "Телерик". Тя е първа и в категория "Обществена дейност". Две първи награди получи и "Мусала Софт" - за "Качество на услугите" и за "Развитие на човешките ресурси". За "Най-добър стартиращ бизнес" бе определен този на "Софтуерен университет", а "Служител на годината" стана Галина Милушева от производителя на обувки "Колев и Колев".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай