Работа в "Южен поток" за 4000 лв. на месец

Работа в "Южен поток"  за 4000 лв. на месец | StandartNews.com

"Южен поток България" АД търси да назначи финансов мениджър и експерт по финансово планиране срещу 4000 лв. брутна заплата. Обявите са публикувани в електронния сайт Jobs.bg. Именно високата заплата обяснява огромния интерес към публикуваните обяви, които до вчера на обяд бяха разгледани от над 2700 потребители.

Кандидатът за позицията "експерт по финансово планиране" в "Южен поток България" трябва да е завършил висше образование и да има магистърска степен по специалността "Финансиране" или "Мениджмънт и контрол на кредитните сделки". За позицията "финансов мениджър" пък "Южен поток България" търси магистър, завършил финансиране, кредитиране или банково и застрахователно дело. Задължително е участниците в конкурса да имат между 13 и 15 години трудов стаж като финансисти в компании от сферата на нефтената и газовата индустрия.

Сред основните изисквания към кандидатите са притежаването на развити финансови, аналитични и технически умения, познаването в дълбочина на нефтената и газовата индустрия и опит в работата с международни финансови институции.
Много важно условие е кандидатите да владеят отлично - писмено и говоримо, руски и английски език.

"Южен поток България" АД е смесена руско-българска компания, в която по 50% дялове имат държавният "Български енергиен холдинг" и "Газпром". Дружеството се занимава с изпълнението на проекта за газопровода "Южен поток" на наша територия от приемния терминал край Варна до границата със Сърбия.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай