Пощенска банка с награда за „Бизнес развитие за 2016" от Western Union

Пощенска банка с награда за „Бизнес развитие за 2016" от Western Union | StandartNews.com

Световният лидер в сферата на разплащателните услуги Western Union (Western Union Regional Business Team Bulgaria) отличи Пощенска банка със специална награда за „Бизнес развитие за 2016" сред банките партньори на организацията. Наградата се присъжда за високото качество на предлаганите услуги във всичките клонове на финансовата институция в страната и за отчетения ръст на трансакциите.

„Нашата банка винаги е била и ще продължи да бъде доверен финансов партньор на гражданите и фирмите по отношение на всеки един аспект на банкирането. В отговор на изискванията на потребителите и за да осигурим още по-голямо удобство и избор на клиентите си, стартирахме нашето успешно, и вече дългогодишно партньорство с Western Union. Щастливи сме, че заедно постигаме много добри резултати. Стремим се да улесняваме процеса по изпращане и получаване на средства по света, а нашите клиенти все по-често да използват паричните преводи като бърза и удобна финансова услуга", коментираха от банката по повод отличието.

Western Union е услуга, улесняваща изпращането и получаването на пари навсякъде по света чрез бързи, сигурни и достъпни парични преводи. Компанията работи с мрежа от над 500 000 агентски локации* в над 200 държави и територии. Услугите, предлагани от Пощенска банка и Western Union са парични преводи от чужбина към България, парични преводи от България към чужбина и парични преводи в страната.

 

* Броят на агентските локации е валиден към 31 март 2017 г.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай