ЕРП Север инвестира 6,1 млн. в мрежата на област Варна
Рефинансирай кредит с ПРОФИ КРЕДИТ и имаш шанс да грабнеш огромен телевизор!


17:50 ч.

27.08.18

1 мин.

0

0

0

Подпис през смартфона за кредит от Райфайзенбанк

от Стандарт |

Подпис през смартфона за кредит от Райфайзенбанк

Райфайзенбанк (България) предлага първия дигитален процес за кредитиране у нас. Иновативната услуга е предназначена за клиенти на банката с предварително одобрени потребителски кредити. Те имат възможност да подпишат всички документи през мобилния си телефон и да усвоят сумата по сметката си без нито едно посещение на офис на банката и без нито един лист хартия. Електронното подписване на документите се осъществява чрез мобилно приложение, разработено от Евротръст Технолъджис АД. То дава възможност за отдалечена електронна идентификация на клиента, издаване на удостоверение за е-подпис и подписване директно от мобилния телефон. Услугата е напълно безплатна за клиенти на банката – необходимо е единствено сваляне на безплатното приложение.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент