Платете данъци и такси с Visa и спечелете атрактивни награди

Платете данъци и такси с Visa и спечелете атрактивни награди | StandartNews.com

Разплащанията с карта Visa на местни данъци и такси са сигурни и бързи, като позволява на потребителите да се разплащат навсякъде и по всяко време, без да е необходимо да носят в себе си пари в брой, да имат дребни или да търсят банкомат.

Плащането с Visa е лесно и удобно, а сега може да ви донесе и награда. До 29 април 2018 г. можете да спечелите благодарение на твоята карта Visa: 3 iPhone X на седмица и 10 външни батерии на ден.

Платете местен данък или такса с Visa на ПОС терминалите в съответната общинска институция, регистрирайте оторизационния код на ПОС бележката на https://www.visabg.com/promocii/promocii-s-registratsiya/taxpromo2018/ и можете да спечелите страхотен iPhone X. Платете местните си данъци и такси онлайн с Visa и ще бъде включени автоматично в теглене за външна батерия за телефон.

За участие в промоцията са валидни плащания на данък върху недвижимите имоти, наследствата, даренията, при възмездно придобиване на имущество, данък върху превозните средства, патентен данък, туристически данък и други местни данъци, определени със закон. Можете да се включите и като платите таксите за битови отпадъци, за ползване на пазари, тържища, панаири, тротоари, площади и улични платна, за ползване на детски ясли, детски кухни, детски градин за технически и административни услуги, за откупуване на гробни места за притежаване на куче и всички други местни такси, определени със закон.

Всяка регистрация на плащане в рамките на съответната промоционална седмица дава право на 1 участие в тегленето за същата тази седмица. Всеки Участник може да участва в седмичните тегления неограничен брой пъти, стига да е направил и регистрирал в дадената седмица съответния брой различни плащания на местен данък или такса.

Картовите разплащания са един от най-ефективните начини за постигане на прозрачност при ръководене на личните финансови средства. Проследяването на разходите и приходите по лична сметка също става по-лесно и удобно. Това спестява време и позволява разумно разпределение на бюджета съобразно индивидуалните нужди и предпочитания.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай