19:20 ч.

07.12.17

1 мин.

0

0

0

Планове за хора със зрителни и слухови увреждания от Теленор

от редактор |

Планове за хора със зрителни и слухови увреждания от Теленор

Теленор предлага абонаментни планове за мобилни услуги за хора със слухови и зрителни увреждания.


Планът за хора с 50 или повече процента слухови увреждания включва повече MB за мобилен интернет и SMS. А хората с 50 или повече процента зрителни увреждания ще разполагат с повече минути за разговори.


Клиентите със слухови увреждания ще разполагат на месец с 5000 MB на максимална скорост в България и 2200 MB за страните от ЕС.


Планът включва и 150 минути, които могат да се ползват в България и ЕС, и 500 национални SMS.


Планът за хора със зрителни увреждания включва 2000 национални минути и за роуминг в ЕС, 2000 MB в България и 2200 MB в ЕС.


Плановете са на цена 11,99 лв. на месец и са валидни за нови и настоящи клиенти на Теленор.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент