От FPI Hotels&Resorts изкушават с Черен петък

От FPI Hotels&Resorts    изкушават с Черен петък  | StandartNews.com

FPI Hotels&Resorts тази година за пръв път се включва в мащабната кампания Black friday с до 50 процента промоционални отстъпки от цените на своите услуги в обекти от семейството на компанията. Офертите влизат в сила при резервация на специални ваучери само в периода от 27 до 29 ноември 2015 г. Традиционният "черен петък" прераства в Black friday weekend и дава възможност за планирането на зимна ваканция в четиризвездния СПА хотел "Свети Иван Рилски" в Банско с 40 процента, както и почивка във "Ваканционно селище Санта Марина" в Созопол, отново на 40 на сто по-ниска цена. Промоцията включва още до 50 процента отстъпка за фитнес и спа процедури в "Инерджи Фитнес и СПА център", "Арена ди Сердика уелнес Клуб" и "Кристъл палас уелнес Клуб".

Независимо дали става въпрос за ски ваканция в най-бързо развиващия се зимен курорт в България - Банско, или за спокойна почивка край морето, FPI Hotels & Resorts показва на своите клиенти, че всичко това е възможно - и то на съвсем достъпни цени. Разбира се, от хотелската верига са предвидили и разнообразна серия от пакети и процедури в СПА центровете на компанията.

Промоционалните пакети са с различни периоди на валидност и се осъществяват само чрез онлайн резервация със специален промо код за ваучерите. Повече информация можете да намерите на уебсайта на FPI Hotels & Resorts: http://www.fpihotels.com/

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай