ОББ и ДЗИ купиха офис сградата в Милениум център

ОББ и ДЗИ купиха офис сградата в Милениум център | StandartNews.com

 

Обединена българска банка и ДЗИ придобиха сградата, в която се помещава централата им, от досегашния собственик НИКМИ. Тя е част от комплекса на бул. „Витоша".

Новото име на сградата е ОББ Милениум център. Това е най-високата бизнес сграда в центъра на София и вторият по височина небостъргач в столицата с 24 етажа и височина 112 м, а общата площ е 29 797.15 хил. кв. м.

Намиращите се на партера офиси за клиенти на ОББ и ДЗИ се отличават с модерен и стилен дизайн и разполагат с 24-часова зона за самообслужване и безконтактен банкомат.

Клонът на ОББ в ОББ Милениум център е един от трите офиса на банката в София, работещи и в събота. В сградата има специално обособени социални пространства с кафе зони и зони за релакс, три ресторанта, включително един на последния 24-и етаж, както и зони за самообслужване с вендинг машини и други удобства.

Инсталирана е интелигентна система за управление на микро климата с възможност за индивидуални настройки за всяко отделно обособено пространство.

„Новата ни централа ще ни позволи да развиваме по-добре както взаимоотношенията между екипите вътрешно, да подобрим операционната и бизнес ефективност, така и да заздравим връзката си с клиентите", коментира Петър Андронов, председател на Кънтри тийма на КВС Груп за България и главен изпълнителен директор на ОББ.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай