Нов магазин на NET1 отвори врати в Младост 3

Нов магазин на NET1 отвори врати в Младост 3 | StandartNews.com

На специално събитие за клиенти и гости, което се проведе на 16.04.2018 г., бе даден старт на работата на новия клиентски център на алтернативния телекомуникационен оператор на столичани - NET1. Новият магазин се намира в столичния квартал Младост 3 на адрес „Филип Аврамов", блок 301, като ще обслужва нарастващия брой от настоящи и бъдещи клиенти. В него, те ще могат да изберат своя продукт от предлаганитеe от компанията - оптичен интернет, кабелна телевизия, както и новата продуктова линия за автоматизация на дома и офиса.

Петър Ризов – управител на NET1, официално преряза лентата, като се обърна към гостите на събитието с думите: "Отваряме поредния си магазин, за да бъдем близо до Вас, за да можете лесно да общувате, да се информирате, но и да споделяте. Държим на тази комуникация и на този тип двустранна връзка, защото извън качеството и разнообразието, което ще получите като потребители на услугите на NET1, ние се стремим да създаваме и дългосрочни партньорства и приятелства.".

Новият магазин е 18-ти, като мрежата на NET1 постоянно се разширява, давайки възможност за по-лесен и бърз достъп на повече софиянци до продуктите, промоционалните пакети, по-бързо и качествено обслужване като клиенти на водещия за столицата телекомуникационен оператор.

NET1 е алтернативният телеком на град София. Компанията има повече от 10 години опит в предоставянето на интернет и телевизия за домашни потребители, както и в разработването на интегрирани решения за бизнес клиенти. В отношенията си с всеки клиент NET1 се стреми да изгражда дългосрочно сътрудничество, осигурявайки качествена и надеждна услуга, с гарантирани параметри и ниво на обслужване, гъвкава ценова политика и незабавна реакция при евентуални проблеми.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай