19:45 ч.

01.04.16

1 мин.

3963

0

0

Мтел маха таксите за роуминг в ЕС

от Стандарт |

Мтел маха таксите за роуминг в ЕС

Плановете Мтел безкрай от вчера, 1 април, са с промоционални условия и включват национални минути за разговори и допълнителни мегабайти за сърфиране в интернет, които клиентите могат ползват освен у нас, и в роуминг в ЕС. Така, повече от година преди отпадането на роуминг надценките в ЕС Мтел предлага на своите клиенти възможност да говорят и сърфират без допълнителни роуминг такси, докато са в страните от ЕС, както и в Исландия, Норвегия и Лихтенщайн.


Промоцията е валидна до 30 април 2016 г. при подписване на двугодишен договор за тарифни планове Мтел безкрай M, L, XL, 2XL и 3XL. Месечните такси на промоционалните планове започват от 15,99 лв. и стигат до 69,99 лв. като включват различни минути и мегабайти за разговори и сърфиране както в България, така и в ЕС. Пътуванията на българи в страните от ЕС през 2015 г. са нараснали с 16%. Страните от ЕС са сред най-посещаваните от българите дестинации. Според данните на НСИ в топ 10 на най-посещавани страни през 2015 г. има седем от ЕС - Гърция, Румъния, Германия, Италия, Обединено кралство, Австрия и Испания.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент