08:35 ч.

23.12.17

1 мин.

0

5

0

Магазините на Мтел ще работят по празниците

от редактор |

Магазините на Мтел ще работят по празниците

По време на коледните и новогодишни празници всички Мтел магазини в страната ще бъдат на разположение на своите клиенти.


Магазините в молове и в други търговски обекти ще работят със стандартното си работно време на 23, 26, 27 и 30 декември, а на 24 и 31 декември графикът им ще бъде съобразен с този на съответния търговски център.


Всички магазини, извън търговски центрове, ще работят извънредно – на 23 декември със стандартно работно време, а на 24, 26, 27 и 30 декември ще бъдат отворени от 10 до 17 ч. Единствените почивни дни за обектите на телекома ще бъдат 25 декември и 1 януари.


Клиентите ще могат да плащат своите сметки и да правят покупки и с приложението Моят Мтел денонощно по време на празниците. Всички Мтел магазини предлагат стилни подаръци за празниците – смартфони, таблети, телевизори, лаптопи, музикални тонколони, а също така дрон и ховърборд.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 07:42 · 24.12.2017
Тоя дето говори за семейства..Какви семейства бе заблуден,хората масово бягат навън и се спасяват от разрухата в България, а тези малцина които имат глупостта да се женят завършват с развод или страдат като кучета цял живот.
Потребител · 11:12 · 23.12.2017
Празниците са на 24 и 25 декември,а 26 и 27 не са никакви празници и трябва да се работи.Хората ,които обявяват такива дни за "почивни" трябва да се разследват за злоупотреба със служебно положение и за търговия с влияние...Такива политици рушат и без това унищожената ни икономика и затвърждават имиджа ни на пропаднала страна.
Потребител · 21:42 · 23.12.2017
@Потребител Страната е пропаднала заради такива алчни типове като теб. Заради такива посерковци 2 милиона Българи избягаха в чужбина за да търсят по добър живот. Такива отрепки като тебе трябва с пръчки на мегдана да се трепят. Аз предлагам бойкот на ментел. Всеки иска през празничните дни да е до семейството си.
Потребител · 07:33 · 24.12.2017
@Потребител Пропаднала е заради мързеливи и корумпирани Бай-Ганьовци като теб.Но България е вече една срината държава и няма кой да потърси отговорност на хора като теб.
Потребител · 14:15 · 24.12.2017
@Потребител Смажи кратуната ка костюмар - СПАСИ БЪЛГАРИЯ. БИЗНЕСМЕН СЪДИЯ ИЛИ ПОЛИТИК. Смажи му гадната отвратителна алчна кратуна.
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент