"Лидл" събра хайлайфа за юбилей

"Лидл" събра хайлайфа за юбилей | StandartNews.com

Башар Рахал, Цветана Манева, Явор Милушев и още над сто гости празнуваха с веригата

Башар Рахал, Явор Милушев, Цветана Манева, Поли Генова и Мариана Векилска бяха малка част от звездите, които "Лидл" събра за петата годишнина от стъпването си на българския пазар. Веригата отпразнува юбилея с 360-градусова гурме вечеря "Тайната на петата стихия" в Киноцентър "Бояна".

Гостите попаднаха в магичен 3D-свят, доминиран от четирите стихии, владеещи човека - Земя, Вода, Въздух и Огън. Специалните ефекти отведоха гостите в дебрите на мистични гори, потопиха ги в дълбините на океана, издигнаха ги в облаците и ги завихриха в пламъците на огъня под акомпанимента на камерен оркестър.

Водени във визуалното и вкусното пътешествие от Силвия Лулчева и Велизар Соколов - Заки, присъстващите на вечерята опитаха подбрани кулинарни специалитети с продуктите на "Лидл". Сред стихийните гурме ястия бяха ядлива почва от ароматни маслини и сушени домати, въздушен ордьовър от равиола с пилешки дроб, пилешко филе, гъши дроб и огнено патешко магре, сервирано с колба от пушен и пяна от пащърнак и картофи.

В края на вечерта се появиха гурме асовете Таньо Шишков и Иван Манчев. Те разкриха, че любовта е най-важната стихия в готвенето.

"Радвам се, че имаме шанса вече пет години да вдъхновяваме българите, предлагайки качествена храна на достъпни цени. Ще се съгласите, че няма как това да се получава, ако не правим всичко с любов. През изминалите 5 години пораствахме и се развивахме заедно със своите клиенти. И можем само да обещаем, че ще продължим да вдигаме летвата", заяви г-жа Милена Драгийска-Денчева, изпълнителен директор на "Лидл България".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай