Лидл отвори своя 80-ти магазин в България

Лидл отвори своя 80-ти магазин в България | StandartNews.com

Най-новият магазин Лидл, 80-ти в национален мащаб, отвори врати в Казанлък. Филиалът е първи от веригата в града и е разположен на бул. „Княз Ал. Батемберг" 45.

Официалното откриване бе уважено от г-жа Галина Стоянова, кмет на град Казанлък и г-н Бисер Инчовски, управител Централизирани дейности на Лидл България.

По случай откриването на юбилейния магазин в Казанлък ще се проведе специална игра, която ще даде възможност на 80 късметлии да спечелят ваучери за пазаруване в Лидл. В периода между 7.03 и 13.03.2016 г. всеки посетител на новооткрития магазин може да попълни талон, с който да участва в томбола и да спечели пазаруване на стойност 20 лв. Участието в томболата не е обвързано с покупка, а резултатите ще бъдат обявени на сайта на Лидл и на място в магазина до 18.03.
Освен играта, в която посетителите могат да участват, през първия ден от откриването на магазина всеки може да се включи в дегустации на различни продукти - месни, млечни, сладкиши, печива и безалкохолни, за да се убеди лично в качествата на предлаганите в магазина продукти.

„За нас е чест да обявим откриването на 80-ия Лидл в България именно в Казанлък. Радваме се, че вече и в града на розите ще можем да предложим качествени продукти на достъпни цени. В рамките на 5 години и няколко месеца Лидл отвори 80 магазина в 42 града в страната, като броя на откритите работни места е над 2000. Стартирахме и с изграждането на втори логистичен център край Кабиле. Благодарим за доверието и подкрепата на нашите клиенти и се надяваме да отговорим на очакванията им и в бъдеще." – споделят от Лидл.

До 13 март за магазина в Казанлък е изготвена и специална промоционална кампания на избрани продукти с отстъпки от 25 до 40 % на хранителни и домакински стоки. За новия магазин, разбира се, важат и всички национални кампании за конкретните периоди.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай