Кредитна карта без годишна такса от Алианц Банк

Кредитна карта без годишна такса от Алианц Банк | StandartNews.com

Безконтактна кредитна карта MasterCard без такса за издаване и без годишна такса за обслужване за първата година е новото предложение на Алианц Банк България. С картата могат да се плащат покупки и услуги на стойност до 25 лв. безконтактно, без да се въвежда ПИН код. Над тази сума плащането се извършва по стандартния начин с въвеждане на ПИН код. Всички карти на Алианц Банк са с 3D Защита, която осигурява пазаруване в интернет при най-високо ниво на сигурност. Специалната застраховка СЕЙФ КАРД, която се предлага към картите, покрива неправомерно изтеглени суми и плащания с открадната или изгубена карта и разходи за възстановяване на лични документи и ключове. В допълнение картата може да бъде освободена от годишна такса и през следващите години, ако с нея са извършени платежни операции от типа "плащане при търговец" и/или "теглене на пари в брой" на стойност 5000 лв. за изминалия 12-месечен период, считано от датата на издаване.

С кредитните карти на Алианц Банк България клиентите могат свободно и защитено да се разплащат при търговци и да теглят пари в брой при преференциална лихва от 0,57% за първите три месеца от отпускане на кредитния лимит. Банката предоставя възможност и за участие в бонус програмата "Алианц-Детство". Чрез нея клиентите спестяват, докато пазаруват. За всяка транзакция над 50 лв. те получават бонус от 0,50 лв. Сумата от събраните бонуси се изплаща по спестовна сметка "Алианц-Детство" на всеки 6 месеца. При достигане на 30 транзакции в рамките на отчетния 6-месечен период, бонусът се удвоява.

Предложението е валидно до 30 юни 2015 г. Клиентите могат да издадат и допълнителна кредитна карта по своята сметка на името на свой близък при същите преференциални условия.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай