"Кемпински" в Банско организира парти за първия учебен ден

"Кемпински" в Банско организира парти за първия учебен ден | StandartNews.com

Банско. Спазвайки традицията, ден преди началото на новата учебна година "Кемпински Хотел Гранд Арена Банско" организира следобед на игри и развлечения за децата на служителите си.

Годишното детско парти се проведе на терасата на Бела Виста Бар и Лаундж. Повече от четиридесет деца от различни възрасти, най-малкото сред които само на седем месеца, присъстваха на събитието и се позабавляваха заедно, а семейството на Кемпински става все по-голямо с всяка изминала година. Щастливите родители прекараха с децата си последния ден от лятната ваканция и заедно се включиха в различни занимания.

Партито започна в ранния следобед и всички деца получиха подарък – цветна кофичка, пълна с вкусни лакомства. С помощта на родителите си, всички имаха възможност да засадят цветни луковици в нея и да я занесат у дома за спомен от тази вълнуващ ден.

Следобедът продължи с развлекателни игри в Детския клуб на хотела. И тази година готвачите изненадаха малки и големи с апетитни закуски, пресни сокове и оригинално украсена детска торта . В края на веселия ден, всички си тръгнаха от партито щастливи и доволни.

Генералният мениджър, Атанасиос Манос, лично присъства на събитието, за да сподели радостния момент с децата:
„Днес е наистина специален ден за всички. Самият аз съм родител и вярвам, че е изключително важно да предоставим на децата си спокойна и щастлива среда, в която да растат и да се развиват, и да ги научим да проявяват загриженост. Със засаждането на цветя, което организирахме днес не само успяхме да зарадваме децата, но и да ги насърчим да ценят природата и да бъдат грижовни. Детското парти е традиция, която ще продължаваме да спазваме и занапред, защото няма по-голямо удовлетворение от това да правим нашите деца щастливи", заяви генералният мениджър на хотела Атанасиос Манос, който лично присъства на събитието, за да сподели радостния момент с децата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай